Şimdi Ara

Avea?!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Avea hattımı Mayıs/2001'de o zamanlar ARiA adıyla çıktığında almıştım. Uzun zamandır kullanıyorum. Bir dönem fanatik gibiydim, şimdi soğudum. Ama hala severim, eskisi gibi değil.

    Genelde beni soğutan şey müşteri hizmetlerindeki kalitesizlik ve zayıflık. Çünkü bazı şeyleri karşıdaki kişiye anlatamıyorsunuz. Bunun da sebebi telefona cevap veren kişiye hangi soruda nasıl cevap vereceğini gösteren çizelge veriyorlar. Ayrıca Turkcell'deki gibi çözüme yönelik olan Uzman Müşteri Temsilcisi bulamıyorsunuz.

    Ayrıca çağrı merkezindeki elemanları çalışma saatleri sabah 08:00'de başlıyor akşam 19:30 veya 20:00 civarı bitiyor. Bu saatten sonra çağrı merkezini aradığınızda telefonunuza cevap veren kimseyi bulamıyorsunuz.

    Avea'daki sinyal kaybı yaşanan yerlerin olmasını yadırgamıyorum. Çünkü bazen insan ulaşıLamaz olmak isteyebiliyor. Gerçi Avea kapsama alanı konusunda çok yol aldı.

    Tarifeleri ise karma karışık. Bir dönem nerdeyse her ay 2-3 tarife çıkartıyordu. Tarifelerinde anlaşılabilirlik ve SADELik yok.

    Aboneye sunduğu servislerde ise zayıf kalıyor. Mesela Mobil imza çıkardı ama hizmeti olması gerektiği gibi veremiyor. BonusLu Avea denen bir şey çıkarmıştı ona da doğru dürüst veremiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 3 Eylül 2014; 16:20:27 >







  • memnun değilsen taşı hocam. Avea yı cazip kılan şey diğer iki operatöre göre ucuz olması. Memnun olmayıp hala kullanmakta ısrar etmene gerek yok derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben izmir 300 deyim ben arayınca hemen açıyolar saat kaç olursa olsun gece11- 12 -1 -3
    bana dediklerine göre taraftar müşteri hizmetleri bakıyomuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.