Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ::::W700'cülerin Topiği::::

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: ::::W700'cülerin Topiği:::: Sayfa: <<   < önceki  50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ardaa242

15 Haziran 2007; 14:46:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sagolen haklı w810 alın, sonra keşke demekten iyidir, 100ytl fazla vermek. Ayrıca hafıza kartı farkını düşünce daha da az..

flash tema kullananlara bi sorum olacak. Acaba şarj yeme konusunda dişe dokunur bi fark yaratıyor mu bu hareketli temalar? tecrübeli arkadaşlardan yanıt bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaa242 -- 15 Haziran 2007; 16:18:26 >

sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Haziran 2007; 15:03:27 

quote:

Orjinalden alıntı: Engin2333

arkadaşlar birşey soracağım ama gülmeyin şimdi bu flash temaları yükleyince telefonun garantisi ölüyormuş acaba tele birşey olunca bu temaları silsek garanti yer mi?Ben flash tema istiyorum ama garantinin ölmeside hoş olmaz.birde arkadaşlar telefona oyun falan yüklemek garantiyi öldürmez değil mi

bu tele flah tema olmaz normal ikon olur
oyun yükleme ile garantinin gitceğini sanmıyorum
bu sorularda gülüncek bişi yok
sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Haziran 2007; 15:05:32 

quote:

Orjinalden alıntı: ardaa242

sagolen haklı w810 alın, sonra keşke demekten iyidir, 100ytl fazla vermek. Ayrıca hafıza kartı farkını düşünce daha da az..

flash tema kullananlara bi sorum olacak. Acaba şarj yeme konusunda dişe dokunur bi fark yarataıyor mu acaba bu hareketli temalar? tecrübeli arkadaşlardan yanıt bekliyorum.

bu tele flash tema olmaz sadece normal ikon olur şarj süresi bence değişmedi çok ii gidiyo ama tabi menün hareketli olup olmaması önemli
sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Haziran 2007; 15:20:07 

http://forum.donanimhaber.com/m_15028095/mpage_1/key_//tm.htm#15035606
sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Haziran 2007; 15:27:14 

kim farda ne yapmak istiyo neyi bilmiyo yazsın bana
Engin2333

15 Haziran 2007; 15:35:11 

quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

quote:

arkadaşlar birşey soracağım ama gülmeyin şimdi bu flash temaları yükleyince telefonun garantisi ölüyormuş acaba tele birşey olunca bu temaları silsek garanti yer mi?Ben flash tema istiyorum ama garantinin ölmeside hoş olmaz.birde arkadaşlar telefona oyun falan yüklemek garantiyi öldürmez değil mi

sağolun arkadaşlar bu benim 2. telim olacak motorola e398im vardı 2-3 yıldır kullanıyorum ama artık çok sıkıldım o yüzden pek fazla bişey bilmiyorum teller hakkında bu telefonuda uzun süre kullanmak istiyorum bugün bi arkadaşta k750i yi soktu kafama ucuzmuş hemde w810 un özellikleri varmış çok övdü teli. yarın sabah daha fazla kafam karışmadan gidip bi tane telefon alacağım bugün alacaktım ama k750i yide inceliyim telefoncuda bişe önerirse k750 hakkında ne düşünüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin2333 -- 15 Haziran 2007; 15:36:17 >

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
yagmur_ygmr

15 Haziran 2007; 15:44:33 

tmm k750i çok güsel tel ama bence alma malzeme kalitesi berbat imkanın varsa w810i al gerçekten mükemmel pişman olmassın
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

quote:

sağolun arkadaşlar bu benim 2. telim olacak motorola e398im vardı 2-3 yıldır kullanıyorum ama artık çok sıkıldım o yüzden pek fazla bişey bilmiyorum teller hakkında bu telefonuda uzun süre kullanmak istiyorum bugün bi arkadaşta k750i yi soktu kafama ucuzmuş hemde w810 un özellikleri varmış çok övdü teli. yarın sabah daha fazla kafam karışmadan gidip bi tane telefon alacağım bugün alacaktım ama k750i yide inceliyim telefoncuda bişe önerirse k750 hakkında ne düşünüyorsunuz

sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Haziran 2007; 16:04:17 

k750 hiç sağlam bi tel değil daha öncede sordun git w810 al yok w810 almıyosan o zman w700 al
telefonumabak

