Şimdi Ara

AVEA SÜREYİ AŞAN YURT DIŞI KONUŞMAYI YANLIŞ ÜCRETLENDİRDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Temmuz ayında 4 günlük Yunan adaları turuna katıldım. Bu sürede konuşmak için 19 TL'ye "AVEA YURT DIŞI 30 DAKİKA KONUŞMA PAKETİ" satın aldım. Ücretlendirme periyodu 60 saniye olduğundan farkında olmadan 30 dakikalık süreyi 16 dakika aşmışım. Burada sorun yok, çünkü gerekli dikkati göstermeyen benim. Ancak sorun kotayı aşan 16 dakikalık sürenin yanlış ücretlendirilmesinde. Şöyle ki, tarife genel şartlarında süreyi aşan konuşmanın "AVEA DÜNYA VARMIŞ PAKETİ" üzerinden ücretlendirileceği yazıyor. AVEA tarafından gönderilen mesajda ise Dünya Varmış tarifesi kapsamında Yunanistan'dan yapılacak konuşmanın dakikasının vergiler dahil 6 dakika olduğu belirtilmekte. Ancak, ayrıntılı fatura dökümünde kotayı aşan konuşmaların dakikasının vergiler hariç 12,5 TL olarak ücretlendirildiği anlaşılıyor. Vergiler dahil edildiğinde ise 16 dakikalık kotayı aşan süre toplam 258 TL olarak faturaya yansıtılmış durumda. Oysa Dünya Varmış tarifesine göre ücretlendirme yapılsaydı kotayı aşan konuşmadan dolayı sadece 96 TL extra ücret faturaya yansıyacaktı. Sonuç olarak AVEA'nın yanlış hesaplamasından dolayı fazladan 162 TL ödemek durumunda kaldım.
    Tabii ki konuyu hakem heyetine taşıyarak gerekli itirazımı yaptım. Ancak epey bir zaman kaybı yaşadım, ayrıca fotokopi ulaşım vs. gibi sebeplerle 10 TL'lik bir masraf yaptım. Yani AVEA keyfi bir uygulama yapıyor, müşteri ise bunu düzeltmek için uğraşmak zorunda kalıyor. Keyfiyet bu kadar rahat olmamalı diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odinnn -- 1 Eylül 2014; 16:57:22 >







  • 30 dk sadece arama yapman icin
    yurt dısında soyle bi olay var
    arama yaparsan dk sı 6tl
    aARAMA ALIRSAN DK SI 2TL
    var sen hesapla tekrardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    Zaten 30 dakikalık arama süresinde sıkıntı yok. Sıkıntı 30 dakikayı aşan konuşmada. 30 dakikayı aşan toplam 16 dakika konuşmuşum, yani 46 dakika (Tamamı benim tarafımdan yapılan aramalar, bana yapılan arama yok bu 16 dakika içerisinde).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.