Şimdi Ara

ASUS ME176CX TABLET N11.COM'DA 268 TL (Intel Z3745 4 ÇEKİRDEK 1GB 8GB 7' IPS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.741
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ASUS ME176CX-1B008A Intel Z3745 1GB 8GB 7" IPS Tablet 299 TL

http://www.n11.com/asus-me176cx-1b008a-intel-z3745-1gb-8gb-7-ips-tablet-P27000077

20 TL okula dönüş kampanyası indirimi var (bugün son)
    11 TL Pepsi kapağı indirim var
    Kargo bedava

299 - 20 - 11 : 268 TL

Ayrıca sallamatik, avantajix veya paramıgeriver kullanılabilir. Ben aceleden Paramıgeriver 'i kullanmayı unuttum :(

ASUS 7 MemoPad ME170C modelini araştırıyordum ne zamandır fason çin tabletlerine alternatif olarak. Geçtiğimiz h.sonu Bimeks'te 260 TL gördüm ama almadım. Sonra baktım Bimeks zam yapmış üzüldüm ama araştırırken bunu görünce diğer modele zam yaptığı için Bimeks'e teşekkür ettim :)
    Benim tablet henüz gelmedi. Asus Türkiye garantili diyor outlet ürünü olmasından endişe ettim inşallah öyle bir yanlışları olmaz.

Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.

• N11 EN DÜŞÜK FİYATA ALMA REHBERİ(TÜM İNDİRİMLER)

1. Bkm Express

Tüm online Ziraat kart ile yaptığınız alışverişlerinizde 100 TL harcamanıza 20 TL nakit para

https://bkmexpress.com.tr/ziraat-kartiniz-ile-online-alisverislerinizi-bkm-express-i-kullanarak-yapin-pesin-veya-taksitli-toplam-100-tl-lik-harcamaniza-20-tl-nakit-para-kazanin-1.bkm

2. Avantajix

%1,6 para iadesi

http://www.avantajix.com/kampanya-ve-avantajlar/n11-com-kampanya-ve-avantajlari

DİKKAT:
    Önemli Not 1: "Külçe ve Ziynet Altın, Takı, Mücevher" kategorisinden para iadesi verilmemektedir.

Önemli Not 2: N11 toplu alımlara komisyon vermeyeceğini Avantajix’e aşağıdaki cümle ile belirtmiştir;
    - DİKKAT: N11 TOPLU ALIMLARA KOMİSYON VERMEMEKTEDİR.
    "1 Eylül 2014 itibariyle başlayan yeni kural: N11 şirket politikası gereği, 1 ay içerisinde aynı üründen 3 ve daha fazla satın alındıysa; ve/veya sepet değeri 5.000 TL'den büyük ise, N11 para iadesi vermemektedir.”

3. Paramıgeriver

% 1,8 para iadesi

http://www.paramigeriver.com/avantajlar/n11-com/n11-com-alisverislerinizde-paranizi-geri-veriyoruz/119

4. Bonuscard kampanyası

500-999 arası alışverişe 55 TL bonus,1000 TL üzeri 111 TL bonus

http://www.n11.com/kampanyalar/bonusa-ozel-111-tl-ve-55-tl-n11-bonus?icid=200508_bonusa-ozel-111-tl-ve-55-tl-n11-bonus

5. Paracebe iadesi

%1.6 iadesi var

http://www.paracebe.com/n11-com-alisverisinde-indirim

6. 100 TL üzeri 111 TL kupon

http://www.n11.com/kampanyalar/111tl-kupon-kampanyasi?icid=200501_b_111tl-kupon-kampanyasi

7. ÇEK SATIŞ BÖLÜMÜNDEN TEMİN EDEBİLECEĞİNİZ ÇEKLER

GENEL SAYFASI:http://forum.donanimhaber.com/m_54670258/mpage_3033/tm.htm

1) N11 HESAPLARINIZA ALT LIMITSIZ 5 TL YÜKLENIR >>> 1 TL

*Mobil uygulama ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

*Hesabınızdaki puan ile birleşir.