15 Haziran 2007; 16:07:12 

K750 hem dha eski model hemde karnesi ortanın altı

3-4 YILLIK DONANIMHABER ÜYELİĞİMDEN anlayışı kıt, küfür etmeyi,sevenlerin yüzünden ayrılıyorum.
aderes vermeyeceğim. beni bilen nerde bulacağını biliyor
tolgayikilmaz

15 Haziran 2007; 17:18:24 

arkadaslar sony eericson W700i aldım ama msn calistiramiyom ceptenmsn denedim ama olmadı giris yapiyom arkadas listem gozukmuyor msnimdeki listemi goremeyecekmiyim.ne yapmam gerekiyor

ve ayni telefondan tv izlemek istiyorum avea kullanıyorum yapabilirmiyim.Play now kısmından izleyebilirsin dediler ama kanallar gelmiyo

ve gmail açmak istiyorum ama SSl sertifikası başarısız oldu diyip girmiyo nedeni nedir
gmailde bu hatayı alıyorsan xhtml desteklemiyordur yada cookileri kaydetmioydur yada izin vermiyordur yada SSl sertikifasına izin vermiyordurtarzı bişeyler diyor .Lutfen yardım edinnnnnnnnnnn

Lutfen

populer_diamond

15 Haziran 2007; 18:05:46 

ewett aldım sonunda w810i yi :) son dakika golü gibi oldu yavv :)

sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Haziran 2007; 19:42:36 

quote:

Orjinalden alıntı: populer_diamond

ewett aldım sonunda w810i yi :) son dakika golü gibi oldu yavv :)

hayırlı olsun kaça ve nerden aldın güzel tel dimi
populer_diamond

15 Haziran 2007; 21:28:51 

valla sagole bi tane w810i bi tane w700i aldık 12 taksit 950 ytl ikisi ve bişey daha sorayım sana su anda pc de wukill diye bi virüs var acaba usb ile telefon a gecermi bu virüs ?
ve son olarakda ve en önemlisi ben telefon hakkında hiç bişey bilmiyorum baya bi okudum forumuda tam anlamadım temalar,acustik felan ayarlar artık bi yardıım edersiniz banada öğretirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi populer_diamond -- 15 Haziran 2007; 21:31:05 >

sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Haziran 2007; 23:26:45 

quote:

Orjinalden alıntı: populer_diamond

valla sagole bi tane w810i bi tane w700i aldık 12 taksit 950 ytl ikisi ve bişey daha sorayım sana su anda pc de wukill diye bi virüs var acaba usb ile telefon a gecermi bu virüs ?
ve son olarakda ve en önemlisi ben telefon hakkında hiç bişey bilmiyorum baya bi okudum forumuda tam anlamadım temalar,acustik felan ayarlar artık bi yardıım edersiniz banada öğretirsiniz :)

w810 kaça aldınız yani?
w700 konusunda yardımcı olurum tabiii
ama w810 dosyaları farklı bi hata yapmak istemem
acustik malum telin sesi çokta tatmin edici olmuyo acustik ile telin ve kulaklığın sesini yükseltebiliyoruz
tema bluetooth v.b şekilde atılabilir hiç bi tehlikesi yoktur menüdeki ikonları değil sadece wallpaper ve renkleri değiştirir
ikon değişimi ise menüdeki ikonları değiştirirsin.
w810 un 0 ve 2.el fiyatını çok merak ediyorum biri yardım edebilir mi?
pohuman

15 Haziran 2007; 23:33:33 

@sagolen gittigidiyor'da 350 YTL civarında çok temiz(adamlar söylüyor tabiki çok temiz olduğunu) W810i'ler var..

Ben istemez miyim seni andığımda gülümseyebilmeyi. Sana çok bağlıydım ama bağımlı değildim..
Elbette beni sonsuza dek sevmek zorunda değildin. Sahibin değildim sadece sevgilindim...
Sony Ericsson K850i Cyber-Shot
Sandisk 8 GB Memory Stick Micro (M2)
Sennheiser CX-400
populer_diamond

15 Haziran 2007; 23:34:09 

w810i ye peşin fiyatı 490 ytl dedi bunu kendime aldım w700i yede 380 dedi yanılmıyosam 12 taksit yaptırdık.
950 ytl ye geldi belki biraz fazla gelebilir ama 12 taksit bana makul geldi bide tanıdıkdan aldık belkide dost kazıgı yedik :)

Çağdaş

Sisteme Gözat

15 Haziran 2007; 23:36:52 

W810i'nin sıfırı 470ytl civarında bulunabilir ikinci el ise 350 ytl filan

Gün gelicek 2 Temmuz 1993'ün hesabı sorulacak!!!!