BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donaným / Hardware] >> Network, Ýnternet ve Güvenlik >> Network

HIZLI_ANKARALI -> BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (4 Ekim 2006; 15:21:35)

SLM ARKADASLAR BÝLÝNDÝÐÝ KURUMLARDA VE SÝRKETLERDE MSN NEDENSE ENGELLENÝYOR GEREK VEB MSN GEREK DÝGER MSN ADRESLERÝ ( WEBDEN GÝRÝLEN) YAKALANDIÐI AN ENGELLENÝYOR COK SAYIDA WEB MSN SÝTESÝNÝ KAPATTILAR BUNUN SONU GELMÝCEK LAKÝN BUNU ACMA YOLLARINI BÝLENLER MUTLAKA VARDIR BÝLGÝS OLANLARIN KONUYU ANLATMASINI DÝLÝYORUM VE COK SAYIDA SÝTEMÝZDE BÖYLE MAÐDURUN OLDUÐUNU DUSUNUYORUM....

=========== LÜTFEN BU TÜR BÝR BÝLGÝSÝ OLUN PAYLASSIN ============

NOT: BÝLGÝSAYARLARI ADMÝNÝSTRATOR OTURUMUNDA ACACAK SÝFREMÝZ MEVCUTTUR

rundll -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (4 Ekim 2006; 15:39:43)

Webmessenger kullan Neden boþyere kasýyorsun. Msn portu kapalýysa nasýl açabilirsin ki?

webmessenger.msn.com kullan bu adresi.

HIZLI_ANKARALI -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (4 Ekim 2006; 15:53:52)

quote:

Orjinalden alýntý: rundll

Webmessenger kullan Neden boþyere kasýyorsun. Msn portu kapalýysa nasýl açabilirsin ki?

webmessenger.msn.com kullan bu adresi.

GEREKLÝ BÝLGÝ VERÝLSE BÝZDE NASIL SORUSUNA CVP ARIYORUZ... ÝZLENECEK YOLLARI ÝSTÝYORUZ OKADAR BUNU MUTLAKA BÝLEN VAR.. SONUCTA KAPATANDA CANDA BÝR ÝNSAN VE BÝR TÜRK :)

blueexel -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (4 Ekim 2006; 15:53:54)

arkadaslar merhaba bi sorum yani sorunum var.internet explorer 6 kullanýyordum düne kadar.giriþ sayfam google.3 gündür örneðin bjk yazdýðýmda google la sol taraftada ingilizce arama yapýyo.sayfayý bölüyo yani. explorer 7 yi yükledim yine ayný þey oluyo.her arama sonrasýnda o sayfayý týklayýp kapatmakatan sýkýntý geldi artýk..
NE OLUR YARDIMMMMMM....

Father Torque -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (4 Ekim 2006; 16:18:29)

Bizde de ayný sorun vardý. http://www.msgshit.com/downloads/598/WLM-Lite.html adresinden tek dosya olan Live Messenger'i indirdik, hiç kurulum, vs olmadan 2 týklayarak açýlýyor, USB belleðe de attýk, canýmýz istediðinde gizli gizli kullanabiliyoruz.

Foilman -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (4 Ekim 2006; 16:48:55)

slmlar arkadaþlar web messenger ýn dýþýnda þu adresler
e de göz atabillirsiniz. www1.messengerfx.com,www.messengerfx.com

blue_wind -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (4 Ekim 2006; 17:10:39)

internetten açma olayý olmuyorsu þunu yap. elinde admin þifresi var diyorsun kur normal yoldan sonra kendi þifrenle aç sorun yaþamazsýn. buda olmuyor dersen eðer son ve en yekli yöntem þu. (bende þuan o þekil kullanýyorum, bizim bilgi iþlemde engelledi ondan biliorum)

