Cepten MSN (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia

sinan_sinan10 -> Cepten MSN (4 Ekim 2006; 21:19:28)

Slm arkadaslar ben Nokia N70 kullanıyorum ve cepten msn e giriyorm. Faturanın cok gelmemesi için msn ayarları varmıs bunu bilen bir arkadsım bana yardımcı olabilir mi? Suan cep telefonumda Turbo Msn veAgile Messenger var hangisini kullanmam gerekli ve hangi ayarları yapmalıyım

Miex -> Cevap: Cepten MSN (4 Ekim 2006; 21:41:16)

Agile Messenger geçen haftadan beri paralı oldu sadece 7 gün bedava kullanabiliyorsun, baglantı ayarların Turkcell İnternet yap faturanın az gelmesi için vs .. vs.. öyle bişey yok arkadaşım [:'(]

sinan_sinan10 -> Cevap: Cepten MSN (5 Ekim 2006; 1:27:58)

Ben avea kullanıyorum ve dediğin gibi agile messenger ile baglanamıyorm su an turbo msn ile avea wapgprs den baglanıyorum dogru mudur? Bu arada tesekkür ederim

Miex -> Cevap: Cepten MSN (5 Ekim 2006; 7:45:34)

Avea İnternet APN olması lazım onu dene, 60 kb = 1 kontor, ne kadar konusursan o kadar kontor gider yani şu program cok götürüyor bu az falan demeyin gene yok öyle bişey[:'(]

M@VZER -> Cevap: Cepten MSN (5 Ekim 2006; 8:23:57)

Hocam lutfen yanlis bilgilendirmeyelim..Msn programlari da ucreti etkiliyor..Cunku gprs te ucretlendirme gonderilen ve alinan veri transferlerine gore oluyor..Ornegin mig33 programi cok az veri tranferi yaparken emsn programi hic yazismasanda veri transferi yapmaktadir ve hesapli degildir.[:'(]

Chriseba -> Cevap: Cepten MSN (5 Ekim 2006; 10:55:46)

ceptemsn'de zatwen otomatik ayarlama yapabilirsiniz, ayalarından şebekeyi seçmeniz yeterli.
mig33 ise gerçekten çok başaılı bir java msn uygulaması. n-gage'im de bile onu kullanıyorum. 30ücretsiz sms de veriyor.

Alpertunga -> Cevap: Cepten MSN (5 Ekim 2006; 11:47:36)

ceptenmsn.com diye bi site var, ordan progrmaı indirebilirsiniz, program ücretsiz, kkullanışlı veee TÜRKçe [;)]

Alpertunga -> Cevap: Cepten MSN (5 Ekim 2006; 11:50:28)

bende bu programla tüm gün açık olduğunda dahi en fazla taş çatlasın 3 kontür gidiyo. ortalama her bağlandığımda 5-6 saat açık olur, 1kontür gidiyo.[:'(]

M@VZER -> Cevap: Cepten MSN (5 Ekim 2006; 12:42:29)

www.ceptemsn.com olması lazım[&:]
quote:

Orjinalden alıntı: MudvayneTr

ceptenmsn.com diye bi site var, ordan progrmaı indirebilirsiniz, program ücretsiz, kkullanışlı veee TÜRKçe [;)]

Sith -> Cevap: Cepten MSN (5 Ekim 2006; 12:54:22)

wirelessdan nete bağlanıp beleşe kullanılamıyormu?

SACRED REICH -> Cevap: Cepten MSN (5 Ekim 2006; 13:13:04)

arkadaşlar o ceptemsn programı hakkında konu açılmıştı ve güvenli olmadığı kararı ağırlıktaydı.Nitekim bir programın benim telefonumun seri numarasını mesaj ile göndermesi banada pek güvenli gelmemişti.Bilmiyorum muhtemelen ilerisi için problem yaşayacağım. konu burada:http://forum.donanimhaber.com/m_9581295/tm.htm
( ama program kesinlikle çok stabil,kullanışlı ve türkçe..bu arada traffic counter fonksiyonu yok.)
saygılar

Testarossa -> Cevap: Cepten MSN (5 Ekim 2006; 13:19:59)

yanlis yonlendirme filan yok.. turkcell 'in internet sitesindeki "ınternet" ayarlarini kullanrak cep telefonundan msn'e girdigin zaman cok fazla yaziyor. bunun daha az yazmasi icin cok ufak bi ayarlama var, eskiden gprs ayar setinde ufak bi degisiklikle bu oluyordu fakat turkcell onu degistirdi. hala ilgilenen varsa yardimci olabilirim.

Alpertunga -> Cevap: Cepten MSN (5 Ekim 2006; 14:25:55)

hocam dediğim gibi, ben sadece türkcellden gprs ve internet ayarlarını aldım. programı yükledim. program bi tele msj attı, 1 kontür gitti öle. yanlız tel noyuda aldım [:D] tüm gün açık olduğunda dahi 3 kontürü çekmiyor, yanlız cepten yazı yazmak kadar stresli bişey yok [:D]

Miex -> Cevap: Cepten MSN (5 Ekim 2006; 16:45:43)

quote:

Orjinalden alıntı: M@VZER

Hocam lutfen yanlis bilgilendirmeyelim..Msn programlari da ucreti etkiliyor..Cunku gprs te ucretlendirme gonderilen ve alinan veri transferlerine gore oluyor..Ornegin mig33 programi cok az veri tranferi yaparken emsn programi hic yazismasanda veri transferi yapmaktadir ve hesapli degildir.[:'(]

Arkadaşım yanlış bilgilendirmiyorum her 60 kb lik veri aktarımına 1 kontör gidiyor, veri aktarımından kastım ise yazışmalar ..ne kadar çok konusursan o kadar gidiyor programların etkisi yok.

