Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cepten MSN

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cepten MSN Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sinan_sinan10

4 Ekim 2006; 21:19:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Slm arkadaslar ben Nokia N70 kullanıyorum ve cepten msn e giriyorm. Faturanın cok gelmemesi için msn ayarları varmıs bunu bilen bir arkadsım bana yardımcı olabilir mi? Suan cep telefonumda Turbo Msn veAgile Messenger var hangisini kullanmam gerekli ve hangi ayarları yapmalıyım

Miex
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 1 günü kaldı.

4 Ekim 2006; 21:41:16 

Agile Messenger geçen haftadan beri paralı oldu sadece 7 gün bedava kullanabiliyorsun, baglantı ayarların Turkcell İnternet yap faturanın az gelmesi için vs .. vs.. öyle bişey yok arkadaşım
sinan_sinan10

5 Ekim 2006; 1:27:58 

Ben avea kullanıyorum ve dediğin gibi agile messenger ile baglanamıyorm su an turbo msn ile avea wapgprs den baglanıyorum dogru mudur? Bu arada tesekkür ederim

Miex
Uzaklaştırılmış

5 Ekim 2006; 7:45:34 

Avea İnternet APN olması lazım onu dene, 60 kb = 1 kontor, ne kadar konusursan o kadar kontor gider yani şu program cok götürüyor bu az falan demeyin gene yok öyle bişey
M@VZER

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Ekim 2006; 8:23:57 

Hocam lutfen yanlis bilgilendirmeyelim..Msn programlari da ucreti etkiliyor..Cunku gprs te ucretlendirme gonderilen ve alinan veri transferlerine gore oluyor..Ornegin mig33 programi cok az veri tranferi yaparken emsn programi hic yazismasanda veri transferi yapmaktadir ve hesapli degildir.

Chriseba

5 Ekim 2006; 10:55:46 

ceptemsn'de zatwen otomatik ayarlama yapabilirsiniz, ayalarından şebekeyi seçmeniz yeterli.
mig33 ise gerçekten çok başaılı bir java msn uygulaması. n-gage'im de bile onu kullanıyorum. 30ücretsiz sms de veriyor.

Alpertunga

5 Ekim 2006; 11:47:36 

ceptenmsn.com diye bi site var, ordan progrmaı indirebilirsiniz, program ücretsiz, kkullanışlı veee TÜRKçe

http://www.EvrenVeBilim.com

İnsanın kendine ettiğini edemez hiç bir fani...
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni.. Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...! (M.Akif Ersoy)
'Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...' (Nazım Hikmet Ran)
Alpertunga

5 Ekim 2006; 11:50:28 

bende bu programla tüm gün açık olduğunda dahi en fazla taş çatlasın 3 kontür gidiyo. ortalama her bağlandığımda 5-6 saat açık olur, 1kontür gidiyo.

Medeni olmak eğer açmaksa bedeni.. Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...! (M.Akif Ersoy)
'Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...' (Nazım Hikmet Ran)
M@VZER

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Ekim 2006; 12:42:29 

www.ceptemsn.com olması lazım
quote:

Orjinalden alıntı: MudvayneTr

ceptenmsn.com diye bi site var, ordan progrmaı indirebilirsiniz, program ücretsiz, kkullanışlı veee TÜRKçe

Sith

5 Ekim 2006; 12:54:22 

wirelessdan nete bağlanıp beleşe kullanılamıyormu?

[[[[[__________DH VOLKSWAGEN KULÜBÜ__________]]]]]

SACRED REICH

Sisteme Gözat

5 Ekim 2006; 13:13:04 

arkadaşlar o ceptemsn programı hakkında konu açılmıştı ve güvenli olmadığı kararı ağırlıktaydı.Nitekim bir programın benim telefonumun seri numarasını mesaj ile göndermesi banada pek güvenli gelmemişti.Bilmiyorum muhtemelen ilerisi için problem yaşayacağım. konu burada:http://forum.donanimhaber.com/m_9581295/tm.htm
( ama program kesinlikle çok stabil,kullanışlı ve türkçe..bu arada traffic counter fonksiyonu yok.)
saygılar

Testarossa

5 Ekim 2006; 13:19:59 

yanlis yonlendirme filan yok.. turkcell 'in internet sitesindeki "ınternet" ayarlarini kullanrak cep telefonundan msn'e girdigin zaman cok fazla yaziyor. bunun daha az yazmasi icin cok ufak bi ayarlama var, eskiden gprs ayar setinde ufak bi degisiklikle bu oluyordu fakat turkcell onu degistirdi. hala ilgilenen varsa yardimci olabilirim.

Alpertunga

5 Ekim 2006; 14:25:55 

hocam dediğim gibi, ben sadece türkcellden gprs ve internet ayarlarını aldım. programı yükledim. program bi tele msj attı, 1 kontür gitti öle. yanlız tel noyuda aldım tüm gün açık olduğunda dahi 3 kontürü çekmiyor, yanlız cepten yazı yazmak kadar stresli bişey yok

Miex
Uzaklaştırılmış

5 Ekim 2006; 16:45:43 

quote:

Orjinalden alıntı: M@VZER

Hocam lutfen yanlis bilgilendirmeyelim..Msn programlari da ucreti etkiliyor..Cunku gprs te ucretlendirme gonderilen ve alinan veri transferlerine gore oluyor..Ornegin mig33 programi cok az veri tranferi yaparken emsn programi hic yazismasanda veri transferi yapmaktadir ve hesapli degildir.

Arkadaşım yanlış bilgilendirmiyorum her 60 kb lik veri aktarımına 1 kontör gidiyor, veri aktarımından kastım ise yazışmalar ..ne kadar çok konusursan o kadar gidiyor programların etkisi yok.
M@VZER

5 Ekim 2006; 17:17:58 

programların etkisi yok dersen yanlış bilgilendirmiş olursun çünkü emsn programı hiç yazı yazmasanda veri alıp gönderiyor ve yazışmadığın halde kontörün gitmiş oluyor...tekrar açıklama yapmama gerek yoktur umarım..
quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Orjinalden alıntı: M@VZER

Arkadaşım yanlış bilgilendirmiyorum her 60 kb lik veri aktarımına 1 kontör gidiyor, veri aktarımından kastım ise yazışmalar ..ne kadar çok konusursan o kadar gidiyor programların etkisi yok.

Miex
Uzaklaştırılmış