Normal bir bilgisayara msni kur. (Ýnternet cafe olur, evdeki vs.) Program filesdeki MSN klasörünü flash disk benzeri taþýyýcýyla iþ yerindeki bilgisayara kopyala ve kullan. bu þekilde kullanabiliyorsun. Yani kurulu dosyalarý kendi bilgisayarýna atacaksýn. Eðer bu da olmuyor dersen yapacak biþey yok. Ama internetten falan engellemezler sanýyorum.[:'(]

amorphophallus -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (4 Ekim 2006; 22:45:48)

bilgisayarlarýn admin þifreleri önemli deðil. sizi internete çýkaran firewall ýn engellemesi olduðu için onun üzerindeki yazýlýmýn güvenlik ilkelerini deðiþtirmeniz lazým.[:)] yani onun þifresini bilceksiniz. hangi güvenlik programý kullanýldýðýný yazarsan bir sonraki aþamada yardýmcý olmaya çalýþýrýz[:'(]

Dorax -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (5 Ekim 2006; 2:04:51)

Arkadaþlar siz burada cevaplarý verin ki, bilgi iþlemciler de verilen cevaplardaki çýkýþ yöntemleriine göre nasýl kapatýlacaðý konusunda yöntemler bulsunlar [:D]

heartybroken -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (5 Ekim 2006; 9:57:53)

arkadaþlar msn live 80. portu kullanýyo eðer yanlýþ bilmiyosam msn live kullanýn bu yöntemi engelleyemez bilgi iþlemci...bu portu kapatýrsa internete hiç çýkamazsýnýz...yani msn live...buyrun deneyin...

laptopcu -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (5 Ekim 2006; 15:31:40)

MSN her türlü kapatýlýr merak etmeyin[;)] ama arkadaþýn dedikleri gibi "MSN Live" kurmayý deneyin oda olmaz ise "www.meebo.com" u bir deneyin :) bu arada 80 portu kapatacaðýna bilgi iþlemci hangi pkaetlerin 80 portu üzerinden geçeceðine karada verebilir, böylelikle sadece "firefox" sadece "internet explorer" internete 80 üzerinden girebilsin gibi sýnýrlandýrmalar koyabilir buda MSN LIVE baðlantýsýný engeller. Ha bu arada eðer bir þirkette msn kullanýyorsanýz ve þirkette "Security Applience/Gateway" var ise ve sadece bazý sitelere girmenize izin verilmiyor/veriliyor ve MSN kullanmanýza izin veriliyor ise yazýþmalarýnýz,aldýðýnýz ve gönderdiðiniz dosyalar kayýt altýna alýnýyor olabilir neredenmi biliyorum bu çözümü kurduðum heryere bunuda kuruyorum oradan[&o]

umuttt -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (7 Ekim 2006; 20:19:41)

e-messenger.net istediðin kadar titreþimde gönderebilirsin arkadasým öyle programlar engel olamaz bize.... [:'(][:'(][:'(]

kasimpashali -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (28 Mayýs 2007; 11:59:18)

benim þirket ýe dýþýnda baþka browser kullandýrtmýyor lütfen yardým firefox suz yapamam.

west -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (28 Mayýs 2007; 12:49:24)

quote:

Orjinalden alýntý: Dorax

Arkadaþlar siz burada cevaplarý verin ki, bilgi iþlemciler de verilen cevaplardaki çýkýþ yöntemleriine göre nasýl kapatýlacaðý konusunda yöntemler bulsunlar [:D]

Gerek yok zaten olasý tüm cýkýslarý biliyoruz.Ha bilmeyen varsa o ayrý.

Not: Ayrýca bizim sirkette msn serbest :D

muhkem_ -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (28 Mayýs 2007; 23:08:05)

quote:

Orjinalden alýntý: Dorax

:) katýlýyorum.

Ama þunu belirteyim msn yasaklanýr arkadaþlarýn dedði gibi, web üzerinden de site adýnda messenger geçen sitelere de yasak konulabilir, 80 port üzerinden kulanýrsanýz ancak, ama orada da sadece ie 80 i kullansýn derse bim yine çýkamazsýnýz. Bence 80 portu da fazla zorlamayýn, internetinizden olursunuz.
Kaldý ki eðer yasaklama varsa log da vardýr.[:'(]

tolga94 -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (8 Haziran 2007; 11:15:38)

http://postder.****.com/about308-postder.html

adresinde yeni web tabanlý msn siteleri mevcut bu ardeslerden msn ye kolayca girebilirsiniz

