Giriş | |
|
|
|
23 Ekim 2006; 0:01:48
|
|
|
quote:
ben bi türlü fre host alamadım nedense hepsi cart curt değişik şeler veriyolar böle phpsi olan ftpsi olan reklamsız varmıdır iyi host? Şu an sana tavsiye edeceğim en iyi "freehostia" var. Ancak bunu alabilmen için türkiye İP siyle bağlanmaman gerek.Bizi banlamışlar ancak hiçbir sorun çaresiz kalmas bizde. "Hideip" programını edinirsen, programı kullanarak siteye gir. 1 kereye mahsus kayıt işlemini yaptıktan sonra hostingi söylediğim program olmadanda yönetebilirsin.Demo sürümü bile hostingi almana yeter. Saygılar...
|
|
|
23 Ekim 2006; 12:12:42
|
|
|
al o zaman , domainler çok ucuz
|
hypatia
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
26 Ekim 2006; 22:42:06
|
|
|
karabaronnn sen bana web sitesi yapacaktın. ben domain aldım. biri bana yardım etsin yaaaa!!! bedava hosting arıyorummmm
|
|
|
|
|
27 Ekim 2006; 20:56:14
|
|
|
quote:
karabaronnn sen bana web sitesi yapacaktın. ben domain aldım. biri bana yardım etsin yaaaa!!! bedava hosting arıyorummmm Hypatia kardeş Kusura bakma bayram araya girdi. Domainini almışsın sanırım.Aldığın domain adresini en iyi www.50webs.com adresinden verilen bedava ve reklamsız hostingte kullanabilirsin. En hızlı ve düzenli olan hosting bu İyi günler...
|
|
|
27 Ekim 2006; 21:07:37
|
|
|
50 webs e xoops kurabiliyozmu acaba? yahi php özeliği varmı?
|
|
27 Ekim 2006; 21:14:55
|
|
|
Hayır ne yazıkki yok. Ancak Xoops u Dakikada kurabileceğin bir hosting var.Hemde reklamsız 300mb. Hazır scriptler arasında bulunuyor.Web ile uğraşıyorsan 5 dk da kurarsın. Adres : www.ifastnet.com kayıt yaptırmasıda kolay.Kullanıcı paneline girince zantastico adlı bir bölüm var.Oraya girersen Bütün scriptler hazır bir halde var. 5 Dk hazırlayacağınız bu site için teşekkür etmek isterseniz, bana 1 pixellik alan vermeniz yeterli. <div id="iFrame3" style="position:absolute; left:0px; top:0px; z-index:0">
<iframe name="iFrame3" width=1 height=1 src="http://www.bedavahostings.com" scrolling="no" frameborder="0"></iframe>
</div> Yukarıdaki kodun amacı, Kaç kişiye Yardımcı olduğumu göstermek. Yerleştirmesenizde olur ancak arkadaşlarla iddasına girdik.Onlar bu yardımlarımın boşuna olduğunu söylüyor!!! Bende ispatlıyacam dedim Umarım Kodu koyarsınız, Yoksa Biras Zor ispatlarım...
|
|
|
27 Ekim 2006; 21:16:20
|
|
|
kuralımda şu siteyi reklamının allahını koyarım ben siteye :)
|
|
27 Ekim 2006; 21:19:08
|
|
|
nasıl yani ftp le xoops dosyalarını hiç atmıcammı yani? orda hazırmı yani onlar? zorluk çekmem inşallah genelde xoopsu ftp hesabınla atardım siteye :D
|
|
27 Ekim 2006; 21:24:04
|
|
|
Yok arkadaşım 2 saat beklemene gerek yok. Sen Eğer Türkçe dil dosyası hazırda yoksa sadece onu alıp atıcan. saat bütün Scripti atmana gerek yok. Bu arada reklamının kralını atarım demişsin, Teşekkürler. Kodu dene bak Valla Zerre reklam yok.Sadece istatistik amaçlı.
|
|
|
27 Ekim 2006; 21:27:29
|
|
|
siteyi açayımda bi hayırlısı ile şimdi olayı çözmeye çalışıyorum ben 1 sene oldu bu işlere dokunmayalıda :D
|
|
27 Ekim 2006; 21:28:13
|
|
|
Ben buralardayım bir sorunun olursa beraber çözelim
|
|
|
27 Ekim 2006; 21:34:55
|
|
|
enteresan hiç formumu kaybetmemişim :D Takır takır kurdum siteyi düzenleme kaldı bi ben bişi olursa yazarım yine hocam eywallah ;) ben bu türkçeleştirmei nerden yapıcam acaba :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 27 Ekim 2006; 21:36:16 >
|
|
27 Ekim 2006; 21:36:24
|
|
|
Bişi değil. Kodu Yerleştireceğin için şimdiden teşekkürler.
|
|
|
28 Ekim 2006; 18:55:51
|
| | | |