2) N11 altmitsiz 8.5 TL (kupon+sallamatik) > 3.75 TL

3) N11 150/11+6.5 = 17.5 tl indirimli hesap 4.5 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 7 Eylül 2014; 18:36:20 >

• İndirimli satın alınmaya çalışılan ASUS ME176CX-1B008A Intel Z3745 1GB 8GB 7" IPS Tablet ürünü 1 adetten fazla olamaz.

yukarıdaki uyarıyı verdi
    Alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CKorhan -- 4 Eylül 2014; 18:45:32 >

hafıza kartınada uygulama taşıyamazsınız.

ama fiyat uygun ,kuvvetli bir tablet .antutu puanı 35bin civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 4 Eylül 2014; 19:09:46 >

birbirimizi anlamamız için aynı dili konuşmamıza gerek yok,
    ezildikten sonra hepimiz aynı şarabız.
  • Asus note 8 ile yarışacak neredeyse ama hafızası yokki kullanalım. Sadece internet için de gerek yok.

Lenovo A808 Tablet Quad Core 8 inch IPS Screen RAM 2GB HDD 32GB Dual Camera 5.0MP

http://www.aliexpress.com/item/New-Arrived-Lenovo-A808-Tablet-Quad-Core-8-inch-IPS-Screen-RAM-2GB-HDD-32GB-Dual/1989284514.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 4 Eylül 2014; 20:41:31 >
    Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

ASUS ME176CX-1B008A Intel Z3745 1GB 8GB 7" IPS Tablet 299 TL

http://www.n11.com/asus-me176cx-1b008a-intel-z3745-1gb-8gb-7-ips-tablet-P27000077

20 TL okula dönüş kampanyası indirimi var (bugün son)
    11 TL Pepsi kapağı indirim var
    Kargo bedava

299 - 20 - 11 : 268 TL

Ayrıca sallamatik, avantajix veya paramıgeriver kullanılabilir. Ben aceleden Paramıgeriver 'i kullanmayı unuttum :(

ASUS 7 MemoPad ME170C modelini araştırıyordum ne zamandır fason çin tabletlerine alternatif olarak. Geçtiğimiz h.sonu Bimeks'te 260 TL gördüm ama almadım. Sonra baktım Bimeks zam yapmış üzüldüm ama araştırırken bunu görünce diğer modele zam yaptığı için Bimeks'e teşekkür ettim :)
    Benim tablet henüz gelmedi. Asus Türkiye garantili diyor outlet ürünü olmasından endişe ettim inşallah öyle bir yanlışları olmaz.

sonradan alınabiliyor.manuel oluştur kaydı.
    avantajixte yapılabiliyor.

• 2580 e gore nasil bu islemci? 2580 cok daha fazla modelde kullanildigindan hakkinda daha fazla kaynak var

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

arkadaşlar ciddi oyun oynayanlar için pek ideal değil.bellek 8 gb .zaten 4gb sini sistem kullanıyor kullanıcıya 4 gb kalıyo.eğer buyuk oyun yuklerseniz bellek doldu uyarısı almanız an meselesi

root çıkdı artık taşıma yapılabiliyor, yanlış bilgi vermeyelim. 2 hafta önce toptancıdan 340 tlye aldım. bu fiyata bedava ötesi.

tablet ihtiyacı olan kaçırırsa kafasını taşlara vursun.

Alet resmen yağ gibi akıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 4 Eylül 2014; 22:40:55 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 4 Eylül 2014; 22:40:58 >

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

arkadaşlar ciddi oyun oynayanlar için pek ideal değil.bellek 8 gb .zaten 4gb sini sistem kullanıyor kullanıcıya 4 gb kalıyo.eğer buyuk oyun yuklerseniz bellek doldu uyarısı almanız an meselesi

root çıkdı artık taşıma yapılabiliyor, yanlış bilgi vermeyelim. 2 hafta önce toptancıdan 340 tlye aldım. bu fiyata bedava ötesi.

