Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ön inceleme 'Merak edilen tüm detaylar bu videoda' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
3
Favori
6.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alin alin not3 sahibi olarak hemen alacagimmis. Nereye ne yetistiriyorsunuz anlamiyorumki. Alin en son cikani. Ne olur ne olmaz.

  • Güzel inceleme olmuş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz kağıt üzerinde gayet iyi duruyordu, almayı planlıyordum fakat şu arayüzdeki kasılmaları görünce hayal kırıklığına uğradım. Nihai sürümde düzeltilmesini umuyorum. Kasmıyor diyen arkadaşlarda ya video yu izlememişler yada onlara normal geliyor artık böyle şeyler..

  • Kimse kusura bakmasın touchwiz takılmıyor/şişmiyor diyen ya ağır fanboydur ya da ciddi göz/algılama problemi vardır el insaf yani

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

    Telefonunuza Cyanogenmod yüklemeyi denediniz mi hiç? Bir yerimden bir şeyler sallamama gerek yok. Şu anda elimde Samsung Galaxy Gio var ve Touchwiz bildiğiniz telefonun performansını direkt etkiliyor. Diyeceksiniz ki Galaxy Gio ile Note 4 bir mi? Değil işte, sen en son donanımı koy cihazın içine ama Touchwize mahkum et kullanıcılarını. İnanılır gibi değil. Bir de incelemedeki telefonun ya dokunmatik ekranında sorun var ya da arayüz kaynaklı bir sorun var zira Erdi Bey bazen telefonda ekrana dokunmasına rağmen telefon işlem yapmadı nedense.

    yahu touchwiz'e kimse mahkum filan değil. markette yüzlerce launcher var, ücretli olan var, beleş olan var. seç seç yükle yani. bende de nova laucher var mesela. ama touchwiz takıldığı filan için değil, özelleştirilemediği için nova'ya geçtim ben.




  • touchwiz S3 te beni "bir sonraki telefonu seçme konusunda" ikna etti. Note3 -4 te bu ne derece düzelir bilemem ama S3 hala bir çok cihazdan üstün teknik veriye sahipken Rehbere 5sn yede giriyor. Bu yeter. Şahsen çok avantajlı bir fiyata karşıma çıkmazsa kesinlikle tercih etmem. HTC One serisi tercihim olacaktır.
  • vatanbilgisayarda listelenmişhttp://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-note-4.html
    fiyat çook uçuz :))))

  • quote:

    Orijinalden alıntı: khaos

    Kimse kusura bakmasın touchwiz takılmıyor/şişmiyor diyen ya ağır fanboydur ya da ciddi göz/algılama problemi vardır el insaf yani

    Anlatamıyoruz hocam...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farti

    Çok güzel söylemişsin. Herhalde bunları söyleyenler Kronometre falan tutuyorlardır dicem ama nerde.Şahsen arayüz konusunda sıkıntılı olabilir ama dediğin gibi çok hızlı olmaz ama yerinde sayma olayı olabilir.Şahsen ben sıkıntı göremedim.G3 içinde aynı şeyi söylüyorlar ama ben incelememde takılma görmedim benim 820 nazaran daha hızlı geldi. Herhalde kronometre tutmuşlar.

    Genel olarak tasarımı iyi Note 3deki çerceve miktarını aza indirmişler gibi geldi. Arayüz konusunda S5 deki gibi birazcık.2k bir görüntüyü pek fazla göremedim incelemelerde gözükür herhalde.G3 deki o arayüzdeki simgelerdeki keskinlik bunda varmı acaba incelemede görücez.S pen falan gayet iyi zaten Note 3 de bu özelliği sevmiştim.Eksi olarak bence çok büyük 5.7 yapıp bunu yuvarlatıp küçültebilirler G3 gibi mesela.Kılıf taktınmı herhalde 6 ınch falan olur gibi.

