Giriş | |
|
|
|
27 Ekim 2007; 21:12:12
|
|
|
arkadaşım my phane explorer proğramıyla telefonunun bütü herşeyini bilgisayara yedekleyebilirsin. ben w800i de kullanıyorum senin telefonunada uyması lazım. proğramı aşağıdaki linkten indirebiirsin. http://download.chip.eu/tr/My-Phone-Explorer-1.6.2_602584.html
|
|
10 Kasım 2007; 20:23:48
|
|
|
arkadaşlar w700i de word uzantılı dosyayı açamıyorum çevirici bi program varmı
|
|
10 Kasım 2007; 23:48:35
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: matador_55 arkadaşlar w700i de word uzantılı dosyayı açamıyorum çevirici bi program varmı word uzantılı dosyaları açmaz.word'a yazılı bilgileri not defterine(donatılar içerisinde) yazmış olsaydın o zaman okurdun.50 kb'a kadar destekliyor yazıları.
|
|
10 Aralık 2007; 16:15:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: allüş76 quote:
Orjinalden alıntı: matador_55 arkadaşlar w700i de word uzantılı dosyayı açamıyorum çevirici bi program varmı word uzantılı dosyaları açmaz.word'a yazılı bilgileri not defterine(donatılar içerisinde) yazmış olsaydın o zaman okurdun.50 kb'a kadar destekliyor yazıları. Not Defterine yazdığımız dosyayı telefonun neresine atacaz. Hangi klasöre ???
|
|
12 Aralık 2007; 14:59:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: fuckulteli quote:
Orjinalden alıntı: allüş76 word uzantılı dosyaları açmaz.word'a yazılı bilgileri not defterine(donatılar içerisinde) yazmış olsaydın o zaman okurdun.50 kb'a kadar destekliyor yazıları. Not Defterine yazdığımız dosyayı telefonun neresine atacaz. Hangi klasöre ??? ???
|
|
13 Aralık 2007; 0:36:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: allüş76 word uzantılı dosyaları açmaz.word'a yazılı bilgileri not defterine(donatılar içerisinde) yazmış olsaydın o zaman okurdun.50 kb'a kadar destekliyor yazıları. Not Defterine yazdığımız dosyayı telefonun neresine atacaz. Hangi klasöre ??? ??? nereye atarsan at önemli değil? resimlere,videoların içine fark etmez.10 gün önce power point ( slayt ) hazırladım 4mb yer tuttu hafıza kartında resimlere yükledim dışarıda da çıktısını aldım.hafıza kartına ne atarsan kabul ediyor.
|
|
13 Aralık 2007; 13:43:54
|
|
|
İyiymiş yav bu not alma işi.
|
|
|
20 Aralık 2007; 19:11:51
|
|
|
beyLer konyada w 700 i hala satılıyorr bende w 700 i kullanıyorum cok memnunum 0 aldm 385 liraya ama 2 ay falan oldu iyimi sizce bi yorum alıym
|
|
20 Aralık 2007; 19:17:19
|
|
|
bnde w 700 i kullanıorm ama taktqm anda alıyor sorun senın usb qirişinde olmasın
|
|
22 Aralık 2007; 21:32:32
|
|
|
ben ındıremedım bunu ındırmek ıstıyorum bır sorunmu var acaba işte Bombayı patlattık. Herkesi İngilizce konuşturacağız. Mükemmel bir kaynak. ingilizceyi cep telefonunda sökeceksiniz. bu değerli eseri gördüğünüzde inanamayacaksınız. herkese bol okumalar . (dosya jar uzantılıdır. sadece 107 Kb) http://****.de/files/21176374/ingilizce2.jar.html NASIL YAPICAM PARLASABILIRMISNZI SIMDIDEN TESEKURLER
|
|
6 Ocak 2008; 13:51:55
|
|
|
kimse kalmadımı yaw w700i kullanan forum niye ölü gibi
|
|
6 Ocak 2008; 19:08:36
|
|
|
quote:
kimse kalmadımı yaw w700i kullanan forum niye ölü gibi yok ya ben hala w700 kullanıyorum Forum zaten hareketliliğini yitirmiş durumda NEDEN????? w700 için şu ana kadar her türlü program,patch çıktığı için......
|
|
30 Ocak 2008; 1:43:12
|
|
|
Merhaba..Forumdaki ilk mesajım bu Yaklaşık 1,5 yıldır w700i kullanıyorum ama bazı soru ve problemlerim var..yardımcı olursanız çok sevinceğim 1)Telefonda memory stick yokken usb ile bilgisayara bağladığımda bilgisayar telefonu tanımıyor..ne yapmalıyım? 2)Telefondaki ledlerin bir ömrü var mı?Varsa ne kadardır? 3)Bazen durup dururken telefonumun ekran ışığı gidiyor..Ana ekrana geri dönüp tuş kilidi olmasını beleyip kilitten çıkınca düzeliyor .. Sizede böyle oluyormu? ne yapmalıyım ? 4)Joystick'in ortasındaki küçük turuncu parçam koptu..Çok kullandığımdan diye düşündüm önce,ama sonra başka kullanıcılarda da gördüm..Sizlerde de oldu mu ? 5)Bilgisayardan telefondaki mesajlarımı görüp bilgisayara kaydetme imkanım var mı? 6)Photo Dj programında eklenen küçük resimlerin boyutları değiştirilmiyor mu?değiştiriliyorsa naıl? Teşekkür ederim herkese tkrar merhaba, iyi akşamlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awecane -- 30 Ocak 2008; 1:50:52 >
|
|
|
|
|
30 Ocak 2008; 2:23:53
|
|
|
1-)Garden Gate Flash adlı bir program var onu yüklersen olur. 2-)Onu bilmiyorum ama genel olarak kullanıma bağlı değişir. 3-)Ekran ışığı gidiyor derken? Sönme ise bu çok normal bir durum. 4-)Bu durum da çok rastlandık bir olay. 5-)Sanırım var, ilgili arkadaşlar size yardımcı olabilir. 6-)PhotoDJ programında boyut değiştiremiyoruz. İyi akşamlar...
|
|
|
30 Ocak 2008; 15:43:33
|
|
|
cevap için teşekkür ederim...sönme derken şunu kastediyorum, neye basarsam basayım ışık gelmiyor..Hatta telefonu açıp kapasam bile..ancak ana menüye dönüp tuş kilidini bekleyip sonra tuş kilidini açınca düzeliyor..tabi bu işlemide hiç birşey görmeden ezbere yapıyorum..
|
|
5 Şubat 2008; 23:42:56
|
|
|
|
abi ben bu W700i nin kamerasını gittikçe kötüleştiğini du | | | |