Şimdi Ara

Claire Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu oyuna da videoyu doldurmak için korkunç ve paranoya betimlemesi yapmışsınız ya daha ne diyeyim...
  • ya bu video player tam ekranda degilken neden asagiya kayiyor (buffering cizgisi) berbat birsey bari opsiyonel yapsaydiniz. flashplayer parladigi icin herzaman ki gibi sagolun sardirmak istedigimde iskence cekeyiorum ruhsal olarak...

ilk defa bir videonusuda begendim beril hanim yada oyunu desek daha dogru olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 1 Eylül 2014; 20:10:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

ya bu video player tam ekranda degilken neden asagiya kayiyor betbat birsey bari opsiyonel yapsaydiniz. flashplayer parladigi icin herzaman ki gibi sagolun sardirmak istedigimde iskence cekeyiorum ruhsal olarak...

ilk defa bir videonusuda begendim beril hanim yada oyunu desek daha dogru olur..

Sorununuzu tam olarak anlayamadım ekran görüntüsü atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: razzraziel

quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

ya bu video player tam ekranda degilken neden asagiya kayiyor betbat birsey bari opsiyonel yapsaydiniz. flashplayer parladigi icin herzaman ki gibi sagolun sardirmak istedigimde iskence cekeyiorum ruhsal olarak...

Sorununuzu tam olarak anlayamadım ekran görüntüsü atabilir misiniz?

su videoyu dolduran kisim buffering diyoruz galiba ,asagiya egilip kayboluyor onu demek istiyorum. tam ekran acip sardirmak geriekiyor yoksa onu da ben yapmiyorum sadece .
    tarayicim opera ayrica. mobilden yazdigim icin kimi zaman yazim hatalari oluyor kusura bakmayin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 1 Eylül 2014; 20:14:25 >

• 7.5 çok buna 3 puan bence sega oyunu gibi :D

• two d diyeceğine ikiboyutlu desen daha net anlaşılır bağğğğyan türkçe konuş lütfen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Mega Man 10 İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tüuğğ diii

• Güzel bir inceleme olmuş,Beril hanımdan daha çok video gelse güzel olur.

• bu kötüleyen arkadaşların kafasını yaşamak lazım bir oyun incelemesinden daha ne bekliyorlar acaba hani tamam eleştiri olurda buda resmen dalga geçmek tüuğğ diii yazmış akıllının biri hani sanki kendisi yıllardır oyun inceleyen birisi de burda yapılan emeği "eleştiriyor" bu kadar çoook biliyorsanız siz yapında görelim hadi çekin bi video inceleme gösterin bize nedir ne değildir sonra gel "eleştirini" yap burda millet burda bizim gibi insanlar için birşeyler yapma peşindeler siz sağdece insanı soğutuyorsunuz.
  • Oyun gerçekten çok guzel duruyor. eski günlerimi hatırlattı. böyle kaliteli yapımları paylaşmaya devam etmenizi bekliyorum.

• İnceleyen bayanın sesi çok güzel, alışmamışız bayan sesine inşallah bayan editorler artmaya devam eder.İnşallah daha çok incelemeyle karşımızda olursunuz ve diğer bayan arkadaşları cesaretlendirirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.