Şimdi Ara

Hangi Mikrofonlu Kulaklığı Almalıyım ? (100TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce Tritton Detonator diye bir kulaklık aldım. Bu kulaklığın daha çok mikrofonundan yararlanmak için ve Telefondan müzik dinlemek için almıştım. 70TL görüncede hemen sazan gibi atladım. Fakat kulaklığın XBOX 360 için olduğunu öğrendim. Neyse aldığım gün geri verdim. Bundan önce Creative Tactic 3D Alpha almıştım. Fakat kulaklık uzatma yerleri plastik olduğundan hemen kırıldı.

    Şimde benim amacım hem kaliteli bir mikrofonlu ve iyi bir ses veren kulaklık almak. Bir kaç gündür bazı kulaklıklar buldum.

    Bunlar:

    Sharkoon X-Tatic SP Plus

    Corsair Raptor H5

    Şimdi özellikle bu kulaklıklarda önceliğim, kulaklık uzatma yerlerinin plastiklerinin kalın yapılmış olması. Hatta Corsair kulaklıkta o bölge yarı metalden yapılmış. Bununla beraber Corsair de 5.1 özelliği var. Gerçek mi, sanal mı emin değilim. Fakat benim için en büyük eksi tarafı mikrofonunun çıkarılamaması. Çünkü müzik dinlerken kafamın yanında uzamasını istemiyorum. Bununla beraber hoparlörleri deri kaplama olduğu için terletebiliyor. (Creative'den biliyorum)

    Sharkoon döndüğümüz zaman aslında tam ihtiyaçlarımı karşılayacak bir kulaklık. Mikrofon çıkabiliyor. Ayrıca hoparlörleri hava alan pedlerle kaplı. Kulaklık uzatma yerleri metal değil. Fakat plastiği oldukça kalın. Ayrıca kulaklık normalde tek 3.5mm jack çıkışlı. Yani sadece ses veriyor. Bilgisayarda mikrofon kullanacağı zaman tek jack'ı 2 jack'a çeviren adaptör sayesinde kullanılabiliyor.

    Sizce hangisi alınmalı ? Bununla beraber sizinde tavsiyeniz varsa, almak isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlytrabzonly -- 31 Ağustos 2014; 21:14:23 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.