Merhabalar; Arkadaşlar kazaadan da denedim emule dende bi türlü download edemedim webde de aramadığım yer kalmadı bana download edebileceğim bi adres verebilirmisiniz? Bu konuda bana yardımcı olursunuz çok memnun olurum...
arkadaşlar yukarıdaki linke bakın ben bir yerden indirmiştim yakın zamanda ama nereden hatırlamıyorum bu link olabilir indikten sonra yok 2005 miş şöyleymiş böyleymiş demeyin sorumluluk kabul etmem ama galiba buraydı çünkü bulduğum yerde norton ghost 2003 yazıyor tıklayınca bu siteye yönlendiriyor dediğim gibi biri denesin 2003 se herkes indirir. kolay gelsin.
Agalar aynı programıı 2 hafta aralıksız aradım 2003 ü ama yyyok bi bulsam çoık çektim bundan ya.. yani biri dese bende var bağırıcam banaaaadaaaaaa....
Beyler acronis kullansanıza yaa norton sakat ben bi kere imagını aldıktan sonra geri yükliyim dedim bütün bilgiler gitti bence norton a çok güvenmeyin acronis hem daha iyi hem kullanımı daha kolay...
Kardeş ben bu upload sayfalarını açamıyorum , daha doğrusu açılmıyo, ''file not found'' yazısı çıkıyo Acaba upload yaptıktan bi süre sonra süresi bitip siliniyomu?
Beyler acronis kullansanıza yaa norton sakat ben bi kere imagını aldıktan sonra geri yükliyim dedim bütün bilgiler gitti bence norton a çok güvenmeyin acronis hem daha iyi hem kullanımı daha kolay...
Yaa bendede garip bir sorun var. Dosyaları eskiden disketten direk gösterip windowsu yüklüyebiliyordum şimdi D: partitiondaki hiç bir dosyayı görmüyorum diskt ghost programından.
Bende şimdiki C: nin bakupını aldım, diskette ghsot programında baktım ekranda onu gördüm.
Ama dvd ye yedeğini alıp D: ye attığım Backup dosyalarını,disketten açınca görmüyor.
Anlatabildim mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 2 Şubat 2007; 0:28:53 >
arkadaşlar bende norton ghost çok ilginç bir hata veriyor clone lama yaprken dos ekranı geliyor norton ekranınıda görüyorum daha sonra program kitleniyor valla bu problemi en az 10 makinada yaşadım norton ghosttan olabilir çünkü daha önce hata veren bi makinada tekrar denedim farklı bi norton ghost 2003 ü ve çalıştı şimdi problem şu ben o programı flash diskle birlikte kaybettşm ve burdan download yaptığım programda aynı hatayı gördüm bununla ilgili yorumu olan yada çözümü bulan varmı
Boşverin şu nortonu yaa. 2003-10-12 versiyonlarını denedim 10-12 ile geri yükleyemedim, 2003 tede format atmak zorunda kaldım. True İmage e geçtim şimdi çok rahatım.