Şimdi Ara

Hic sevgılısı olmamıs bır kızı etkılemek ıcın ne yapmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 22 yasında hıc sevgılısı olmamıs bır kızdan hoslanıyorum kıza acıldım yalnız olumlu olumsuz net bır cevap alamadım. kız benden etkılendıgını kendıme has bır havam oldugunu soyluyor yalnız her seferınde zaman ıstıyor kızla hergun konusuyoruz sık sık bulusuyoruz bır kac defa hedıye aldım yanımdayken elımı cebıme atmaktan korkmuyorum bu durumdan rahatsız oldugunu soyluyor bana hesaplara ortak olmak ıstıyor felan bunlar pek onemlı degıl ben bu kıza fena halde kafayı taktım bu kızı etkılemek sevgılım olmasını saglamak ıcın ne yapmalıyım?
    Not:Kendımı gerı ceksem pesımden kosmayacak kadar gururlu kısacası aslan burcu

    Lutfen yardım edın !



  • Güvenini kazan. Açık ol.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Totem Ve Tabu

    Arkadaslar 22 yasında hıc sevgılısı olmamıs bır kızdan hoslanıyorum kıza acıldım yalnız olumlu olumsuz net bır cevap alamadım. kız benden etkılendıgını kendıme has bır havam oldugunu soyluyor yalnız her seferınde zaman ıstıyor kızla hergun konusuyoruz sık sık bulusuyoruz bır kac defa hedıye aldım yanımdayken elımı cebıme atmaktan korkmuyorum bu durumdan rahatsız oldugunu soyluyor bana hesaplara ortak olmak ıstıyor felan bunlar pek onemlı degıl ben bu kıza fena halde kafayı taktım bu kızı etkılemek sevgılım olmasını saglamak ıcın ne yapmalıyım?
    Not:Kendımı gerı ceksem pesımden kosmayacak kadar gururlu kısacası aslan burcu

    Lutfen yardım edın !

    Bu zamanın kızlarında zor bulunan bir özellik kardeşim, sen sürekli iletişimde ol zamanla sana alışmaya başlayacaktır, hemen olmaz bu durumlar, sanırım efendi bir kız böyle kızlar her zaman denk gelmez adama, kıymetini bil, acele etme, sadece sabredeceksin kardeşim.




  • bal974 B kullanıcısına yanıt
    aynen açık bir şekilde yanaşıyorum sürekli hiç yalan söylemedim mesela bana çok güvendiğini de söylüyor bana
  • Hero- kullanıcısına yanıt
    aynen bu nedenden dolayı zaten bu kızla iletişimimi kesmedim nerden baksam 24 25 kez denemek istediğimi ilettim ona normalde 3 gün den fazla bekletirlerse bırakırım ama bu kızı 5 aydır bekliyorum. daha da beklemeye niyetim var ani karar vermek istemediğini söylüyor. ama elimden kaçırmakta istemiyorum bana daha elle tutulur şeyler lazım yapmadığım şey kalmadı yine tek silahım sabır gibi görünüyor :/
  • Normalde bunlar bi kıza söylenmez ama senin ki iyi yetiştirilmiş gibi geliyor. ''Seni çok seviyorum, inan bana denemek hiç yoktan iyidir ve iyi olduğunu sana göstereceğim. Seninle çok ciddi düşünüyorum artık lütfen evet de'' diyebilirsin. Bu dönemin kızlarına bunlar söylenmiyor malesef, ''gel çıkalım'' kelimesinden evlenmeye kadar götürüyorlar ve bütün hesapları sana giydiriyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osuruktanmadalya -- 2 Eylül 2014; 21:19:17 >
  • ÇAK BIRAK

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kiz kendisi soylemis kendinize ait bir havaniz var kendiniz olun zaman gostericektir sonucu kiza zaman ayirin fakat cokta sıkmayın kizi bu arada hesaplari beraber odemek istiyorsa odeyin kendini daha rahat hissedecektir kendini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Totem Ve Tabu T kullanıcısına yanıt
    yakala onu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bnym97

    Hocam kiz kendisi soylemis kendinize ait bir havaniz var kendiniz olun zaman gostericektir sonucu kiza zaman ayirin fakat cokta sıkmayın kizi bu arada hesaplari beraber odemek istiyorsa odeyin kendini daha rahat hissedecektir kendini

    bir de öyle deneyelim biraz iplerin ucunu salalım teşekkür ederim :)
  • Totem Ve Tabu T kullanıcısına yanıt
    Asla ''sana muhtacım'' gibi bir yaklaşım göstermemelisin. Bunu insan kimseye göstermemeli. Tüm çekiciliği ortadan kaldıran bir durumdur.
    Hele bir aslan burcu için dayanılmayacak bir durumdur. Geri teper.
    Israrcı birisiysen, bunu yeniden gözden geçir. Özgürlüklerine düşkündürler. Zaten seninle 5 aydır yakınlaşmamasının sebebi de budur muhtemelen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: setmefree

    Asla ''sana muhtacım'' gibi bir yaklaşım göstermemelisin. Bunu insan kimseye göstermemeli. Tüm çekiciliği ortadan kaldıran bir durumdur.
    Hele bir aslan burcu için dayanılmayacak bir durumdur. Geri teper.
    Israrcı birisiysen, bunu yeniden gözden geçir. Özgürlüklerine düşkündürler. Zaten seninle 5 aydır yakınlaşmamasının sebebi de budur muhtemelen.


    burçlardan pek anlamam ben de yengeç burcuyum kendim hakkında şunu diyebilirim bazen çok romantik birisiyim bazen çok gıcık tam olarak bir denge tutturamadığım kesin bundan önce 20 ye yakın kızla ilişkim oldu yarısından cogunu ben bıraktım daha once teklıflerımde cevap alamadıgım veya red cevabı aldıgım zaman hıc kafama takmaz baskasına bakardım bu kez durum farklı bu kızı gercekten ıstıyorum siz bu burc olayından bayagı anlıyor gibisiniz sanırım insanın karakteriksel durumunu da etkiliyormuş bu iş bu kızın karakteriksel yapısına nasıl işlemiştir bilmiyorum ama bilmek istiyorum yalnız kızlar hakkında benım gorusumce soyle bır durum var sert erkeklerden hoslanıyolar kendılerını koruyabılcek kısılerden normalde ben de sert bırısı olarak tanımlayabılırım kendımı ama bu kızın yanında bu sertlıgımden eser kalmıyor bazen bu benmıyım dıye kızıyorum kendıme tanıyamaz oluyorum kendımı o anlarda sacma bı hale burunuyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.