****=f o r u m u p

daadaass -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (16 Haziran 2008; 17:48:16)

arkadaþlar resmi bir kurumda çalýþýyorum yeni girdim iþe msn tüm þubelerde kapalý yaný ankardan kesik oldugunu söylüyorlar ve bazý sitelerde öyle mesele bu site orada kapalý ben evdeyim ve sizden yardým beklýyorum sizce bu yollardan hangisini uygulamalýyým hepsini uygulayabilecek vakdim yokda [:)]

ýskra -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (16 Haziran 2008; 18:51:42)

Friwal den kapalý ise yapacak birþey yok.Ancak farklý programlarla þansýný denersin
quote:

Orjinalden alýntý: daadaass

arkadaþlar toprak mahsülleri ofisinde çalýþýyorum yeni girdim iþe msn tüm þubelerde kapalý yaný ankardan kesik oldugunu söylüyorlar ve bazý sitelerde öyle mesele bu site ofisde kapalý ben evdeyim ve sizden yardým beklýyorum sizce bu yollardan hangisini uygulamalýyým hepsini uygulayabilecek vakdim yokda [:)]

istanbuli -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (16 Haziran 2008; 20:54:40)

bilgi iþlem ile aranýzda güç dengesizliði var ...yasaklara uyun ve sýnýrlarý zorlamayýn derim nacizane bir güç tarafýnda çalýþan kiþi olarak...

ramazanyurt -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (16 Haziran 2008; 21:59:37)

bizde web üzerinden bilinen bütün msn yerleri engelli. hatta googledan messenger diye arama bile yapamýyoruz. o kadar engellendi yani. web msn sitelerinin iplerini bile denedim ama, daha önce girilen yerleri engellediler.

KoKoLeiTe -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (16 Haziran 2008; 23:28:32)

bilgi iþlemci ile uðraþmayýn. bilgi iþlemci farkettiði anda kapatýr firewalldan. 80 portunu web messenger kullanýyor doðal olarak. ama burda mevzu 80 portunun kullanýlmasý deðil. hangi paketlerin geçmesi isteniliyorsa sadece onlara izin verilir. istenilen engellenir. o yüzden boþuna uðraþmayýn [:)]

My_CaRizMa -> Cevap: BİLGİ İŞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (17 Haziran 2008; 0:06:03)

evet bu sorun benide rahatsýz ediyor ya

daadaass -> Cevap: BİLGİ İŞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (17 Haziran 2008; 12:25:33)

neyse sağlık olsun bende oyun oynarım artık [:D][:D][:D][;)][;)][;)]

cyberturk54 -> Cevap: BİLGİ İ�LEMDEN ENGELLENEN MSN A�MA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (17 Haziran 2008; 20:31:34)

"ultrasurf" un üstüne hiç biþey tanýmam :D küçük program sayesinde otomatik proxy deðiþtiriyor..çalýþan proxy'leri kendisi buluyor..size kalan sadece programý açtýktan sonra connect'e týklamak.. ben bu programý nice yerde denedim(hepsi bilgi iþlemden msn filan kapalý yerler) hepsinde çalýþýyor..youtube filan içinde ideal...

http://www.internetfreedom.org/UltraSurf

ccnablade -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (17 Haziran 2008; 20:39:09)

quote:

Orjinalden alýntý: Father Torque

Bizde de ayný sorun vardý. http://www.msgshit.com/downloads/598/WLM-Lite.html adresinden tek dosya olan Live Messenger'i indirdik, hiç kurulum, vs olmadan 2 týklayarak açýlýyor, USB belleðe de attýk, canýmýz istediðinde gizli gizli kullanabiliyoruz.

[:'(][:'(][:'(] aynen bizde gerci makinaya atiyoruz onun ustunden kullanýyoruz.

omarr35 -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (17 Haziran 2008; 21:07:00)

HTTP TUNNEL YAZILIMI ile tüm yazýlýmlarýn portlarýný http portuna yönlendirerek sanal bir þekilde sizi baðlayabiliyor. ama çok düþük bant geniþliði sunuyor. msn gibi programlar için yeterli sayýlsa da p2p için çok çok yavaþ kalýyor. isterseniz bir deneyin derim ben

daadaass -> Cevap: BİLGİ İ�LEMDEN ENGELLENEN MSN A�MA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (17 Haziran 2008; 22:17:28)

quote:

