Giriş | |
|
|
|
17 Ağustos 2007; 0:19:48
|
|
|
arkadaşlar fotoğraf çekerken klik sesini engelleyebilirmiyiz.o kadar kurcaladığım halde bulamadım.birde mesaj yazarken türkçe karakterden rakam karakterine geçerken kare tuşuna uzun basmadan kısayol olarak herhangi bir tuş kullanabiliyormuyuz.
sagolen
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
17 Ağustos 2007; 0:38:33
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: allüş76 arkadaşlar fotoğraf çekerken klik sesini engelleyebilirmiyiz.o kadar kurcaladığım halde bulamadım.birde mesaj yazarken türkçe karakterden rakam karakterine geçerken kare tuşuna uzun basmadan kısayol olarak herhangi bir tuş kullanabiliyormuyuz. far manegerden silebilirsin mesaj sesini sound dosyasının içinde camera 3gp mi ne yazar onu silince olur
|
|
|
|
|
17 Ağustos 2007; 1:29:41
|
|
|
sagolen far maneger'i kullanmasını bilmiyom kusuruma bakma.ses dosyasını bulamadım.zil sesi dosyası var ordada yok.bahsettiğin şeyi tam ayrıntılı açıklarmısın sana zahmet olacak kusuruma bakma.
|
|
17 Ağustos 2007; 11:14:08
|
|
|
selamlar 1 hafta önce sonyericson k790 ve 1 gb sony M2 hafıza kartı aldım.dün kartın içine yaklaşık 60 tane mp3 attım ve tel e geri taktım işte bu andan sonra hafıza kartını görmüyor ne telefon ne pc.acaba kartın kendi üzerinde küçük bir reset tuşu varmı yada naapabilirim.teşekkürler
|
|
|
17 Ağustos 2007; 12:16:01
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: folderdash selamlar 1 hafta önce sonyericson k790 ve 1 gb sony M2 hafıza kartı aldım.dün kartın içine yaklaşık 60 tane mp3 attım ve tel e geri taktım işte bu andan sonra hafıza kartını görmüyor ne telefon ne pc.acaba kartın kendi üzerinde küçük bir reset tuşu varmı yada naapabilirim.teşekkürler Kartı biçimlendirmenizi öneririm. Ama ne telefon ne de bilgisayar görmüyor diyorsunuz. Kart okuyucuyu deneyin..
|
|
17 Ağustos 2007; 12:19:16
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: folderdash selamlar 1 hafta önce sonyericson k790 ve 1 gb sony M2 hafıza kartı aldım.dün kartın içine yaklaşık 60 tane mp3 attım ve tel e geri taktım işte bu andan sonra hafıza kartını görmüyor ne telefon ne pc.acaba kartın kendi üzerinde küçük bir reset tuşu varmı yada naapabilirim.teşekkürler hafıza kartına bilgi yüklemeden önce biçimlendirmen gerekiyordu.biçimlendirmeyi yaptıktan sonra usb kablosunu pc'ye bağladıktan sonra istersen pc'de de biçimlendirme yap işin garanti olsun ondan sonra müzik,klip v.s yüklemeye başla telin tanıyacaktır.
|