Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
BİLGİ İŞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> BİLGİ İŞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
HIZLI_ANKARALI

Sisteme Gözat

4 Ekim 2006; 15:21:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

SLM ARKADASLAR BİLİNDİĞİ KURUMLARDA VE SİRKETLERDE MSN NEDENSE ENGELLENİYOR GEREK VEB MSN GEREK DİGER MSN ADRESLERİ ( WEBDEN GİRİLEN) YAKALANDIĞI AN ENGELLENİYOR COK SAYIDA WEB MSN SİTESİNİ KAPATTILAR BUNUN SONU GELMİCEK LAKİN BUNU ACMA YOLLARINI BİLENLER MUTLAKA VARDIR BİLGİS OLANLARIN KONUYU ANLATMASINI DİLİYORUM VE COK SAYIDA SİTEMİZDE BÖYLE MAĞDURUN OLDUĞUNU DUSUNUYORUM....

=========== LÜTFEN BU TÜR BİR BİLGİSİ OLUN PAYLASSIN ============

NOT: BİLGİSAYARLARI ADMİNİSTRATOR OTURUMUNDA ACACAK SİFREMİZ MEVCUTTUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIZLI_ANKARALI -- 4 Ekim 2006; 15:22:51 >

DÜNYA DENEN CÜMLENİN SON NOKTSI T Ü R K T Ü R
rundll

4 Ekim 2006; 15:39:43 

Webmessenger kullan Neden boşyere kasıyorsun. Msn portu kapalıysa nasıl açabilirsin ki?

webmessenger.msn.com kullan bu adresi.

1 ( Bit ) kadar değerin yok bu alemde....
HIZLI_ANKARALI

Sisteme Gözat

4 Ekim 2006; 15:53:52 

quote:

Orjinalden alıntı: rundll

Webmessenger kullan Neden boşyere kasıyorsun. Msn portu kapalıysa nasıl açabilirsin ki?

webmessenger.msn.com kullan bu adresi.

GEREKLİ BİLGİ VERİLSE BİZDE NASIL SORUSUNA CVP ARIYORUZ... İZLENECEK YOLLARI İSTİYORUZ OKADAR BUNU MUTLAKA BİLEN VAR.. SONUCTA KAPATANDA CANDA BİR İNSAN VE BİR TÜRK :)

DÜNYA DENEN CÜMLENİN SON NOKTSI T Ü R K T Ü R
blueexel

4 Ekim 2006; 15:53:54 

arkadaslar merhaba bi sorum yani sorunum var.internet explorer 6 kullanıyordum düne kadar.giriş sayfam google.3 gündür örneğin bjk yazdığımda google la sol taraftada ingilizce arama yapıyo.sayfayı bölüyo yani. explorer 7 yi yükledim yine aynı şey oluyo.her arama sonrasında o sayfayı tıklayıp kapatmakatan sıkıntı geldi artık..
NE OLUR YARDIMMMMMM....

Father Torque

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Ekim 2006; 16:18:29 

Bizde de aynı sorun vardı. http://www.msgshit.com/downloads/598/WLM-Lite.html adresinden tek dosya olan Live Messenger'i indirdik, hiç kurulum, vs olmadan 2 tıklayarak açılıyor, USB belleğe de attık, canımız istediğinde gizli gizli kullanabiliyoruz.

EOS 40D + EF 50 f/1.8 II + EFS 18-55 f/3.5-5.6 IS + EF 70-200 f/4 L IS USM + Lowepro Nova 4 AW
Foilman

4 Ekim 2006; 16:48:55 

slmlar arkadaşlar web messenger ın dışında şu adresler
e de göz atabillirsiniz. www1.messengerfx.com,www.messengerfx.com
blue_wind
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Ekim 2006; 17:10:39 

internetten açma olayı olmuyorsu şunu yap. elinde admin şifresi var diyorsun kur normal yoldan sonra kendi şifrenle aç sorun yaşamazsın. buda olmuyor dersen eğer son ve en yekli yöntem şu. (bende şuan o şekil kullanıyorum, bizim bilgi işlemde engelledi ondan biliorum)