Orjinalden alıntı: cyberturk54

"ultrasurf" un üstüne hiç bişey tanımam :D küçük program sayesinde otomatik proxy değiştiriyor..çalışan proxy'leri kendisi buluyor..size kalan sadece programı açtıktan sonra connect'e tıklamak.. ben bu programı nice yerde denedim(hepsi bilgi işlemden msn filan kapalı yerler) hepsinde çalışıyor..youtube filan içinde ideal...

kardeş bununhakkında bıraz açıklama yapsana bana lazımda yarın öğlen arası bakarım evden kolay gelsın paylaşım için sağol....

daadaass -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (17 Haziran 2008; 22:20:29)

quote:

Orjinalden alýntý: ccnablade

quote:

Orjinalden alýntý: Father Torque

[:'(][:'(][:'(] aynen bizde gerci makinaya atiyoruz onun ustunden kullanýyoruz.

yok kardeþ bu fayda etmedý denedým ayný hata kdounu verdý

ozturk_mirac -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (18 Haziran 2008; 0:49:57)

arkadaþým þimdi bilgi iþlemde int cýkýþýný engelemek için 2 sistem uygulanýyor ben bunlarý sana tek tek anlatayým bunlarý yaparsan %90 msn girebilirsin

1-)yol

kendi dns server kurmuþlardýr.
windows xp için anlatýyorum vista hakkýnda bilgim yok

masaustunde að baðlantýlarýma sað týkla ve özlliklerde
orda yerel ap baðlantýsý var onun uzerine gelip cift týkla
açýlan pencereden özellikleri týkla

interner iletiþim kurallarý(TCP/ÝP) üzerine týklaýp özellikler diyin

aþþagýdaki DNS sunucu adreslerini kullan iþaretli ise

aþþagýda yazan mevcut dns silin
ve þu numaralarý yazýn

yeðlenen DNS sunucusu: 208.67.222.222
Diðer DNS sunucusu :208.67.220.220

tamam basin eger dns sunucu adresini otomatik olarak al yazýyorsa 2 yol bakýnýz

2-)yol
bir interner explorer sayfasý açýn ordan araçlarý týklayýn
internet seceneklerini týklayýn baðlantý sekmenýne týklayýn aþþagýda yerel að ayalarý var onu týklayýn

orada proxy sunucu var onunda yanýnda cek(onay iþareti varsa) kaldýrýn ve tamam basin internet explorer sayfasýný kapatýn

3-)lütfen ricam iþlerinin varken msn v.b. þeylerle ilgilenmeyin ilk önce iþ gelir

thedarkside -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (18 Haziran 2008; 0:55:33)

quote:

Orjinalden alýntý: heartybroken

arkadaþlar msn live 80. portu kullanýyo eðer yanlýþ bilmiyosam msn live kullanýn bu yöntemi engelleyemez bilgi iþlemci...bu portu kapatýrsa internete hiç çýkamazsýnýz...yani msn live...buyrun deneyin...

iþ sadece portta bitmiyor kardeþ. imzalar da denetleniyor. login isteði gönderdiði an msn live imzasý giderken firewall yakalýyor ve baðlantýyý direk deny ediyor.

useryok -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (18 Haziran 2008; 8:46:32)

Arkadaþlar,

Firmalarda kullanýlan firewall programýna göre güvenlik politikalarý deðiþir. Yani admin þifresini bilmene gerek yok. IP bazlý kýsýtlama varsa hiçbir þey yapamazsýn, firewall dan IP ye izin vermen lazým. Yada kullanýcý bazlý yapmýþlarsa kendi kullanýcýna izin vermen gerekir. Web kýsýtlamalarýnda katagori olarak yada sizin girdiðiniz adresler kýsýtlanýr. Mesela MSN katagorisini kýsýtladýðýnýzda MSN ile ilgili bütün siteleri kýsýtlar eðer giren site varsa sistem bu siteyi izler MSN ile ilgili birþey görürse kendi database ine ekler ve onu da engeller. Mesela "News" katagorisini engelle dersiniz, bütün haber sayfalarýný engeller ama siz sadece www.***.com adresine girebilsinler dersiniz, sadece o haber sitesine girersiniz.