    Yalnız 2.67 ghzda çalışması olayı nasıl oluyor anlamış değilim. G3 cat 6 neden 2.50 ghzda çalışıyordu acaba? Note 4 hız olarak artmış gibi fakat Cat 6da s805 kullanıyor.Fazla öenmli değil bana kalırsa bu durum. Genel olarak iyi.Bakalım fiyat konusunda 2500 ile giriş yapar düşüncesindeyim bakalım neler olucak.

    Exynos 5433 ile dengelemek için Snapdragonun çıkabildiği en yüksek hızda yani 2.7 ghzde kullanmışlar muhtemelen.




  • Note 3den sonra kesinlikle geçilecek cihaz değil.Usb 2.0 nedir yav.Yeni üründe neden geri gider bir özellik.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3700tl satılıyor şuan araba alınırmı oparaya :)

  • ekran ne öyle ya tepsi gibi. Hiç gerek yok bukadarına.
  • touchwiz takılıyor diyeneri anlayamıyorum, evet s3 ten takılıyordu arasıra ama ondan sonra çıkan bir sonraki modellerde takılma falan yok, note 2 de bile takılmıyor, kaç yıl kullandım, note 3 te hiç yok, ekrana ne komut verdiysem 1 sn geçmeden yerine getiriyor, kaydırıyorum hemen kayıyor, ha nexus falan daha hızlı belki 2 kat hızlı yarım saniyede geçiyor tamam da bunu ancak kronometre tutarsan farkedersin, kullanırken hissetmiyorsun, windows 8.1 kullanıyorum açın bakın da takılma nasıl olur görün, word dosyası açıyorum 15 snde açılıyor, bir şeyi sil diyorum 5 saniye sonra çöpe atıyor, zaten touchwiz siz romları var, beğenmiyorsan git saf android kur madem, android zaten istediğini kurabiliyosun, ekrana dokununca yarım saniye geç tepki veriyor diye feryat eden hız delisi insanlarla dolu bu forum, biz küçükken köyde 1 telefon vardı manyetolu, önce çevirirdik beklerdik, adanayı arayacaksan önce istanbula bağlanırdın numarayı söylerdin adam onu ankaraya bağlardı, ankara adanaya bağlardı adana da arayacağın numarayı bağlardı, bu yeni nesil çok nankör, sanki telefonla uzaya çıkacaz da gelmiş foruma yarım saniyenin hesabını soruyor, biz hergün 2-3 saat duraklarda otobüs bekliyoruz işe gitmek için, kimseye de ekşimiyoruz, allah bu nesle savaş falan göstermesin düşmandan önce kahrından ölürler valla


    YORUMUNUZU ÇOK BEGENDIM ...ÇOK DOĞRU...




  • Arayüz performanstan dolayı takılma veya yavaşlık hissiyatı vermiyor başarısız animasyon ve geçişler yüzünden bir hantallık katıyor telefona. Note 3 tede gayet güzel hızlı çalışıyor ama arayüz geçişleri rakiplerine göre vasat kalıyor bence gerek iPhone olsun gerek HTC veya Google Play Edition lar olsun.

  • Note serisinin kendisine has bir kitlesi var,

    Kaldı ki note 3 dahi şu anda piyasadaki en iyi iş cihazıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 5 Eylül 2014; 17:14:34 >
  • ya kadeşim şu kadın erkek muhabbeti nedir ya amacınız ne anlamıyorum

  • murdocklawless kullanıcısına yanıt
    Herkes Google Play'e girip arayüz arayacak kadar bu mereti bilmiyor ki? Touchwiz öntanımlı olarak geliyor bu telefonlara sonuçta. Ayrıca işin özelleştirme kısmına gelirsek bir sürü de rom var sonuçta bu telefonlar için ama olay o değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 5 Eylül 2014; 13:07:09 >
  • arka kapak tasarımı note ismine yakışır ajanda hissi yaratmış, gerisi aynı. o pil 6 aya cortlar aha da yazıyorum buraya

  • Peki 6 ay sonradan sonra telefonda ciddi bir performans düşüsü var ayni sorun devam ediyor mu

  • Arayüz değişse daha iyi olur aslında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.