Normal bir bilgisayara msni kur. (İnternet cafe olur, evdeki vs.) Program filesdeki MSN klasörünü flash disk benzeri taşıyıcıyla iş yerindeki bilgisayara kopyala ve kullan. bu şekilde kullanabiliyorsun. Yani kurulu dosyaları kendi bilgisayarına atacaksın. Eğer bu da olmuyor dersen yapacak bişey yok. Ama internetten falan engellemezler sanıyorum.
amorphophallus

4 Ekim 2006; 22:45:48 

bilgisayarların admin şifreleri önemli değil. sizi internete çıkaran firewall ın engellemesi olduğu için onun üzerindeki yazılımın güvenlik ilkelerini değiştirmeniz lazım. yani onun şifresini bilceksiniz. hangi güvenlik programı kullanıldığını yazarsan bir sonraki aşamada yardımcı olmaya çalışırız

Dorax

5 Ekim 2006; 2:04:51 

Arkadaşlar siz burada cevapları verin ki, bilgi işlemciler de verilen cevaplardaki çıkış yöntemleriine göre nasıl kapatılacağı konusunda yöntemler bulsunlar
heartybroken

5 Ekim 2006; 9:57:53 

arkadaşlar msn live 80. portu kullanıyo eğer yanlış bilmiyosam msn live kullanın bu yöntemi engelleyemez bilgi işlemci...bu portu kapatırsa internete hiç çıkamazsınız...yani msn live...buyrun deneyin...

http://img227.imageshack.us/img227/6827/cooltext200919610ly.jpg
laptopcu

5 Ekim 2006; 15:31:40 

MSN her türlü kapatılır merak etmeyin ama arkadaşın dedikleri gibi "MSN Live" kurmayı deneyin oda olmaz ise "www.meebo.com" u bir deneyin :) bu arada 80 portu kapatacağına bilgi işlemci hangi pkaetlerin 80 portu üzerinden geçeceğine karada verebilir, böylelikle sadece "firefox" sadece "internet explorer" internete 80 üzerinden girebilsin gibi sınırlandırmalar koyabilir buda MSN LIVE bağlantısını engeller. Ha bu arada eğer bir şirkette msn kullanıyorsanız ve şirkette "Security Applience/Gateway" var ise ve sadece bazı sitelere girmenize izin verilmiyor/veriliyor ve MSN kullanmanıza izin veriliyor ise yazışmalarınız,aldığınız ve gönderdiğiniz dosyalar kayıt altına alınıyor olabilir neredenmi biliyorum bu çözümü kurduğum heryere bunuda kuruyorum oradan

"Dijital verinin kopyalanmasını engellemek suyun kendisini kuru hale getirmeye çalışmak gibi bir şey." Bruce Schneier

[img]http://www.againsttcpa.com/images/AgainstTCPA-Log01Medium.gif[/img]
umuttt

7 Ekim 2006; 20:19:41 

e-messenger.net istediğin kadar titreşimde gönderebilirsin arkadasım öyle programlar engel olamaz bize....

kasimpashali

28 Mayıs 2007; 11:59:18 

benim şirket ıe dışında başka browser kullandırtmıyor lütfen yardım firefox suz yapamam.

west

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2007; 12:49:24 

quote:

Orjinalden alıntı: Dorax

Arkadaşlar siz burada cevapları verin ki, bilgi işlemciler de verilen cevaplardaki çıkış yöntemleriine göre nasıl kapatılacağı konusunda yöntemler bulsunlar

Gerek yok zaten olası tüm cıkısları biliyoruz.Ha bilmeyen varsa o ayrı.

Not: Ayrıca bizim sirkette msn serbest :D

Ayt2 / IT Depertman / System Desk Support
muhkem_

28 Mayıs 2007; 23:08:05 

quote:

Orjinalden alıntı: Dorax

:) katılıyorum.

Ama şunu belirteyim msn yasaklanır arkadaşların dedği gibi, web üzerinden de site adında messenger geçen sitelere de yasak konulabilir, 80 port üzerinden kulanırsanız ancak, ama orada da sadece ie 80 i kullansın derse bim yine çıkamazsınız. Bence 80 portu da fazla zorlamayın, internetinizden olursunuz.
Kaldı ki eğer yasaklama varsa log da vardır.