Arkadaþlar bilgi iþlemdeki arkadaþlara iyi gözle bakýlmaz, onlar herþeyi engeller. Ama firmalarda bilgisayar ve internet güvenliðini kontrol etmek çok zor ve çok büyük sorumluluk isteyen bir iþtir. Herkes sizin gibi bilinçli olmayabilir. Yani MSN den gelen bir dosyayý siz anlarsýnýz virüs olduðunu ama diðer arkadaþ o dosyayý kabul eder. Dünyada hiçbir antivirüs programý bütün virüsleri yakalayamaz.

Bazen de genel müdür yada iþyeri sahibinin isteði üzerine kapatýlýr. Ama yine bilgi iþlemdeki arkadaþlar sorumlu tutulur.

alimakkaya -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (18 Haziran 2008; 9:37:05)

quote:

Orjinalden alýntý: HIZLI_ANKARALI

SLM ARKADASLAR BÝLÝNDÝÐÝ KURUMLARDA VE SÝRKETLERDE MSN NEDENSE ENGELLENÝYOR GEREK VEB MSN GEREK DÝGER MSN ADRESLERÝ ( WEBDEN GÝRÝLEN) YAKALANDIÐI AN ENGELLENÝYOR COK SAYIDA WEB MSN SÝTESÝNÝ KAPATTILAR BUNUN SONU GELMÝCEK LAKÝN BUNU ACMA YOLLARINI BÝLENLER MUTLAKA VARDIR BÝLGÝS OLANLARIN KONUYU ANLATMASINI DÝLÝYORUM VE COK SAYIDA SÝTEMÝZDE BÖYLE MAÐDURUN OLDUÐUNU DUSUNUYORUM....

=========== LÜTFEN BU TÜR BÝR BÝLGÝSÝ OLUN PAYLASSIN ============

NOT: BÝLGÝSAYARLARI ADMÝNÝSTRATOR OTURUMUNDA ACACAK SÝFREMÝZ MEVCUTTUR

Bu yuzden isini kaybeden insanlar var. MSN kullananlarin en buyuk savunma yontemi is icin kullandiklari yonunde, ancak ordan gelecek bir is icin gun boyunca dikkat dagitan bir unsur olarak kenarda duruyor, zamandan caliyor. Patronlar da istemiyorlar bu tip seyleri. Bunu asmaya calismanin sonu isini kaybetmek de olabilir unutma.

daadaass -> Cevap: BİLGİ İ�LEMDEN ENGELLENEN MSN A�MA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (18 Haziran 2008; 18:04:54)

quote:

Orjinalden alýntý: cyberturk54

"ultrasurf" un üstüne hiç biþey tanýmam :D küçük program sayesinde otomatik proxy deðiþtiriyor..çalýþan proxy'leri kendisi buluyor..size kalan sadece programý açtýktan sonra connect'e týklamak.. ben bu programý nice yerde denedim(hepsi bilgi iþlemden msn filan kapalý yerler) hepsinde çalýþýyor..youtube filan içinde ideal...

arkadaþlar bu programý þiddetle öneriyorum bený bu program kurtardý artýk msn de açabiliyorum istediðim siteyede satkýlabiliyorum..(forum siteleri,oyun siteleri,updata yapma oyunlar üzerinde) gibii

:D

yapmanýz gereken [TIKLAYIN] indirdikden sonra rarýn içinde çalýþtýrýn 1. seçeneði seçin simge durumuna indirin sað alt köþede kilit var o çalýþdýðýný belirtir programýn
eðer çalýþmazsa 2. seçeneði seçin... kolay gelsin.

KoKoLeiTe -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (18 Haziran 2008; 22:41:53)

quote:

Orjinalden alýntý: ozturk_mirac

arkadaþým þimdi bilgi iþlemde int cýkýþýný engelemek için 2 sistem uygulanýyor ben bunlarý sana tek tek anlatayým bunlarý yaparsan %90 msn girebilirsin

1-)yol

ve þu numaralarý yazýn

2-)yol
internet seceneklerini týklayýn baðlantý sekmenýne týklayýn aþþagýda yerel að ayalarý var onu týklayýn

orada proxy sunucu var onunda yanýnda cek(onay iþareti varsa) kaldýrýn ve tamam basin internet explorer sayfasýný kapatýn

