Şimdi Ara

Lenovo fuar davetiyesi ile dikkat çekmeyi başardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Lenovo fuar davetiyesi ile dikkat çekmeyi başardı





    Bu hafta IFA 2014 fuarında gövde gösterisi yapmaya hazırlanan Çinli Lenovo, fuar için hazırladığı davetiye ile teknoloji gündemine oturmayı başardı. Davetiye farklı konulara göndermeler içeriyor.




    İlk gönderme Apple'a. Keşke daha fazlasını söyleyebilseydik şeklinde bir motto belirleyen Apple'a karşılık Lenovo Biz de birşey söyleyemiyoruz sloganını benimsemiş. Firma sloganı ile aslında zaten birşey söyleyemezsiniz imasında bulunuyor.




    İkinci gönderme ise Android L işletim sistemine. Uzun süredir Lemon Meringue Pie adını alacağı iddia edilen Android L sürümünün davetiyede Lollipop olabileceği ihtimaline dikkat çekiliyor. Ayrıca Lenovo muhtemelen bu sürüm üzerinde çalışan bir akıllı telefon da tanıtacak.




    Şimdilik fuarda görücüye çıkacak modellerden birisinin Vibe X2 olacağı bilgisi mevcut. Vibe X2 modeli metal bir kasaya sahipken katmanlı olarak tabir edilen bir tasarım sunacak. Jolla akıllı telefonundan hatırlayacağımız üzere bu tasarımda telefonun bir yarısı farklı renkte diğer yarısı da farklı bir renkte metal katmanla işleniyor.




    Vibe X2 modelinde bunun yanında 5 inçlik Full HD IPS ekran, 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, Android 4.4.2 işletim sistemi, 13MP çözünürlükte arka kamera, 2250mAh gücünde batarya şeklinde özellikler olacağı belirtiliyor. 

     

     



    Kaynak:http://www.talkandroid.com/217985-lenovo-takes-a-dig-at-apple-possibly-hints-at-android-l-with-september-4-invite/







  • Lenovo batarya konusunda bu tür şakalar yapmaz (2250 mah)

  • Lenovo diğer markalar gibi batarya konusunda cimri değil. Telefonun özelliklerine göre batarya koyuyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırakın apple üzerinden prim yapmayı yapıcaklarınızla şaşırtın insanları

  • apple gönderme yapacağınıza içine adam akıllı bir pil koyun 2250 ne ya bununla apple gönderme yapıyor sanırım senin izindeyiz ama biz android kullandığımız için günü tamamlayamıyoruz

  • 3000 olsa güzel olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.