M@VZER -> Cevap: Cepten MSN (5 Ekim 2006; 17:17:58)

programların etkisi yok dersen yanlış bilgilendirmiş olursun çünkü emsn programı hiç yazı yazmasanda veri alıp gönderiyor ve yazışmadığın halde kontörün gitmiş oluyor...tekrar açıklama yapmama gerek yoktur umarım..[&:]
quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Orjinalden alıntı: M@VZER

Arkadaşım yanlış bilgilendirmiyorum her 60 kb lik veri aktarımına 1 kontör gidiyor, veri aktarımından kastım ise yazışmalar ..ne kadar çok konusursan o kadar gidiyor programların etkisi yok.

Miex -> Cevap: Cepten MSN (5 Ekim 2006; 18:50:14)

O konuda haklsını onlar tam stabile olmayan java programları...symbianlarda boyle bir sorun yok gayet amacında calısıyor

black label -> Cevap: Cepten MSN (5 Ocak 2007; 20:08:59)

ya bn bu cepte msn yi indirdim bana bağlantı hatası verio napıcam?

Chayen -> Cevap: Cepten MSN (5 Ocak 2007; 20:23:57)

hattının gprs hizmeetini, müşteri hizmetlerini arayarak açtır, "telsim kontörlüysen hala gprs hizmeti vermio sanırım telsm kontörlü"

bscol -> Cevap: Cepten MSN (5 Ocak 2007; 22:03:09)

turbo msn kullanmak isteyen pm atsın(s60)sadece

sagopa_barış -> Cevap: Cepten MSN (25 Ocak 2007; 19:08:45)

işte arkadaşlar turkcell msn ayarları
yapmanız gerekenler
menü ; servisler ;ayarlar;varsay. erişim nokt.; seçenek; yeni erişim noktası; varsayılan ayarları kull.

MSN Turkcell
Bağlantı ismi= MSN Turkcell ( harflerin büyüklük küçüklüklrine dikkat edin.)
Veri Taşıyıcı= GPRS (GPRS yoksa paket veri kalabilir)
Erişim Noktası ismi= internet ( harflerin hepsi küçük)
Kullanıcı ismi =yok
Şifre sorma= hayır
şifre kısmına dokunmayın.
doğrulama= normal Ana Sayfa= yok

çıkmadan seçenek;gelişmiş ayarlar
telefonun IP adresi= otomatik
Yakın kopya port no= 0 diğerlerine dokunmadan çıkıyoruz

bu ayarları yaptıktan sonra msn e girebilirsiniz.tavsiyem ceptemsn ve turbo msn dir ben onları kullanıyorum.
60 kb=1 kontördür.ne kadar fazla yazışırsanız o kadar fazla kontör gider.

mga93 -> Cevap: Cepten MSN (26 Ocak 2007; 1:28:08)

simyan 9.1 cilere duyuru;

CepteMSN şu an için Symbian 9.1 telefonları desteklemiyor. Bu konuda test
aşamasındayız. Çok yakında siz de telefonunuzda CepteMSN\'i kullanabileceksiniz.
Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Saygılarımla,
Alev Ceyhan
Merkez Teknik A.Ş.

Yani ya live messenger ya da mig33 ? hangisi uygun olmalı

Saygılar[sm=s16.gif]

bscol -> Cevap: Cepten MSN (26 Ocak 2007; 12:46:48)

turbomsn isteyenler bana pm atsın sei60 için

sagopa_barış -> Cevap: Cepten MSN (26 Ocak 2007; 13:03:04)

buyrun arkadaşlar turbo msn hem de türkçe
http://dosyam.net/?id=54m4ju

buda türkçe patch:
http://dosyam.net/?id=8m67hw

önce programı daha sonrada patchı kurun s60 için

BL@DE -> Cevap: Cepten MSN (27 Ocak 2007; 20:06:13)

quote:

Orjinalden alıntı: sinan_sinan10

Slm arkadaslar ben Nokia N70 kullanıyorum ve cepten msn e giriyorm. Faturanın cok gelmemesi için msn ayarları varmıs bunu bilen bir arkadsım bana yardımcı olabilir mi? Suan cep telefonumda Turbo Msn veAgile Messenger var hangisini kullanmam gerekli ve hangi ayarları yapmalıyım

dostum hiç uğraşma verichat diye bir msn programı var ilk giriş yaptığında sadece 1 kontörün gidiyor sonrası ne kadar açık tutarsan tut bedava[:'(]

hakan. -> Cevap: Cepten MSN (27 Ocak 2007; 20:12:23)

turbo msn ve agile messenger kesinlikle cok kontor harcıyor.yani bu da faturalı hatta faturalnın fazla gelmesi demek.
bende avea kontorlu ve trcell faturalı hat var.turbo msn ve agile i avea da denedikten sonra baktım ki fazla kontor gidiyor.mig33 ise kulladıgım msn programlarında en ekonomik olanı(cogu msn programını da denedim).
o yüzden ben turbo msn ve agile yi tavsiye etmiyorum.mig33 kullan bence...

harley84 -> Cevap: Cepten MSN (17 Mayıs 2007; 0:25:29)

nokia e65 için msm programı lütfennnn. turbo msn oluyomuş galiba

harley84 -> Cevap: Cepten MSN (21 Mayıs 2007; 19:00:02)

hiç kimse bişey demedi, çok sağolun, buldum ben..

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.34375