3-)lütfen ricam iþlerinin varken msn v.b. þeylerle ilgilenmeyin ilk önce iþ gelir

Böylesine güvenlik uygulayan bir þirkette sence TCP/IP yapýlandýrmasý için kullanýcýya izin verilirmi ? [:)] zaten default olarak normal user haklarý çok kýsýtlýdýr. deðiþiklik dahi yapamaz... boþa uðraþma o yüzden [:)]

ramazanyurt -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (18 Haziran 2008; 23:19:00)

quote:

Orjinalden alýntý: KoKoLeiTe

quote:

Orjinalden alýntý: ozturk_mirac

1-)yol

ve þu numaralarý yazýn

2-)yol

Böylesine güvenlik uygulayan bir þirkette sence TCP/IP yapýlandýrmasý için kullanýcýya izin verilirmi ? [:)] zaten default olarak normal user haklarý çok kýsýtlýdýr. deðiþiklik dahi yapamaz... boþa uðraþma o yüzden [:)]

admin þifresini sýfýrlayan program yardýmýyla pcnin ayarlarýný deðiþtirebiliriz. ben admin kýrýcý olarak cia commanderi kullanýyorum. 5 sn içinde þifreyi sýfýrlýyor

alimakkaya -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (18 Haziran 2008; 23:26:20)

Tabii, limitli kullanici yapan admin 1. boot device i HDD yapmayacak, bios a da sifre koymayacak.

ramazanyurt -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (18 Haziran 2008; 23:31:26)

quote:

Orjinalden alýntý: alimakkaya

Tabii, limitli kullanici yapan admin 1. boot device i HDD yapmayacak, bios a da sifre koymayacak.

5000-7000 arasý pc olan bir yerde o admin tek tek pclerin bioslarýna þifre mi koyacak. küçük yerlere bir þey diyemem. çünkü bu iþ adminin egosuna kalmýþ. ama büyük yerler için çok zor iþ. bu arada ben bulunduðum aðýn özelliklere göre yazýyorum bunlarý.

west -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (19 Haziran 2008; 0:10:19)

Ben koyarým :)

KoKoLeiTe -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (19 Haziran 2008; 0:15:59)

5000-7000 pclik bir lokasyonda bazý þeyler bilgi iþlemcinin keyfine kalmaz. güvenlik oluþturmaya mecburdur! yoksa yeni iþlerden iþ beðenir [:)]

alimakkaya -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (19 Haziran 2008; 9:04:39)

Ayrica 5000-7000 kullanici icin tek bir bilgi islem elemani olacak degil herhalde. o kadar kullanici varsa o birimde en azindan 10 tane teknisyen vardir.

maxelll -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (19 Haziran 2008; 16:20:03)

en kýsa yolu administrattor olarak baglanamasanýz bile bu þeklide msnee girerrsiniz

usb üzerinden portable msn calýstýrýn isterdiginiz gibi girersiniz eger giremiyorsanýz bu sekilde webmessenger.msn.com
e-buddy.com
gibi siteler ama portable msn en güzeli [sm=biggrinking.gif]

olmadý zaten administrator þifreniz varsa zaten msn yüklersiniz oraya sonrada kendi þifreniz ile girersiniz baskasý yüklemiþ dersiniz [sm=biggrinking.gif] bende þifre yok ki dersiniz yerse [sm=biggrinking.gif]

dns ayarlarýnýda deðiþitirip giremediginiz sitelerede girebilrinisz ayrýca ...

dns ayarlarýný deðiþtirmeniz yasaksa (gerçi admin ile girince herseyi yaparsýn) internette ip deiþitiren siteler var ordan girersiniz www.gizliweb.com tarzýnda hatta dns ayarlarýný deðiþtirip lig tv bile izleyebilrsiniz [sm=biggrinking.gif]

baska bir seye gerek var mý [sm=biggrinking.gif]

maxelll -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (19 Haziran 2008; 16:27:24)

bu arada sizin þirket yetkilileri bu sayfalarý okursa [sm=biggrinking.gif] artýk bu yazýlanlarda iþe yaramayabilir

alimakkaya -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (19 Haziran 2008; 16:33:35)