Hocam Allah aşkına ne yanlış bilgisi.

dikkat edin roottan bahsediyorsunuz. yani garanti bozan bir işlemden (mutlak daima kemale sarf olunur)

root yapmak isteyenler ,garantiyi gözardı edenler için hafıza kartına taşıyamama problemi söz konusu değil deseniz anlarım

garantiye önep veripte root yapmak istemeyenler veya root yapmayı bilmeyenler ne yapsın ona bir cevap versenizde ondan sonra konuşalım

bende 2 hafta önce me176c 16gb modelini (arka kamera 5mp ön kamera 2mp) forumdan 3 liraya aldığım 30 lira teknosa çekiyle 349,a aldım.

şu anda kliksada 369 lira 16g olanı. 250 lira limitli kliksa çekleriylede daha uyguna geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 4 Eylül 2014; 23:12:40 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Hocam Allah aşkına ne yanlış bilgisi.

dikkat edin roottan bahsediyorsunuz. yani garanti bozan bir işlemden (mutlak daima kemale sarf olunur)

root yapmak isteyenler ,garantiyi gözardı edenler için hafıza kartına taşıyamama problemi söz konusu değil deseniz anlarım

garantiye önep veripte root yapmak istemeyenler veya root yapmayı bilmeyenler ne yapsın ona bir cevap versenizde ondan sonra konuşalım

bende 2 hafta önce me176c 16gb modelini (arka kamera 5mp ön kamera 2mp) forumdan 3 liraya aldığım 30 lira teknosa çekiyle 349,a aldım.

şu anda kliksada 369 lira 16g olanı. 250 lira limitli kliksa çekleriylede daha uyguna geliyor

root neden garantiyi bozsun root u kaldırmak 2 sn almaz. rootsuz androidin ne anlamı var

• Ben de ramazan 33 tl kuponu ile gecen ay 266 TL ye almistim.

Artilari:

Antutu Puani 36500 civarinda.Sistem performansi ve akiciligi son derece iyi.Snapdragon 800 un birazcik gerisinde.

IPS ekrani bir onceki nesle gore cok daha iyi

Ince ve sik bir tasarimi var.Uyduruk cin mali tabletlere gore epey iyi duruyor.

Cogu tablette olmayan dahili GPS i mevcut.

Eksileri
    Gpu sikintilo cok takilma var oyunlarda..

8 gb dahili alandaki uygulamalar google yuzunden sd karta tasinmiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    root atmak çok basit bir işlemdir. okuma yazma ve çok az bilgisayar kullanmayı bilen herkes root atabilir.
    selametle

Hocam obb ve data dosyalarını link2sd ile ext4 alanı oluşturup SD karta atabilirsiniz root gerektirir o da burada

http://www.hamdicatal.com/android/asus-memo-pad-7-me176cx-root-yetkisi-alma

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Ben de ramazan 33 tl kuponu ile gecen ay 266 TL ye almistim.

Artilari:

Antutu Puani 36500 civarinda.Sistem performansi ve akiciligi son derece iyi.Snapdragon 800 un birazcik gerisinde.

IPS ekrani bir onceki nesle gore cok daha iyi

Ince ve sik bir tasarimi var.Uyduruk cin mali tabletlere gore epey iyi duruyor.

Cogu tablette olmayan dahili GPS i mevcut.

Eksileri
    Gpu sikintilo cok takilma var oyunlarda..

8 gb dahili alandaki uygulamalar google yuzunden sd karta tasinmiyor...

bende almayı düşünüyorum çok mu takılma var oyunlarda alcaktım aklımı çeldiniz almışken sorunu olmasın istiyorum

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

merhaba
    root atmak garantiyi bozmaz
    root atmak çok basit bir işlemdir. okuma yazma ve çok az bilgisayar kullanmayı bilen herkes root atabilir.
    selametle

hocam yakın akrabamın telefonu rootlu diye telefonu garantiye sokmadılar.sanırım telefon htc markaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.