Giriş | |
|
|
|
9 Haziran 2007; 14:51:15
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Camit quote:
Orjinalden alıntı: kaan0706 Selam ..uzun zamandır merak ediyorum biz radyodan ses kaydı yapabiliyormuyuz? ve ben w700i kullanıyorum.acaba w850 nin walkman playerine yukseltebilirmiyim onun daha fazla ozelliği var radyodan kayıt mevcut, radyodaki seçeneklerde var fakat w850i walkmani olamaz çünkü 2.0 versiyonunu kullanıyor. radyodan kayıt yok bildiğim kadarıyla!!!... ------------------------- 50. SAYFA HAYIRLI OLSUN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursat2705 -- 9 Haziran 2007; 14:52:28 >
|
|
9 Haziran 2007; 15:16:12
|
|
|
merhaba bn 6280 alcaktım sonradan v3i en sonunda gittim w700i aldım...1 haftadan beri kullanıyorum....baya güzel bi telefon ses yüksek özellikle radyo sesi çooooooooooooook yükksek.....kamerasına gelince bazı sinir edici şeyler var mesela an üyük boyda yapılançekimde zoom yapılamıyor...... Ben bazı sorunlar yaşadım sizde de var mı varda elefoncuya vcem tamir için Videoda 1 kere zoom yapınca şiman gösterio yani enine gidiyor görüntü walkmande öncden dinlediğimizşarkınıın ortasında bıraakıp kapatıktan sora açınca pıpıt diye ses geliyo sizde varmı bide hopörlörde 1 haftada toz doldu temizlerleri ekranın içinde 2 toz parçası var:D sizde de var mı veya tamirini yaparar mı
|
|
|
9 Haziran 2007; 15:27:38
|
|
|
Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun.Videodaki zoom olayı çok ilginç geldi bana,telefonu teknik servise verip halledeceklerdir.
|
sagolen
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
9 Haziran 2007; 16:55:01
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: bariss93 merhaba bn 6280 alcaktım sonradan v3i en sonunda gittim w700i aldım...1 haftadan beri kullanıyorum....baya güzel bi telefon ses yüksek özellikle radyo sesi çooooooooooooook yükksek.....kamerasına gelince bazı sinir edici şeyler var mesela an üyük boyda yapılançekimde zoom yapılamıyor...... Ben bazı sorunlar yaşadım sizde de var mı varda elefoncuya vcem tamir için Videoda 1 kere zoom yapınca şiman gösterio yani enine gidiyor görüntü walkmande öncden dinlediğimizşarkınıın ortasında bıraakıp kapatıktan sora açınca pıpıt diye ses geliyo sizde varmı bide hopörlörde 1 haftada toz doldu temizlerleri ekranın içinde 2 toz parçası var:D sizde de var mı veya tamirini yaparar mı yazılım at bide acustik ses acayip yükselsin
|
|
|
sagolen
|
 |
|
9 Haziran 2007; 16:57:15
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: kursat2705 quote:
Orjinalden alıntı: Camit quote:
Orjinalden alıntı: kaan0706 Selam ..uzun zamandır merak ediyorum biz radyodan ses kaydı yapabiliyormuyuz? ve ben w700i kullanıyorum.acaba w850 nin walkman playerine yukseltebilirmiyim onun daha fazla ozelliği var radyodan kayıt mevcut, radyodaki seçeneklerde var fakat w850i walkmani olamaz çünkü 2.0 versiyonunu kullanıyor. radyodan kayıt yok bildiğim kadarıyla!!!... ------------------------- 50. SAYFA HAYIRLI OLSUN eyvallah radyoda kayıt olmuyo walkmanıda yükseltemezsin sadece skinini değiştirebilirsin
|
|
|
|
|
9 Haziran 2007; 17:38:52
|
|
|
Arkadaşlar,w700i kullananlar..Şunları bi yanıtlayın ya allah rızası için; 1-)Ben klasör içine klasör açamadım.NASIL AÇILIYOR? 2-)Kamerada isimler nereden değiştiriliyor?örn:FOTOĞRAF(1) gibi.... 3-)Ses kayıtlarını neden çok cızırtılı çalıyor? 4-)R1DB001,KAMERA SÜRÜMÜ:2.4 KULLANIYORUM.....YENİ VERSİYON YÜKLEMEM ŞART MI?
sagolen
|
 |
|
9 Haziran 2007; 17:42:50
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sedces Arkadaşlar,w700i kullananlar..Şunları bi yanıtlayın ya Allah rızası için; 1-)Ben klasör içine klasör açamadım.NASIL AÇILIYOR? 2-)Kamerada isimler nereden değiştiriliyor?örn:FOTOĞRAF(1) gibi.... 3-)Ses kayıtlarını neden çok cızırtılı çalıyor? 4-)R1DB001,KAMERA SÜRÜMÜ:2.4 KULLANIYORUM.....YENİ VERSİYON YÜKLEMEM ŞART MI? en son versiyon bu zaten klasör içine klasör anca bilgisayardan açarsın ses kayıt amr ne beklersinki
|
|
|
|
|
9 Haziran 2007; 17:49:43
|
|
|
çok teşekkür ederim sana......
|
|
9 Haziran 2007; 17:59:07
|
|
|
Kamerada isimler nereden değiştiriliyor? örn:FOTOĞRAF(1),videoklip(1)gibi....
|
|
9 Haziran 2007; 18:25:10
|
|
|
ARKADASLAR BEN TELEFONUN WAlkman sıkini yükledim ama arada bir eski skine geçiyor neden acaba!!!
|
|
9 Haziran 2007; 18:38:42
|
|
|
arkadaşlar telin video çekimi hakkında bilgi verir misiniz? 256lık hafıza kartına kaç dk kayıt yapabiliriz?
|
|
9 Haziran 2007; 18:46:51
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: keloglu arkadaşlar telin video çekimi hakkında bilgi verir misiniz? 256lık hafıza kartına kaç dk kayıt yapabiliriz? bende en cok 1saat 30 dakıka cektim ondan ama limiti nekadarr bilmiyorum
sagolen
|
 |
|
9 Haziran 2007; 19:04:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sedces Kamerada isimler nereden değiştiriliyor? örn:FOTOĞRAF(1),videoklip(1)gibi.... isim veremiyosun çektikten sonra anca video çekimi 1 dk yaklaşık 500 kb yer kaplıyo sınırı yok bunun hafıza kartı kadar çok önemli bişey değilse büyük yazma bu teli video için alacaksan hata çok kötü video çekiyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 9 Haziran 2007; 18:06:41 >
|
|
|
Cunopi
|
 |
|
9 Haziran 2007; 21:42:25
|
|
|
|
Merhabalar arkidişler benim W710 i var. Notebokuma tanıtmam gerekiyor fakat cep telinin kutusundaki cd de proğram vardı o yüklü zaten ama bilgisayardan ayarları yapmam gerekiyor heralde tam bilgimde yok bana yardım edermisiniz....
|
|
|
sagolen
|
 |
|
9 Haziran 2007; 23:37:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: aNLcLk_1905 yaaa w700i versiyonu nasıl deiştirilir sen o musun e398
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 9 Haziran 2007; 22:38:44 >
|
|
|
|
|
10 Haziran 2007; 2:21:24
|
| | | |