Sen notlarin hepsini okumadin sanirim :))

sorun msn i calistirmada degil, msn i calistirsan bile baglanmamasinda :))

daadaass -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (19 Haziran 2008; 22:53:50)

yav arkaþlar deiðim þeyi kullansanýza þefle beraber kullanýoz bunu çok süper biþe lýnk yukarda

tehodred -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (20 Haziran 2008; 11:43:17)

benim için sorun yok çünkü baþklarýna net hakllarýndan tutun hangi siteye girceklerine bile biz karar verioz[:(][:(]

ArkandayIM -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (20 Haziran 2008; 11:44:56)

[sm=evillol.gif]

KoKoLeiTe -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (20 Haziran 2008; 14:58:10)

arkadaþ halen program diyor yahu :) mevzu programda deðil. internet çýkýþý kapatýldýðý zaman portlardan sen hiç bi þekilde internete çýkamazsýn. bir user olarak DNS deðiþtiremezsin. bunu ancak sistem admini yapabilir. hangi programýn çalýþýp çalýþmayacaðýndan tutunda masaüstündeki duvar kaðýdýnýza kadar herþey sistem admininde biter. tabi çakma admin deðilse [:)]

daadaass -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (20 Haziran 2008; 20:45:17)

dediðin þey okuldaký gýbý [:D][:D][:D][:D] onuda kýrmayý dusunuyom ama o biras zor:D

cyberturk54 -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (20 Haziran 2008; 22:51:24)

"dadaas" önerdiðim programýn iþe yarýndýðýna sevindim :D bir sýzma daha gerçekleþtirdik heee :D:D

Uzaktan Kumandan -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (21 Haziran 2008; 15:20:15)

özel sektörü bilemem de devlet dairelerinde sizin gibi bu iþlerle uðraþýp, oturup chat yapýp, solitaire oynayýp, ondan sonra vatandaþý ordan oraya ordan oraya koþturan, eziyet eden, aldýðý parayý masabaþýnda oyun oynayarak kazanan, ondan sonra da meþin gibi derileriyle, yüzsüzlük ve aymazlýkla devlet bize para vermiyor, geçinemiyoruz diye yakýnan sahtekarlar sözüm sizedir...

aldýðýn maaþlarýn hesabýný bu dünyada olmasa da öbür dünyada vereceksiniz...
Allah aldýðýnýz her haksýz kazancý fitil fitil burnunuzdan getirsin...

Bugün baþýma gelen bir olaydan sonra bu konuyu görünce yazmadan geçemedim...

SLAHS -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (21 Haziran 2008; 23:07:23)

Websense ile kimse uðraþamaz adamý poposunun üstüne oturtur...

[sm=s20.gif][sm=s20.gif]

musicalite -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (22 Haziran 2008; 11:12:17)

siz gene kurumda giremiyomuþsunuz ben evde giremiyorum 2 haftadýr kafayý duvarlara vurcam artýk

daadaass -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (28 Haziran 2008; 10:49:42)

quote:

Orjinalden alýntý: musicalite

siz gene kurumda giremiyomuþsunuz ben evde giremiyorum 2 haftadýr kafayý duvarlara vurcam artýk

DOSTUM EXPLOLER DA ÇALIÞMIYOR DEÐÝLMÝ EÐER ÖYLEYSE sölediðim yollarý takip et

explorer'dan ARAÇLAR-ÝNTERNET SEÇENEKLERÝ-BAÐLANTILAR-ORDAKI YEREL AÐ AYARLARINI TIKLA-PROXY SUNUCUDA ÝÞARET VARSA KALDIR TMM DIR.

YOK EÐER BU DEÐÝLSE MSN YI YENIDEN KALDIR VE 8.5 Ý KUR

G.Eroðlu -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (28 Haziran 2008; 11:45:03)

Muhtemelen iþyeriniz Internet Security and Acceleration Server kullanýyordur. Tek yol var onuda açýklayacaðým. Admin ile bir makinaya giriyorsunuz. Sonra uzak masaüstü baðlantýsý ile Server makinasýna baðlanýyorsunuz. Server makinasýnda; baþlattan, ISA Yönetim Konsolunu açýlýp menüden “Firewall Policy” e girin. Burada diðer kurallarý da göreceksiniz. O kurallardan muhtemelen adý "Messenger yasak" vb. olanlarý týklayýp sað taraftan "Delete Selected Rules" a týkladýðýmýzda o kural silinmiþ olacaktýr. sonra üstten ayarý kaydetmek için Apply e týklýyoruz ve artýk iþyerinizdeki her makinadan Msn'e girebilirsiniz. Ama yakalanýrsanýz bilemem. Kendim sistemci olduðum için bu yolu biliyorum. Ama tasvip etmiyorum, çünkü Messenger þirketlerde güvenlik açýðý olarak tanýmlanýr.

Kolay gelsin. [8D]

HeFFeR2004 -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (1 Temmuz 2008; 18:57:13)

fortinet firewall var.açýn msn yi de göreyim:Dadamlar resmi sitelerin dýþýndaki siteleri kapatmýþ.haberelere bankalara devlet sitelerine girebiliyorsun portable msn bile getirsen açamazsýnki..

HeFFeR2004 -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (1 Temmuz 2008; 19:00:50)

657 ye tabi memurlarý bi ben bilirim.bende bi devlet kurumunda çalýþýyorum ama memur deðilim "allahtan deðilim" 20 tane adamýn yaptýgý iþi 3 kiþi yapabiliyoruz gerisini siz düþünün...iþleri güçleri yok akþama kadar otururlar çay müzik keyfi yaparlar.birde televizyonlardaki kadýn programlarý... allahtan internet kýsýtlý oda açýk olsa tamam orada iþ yürümez..

depremzede77 -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (16 Aðustos 2008; 22:05:04)

yine aranýzdayýmm maykiler heh eheh eheheh her türlü yasaklanmýþ herþeyi beraber aþýyoruz busaatten sonra... buyrun buradan msn ye girebilirsiniz;)))

http://72.233.60.206/servlets/ajax

WEBSENSE ÝLE ENGELLENMÝÞ SÝTELER ÝÇÝNDE https://fh.va-systems.com/

EÐLENCELÝ DAKÝKALAR DÝLÝYORUM HEPÝNÝZE ;)))

<<<<<< 77'5 SADECE ÇINARCIK >>>>>>>>>>>>>>>>>>

funnel -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (17 Aðustos 2008; 12:37:02)

quote:

Orjinalden alýntý: depremzede77

yine aranýzdayýmm maykiler heh eheh eheheh her türlü yasaklanmýþ herþeyi beraber aþýyoruz busaatten sonra... buyrun buradan msn ye girebilirsiniz;)))

http://72.233.60.206/servlets/ajax

WEBSENSE ÝLE ENGELLENMÝÞ SÝTELER ÝÇÝNDE https://fh.va-systems.com/

EÐLENCELÝ DAKÝKALAR DÝLÝYORUM HEPÝNÝZE ;)))

<<<<<< 77'5 SADECE ÇINARCIK >>>>>>>>>>>>>>>>>>

benim netimdede biçok site engelli. youtube, facebook filan https://fh.va-systems.com/ ile giriyorum ancak java etkin olmasýna raðmen lütfen etkinleþtirin diyo. sayfayý yarým yamalak açýyo, youtubeta da videolarý izleyemiyorum. bu sorunu nasýl çözebilirm.

kevinsert -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (18 Aðustos 2008; 10:32:26)

Ben bilgi iþlemde çalýþmaya baþlayým o zman görürüz bakalým kim msn e girebiliyor herþeyi kapatýcaðým msn den millet iþ yapmýyo valla[;)]

bluelizard -> Cevap: BÝLGÝ ÝÞLEMDEN ENGELLENEN MSN AÇMA YOLLARI ? PAYLASIRMISINIZ ? (28 Aðustos 2008; 15:53:12)

devlet dairelerinde messenger , youtube veya facebook gibi sitelere eriþim kesinlikle kapalý olmalý. sonuçta devlet dairelerine yapýlan harcamalar (internet baðlantýsý da dahil) bizim cebimizden çýkan vergilerle karþýlanýyor. bende devlet memurlarý mesai saatlerinde msn de sohbet etsin veya internette özel iþlerini yapsýn diye ödemiyorum onca vergiyi. yönetici yasak koyduysa uyacaksýn .yasaklar çiðnenmek için deðildir.

Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.109375