Giriş | |
|
|
|
31 Ekim 2006; 0:24:49
|
|
|
Mrb Yine 2 sorum olacaktı, 1 - Msj yazarken 1 msj 160 karakterken telefon 75 karakterde 2. msja geçiyor nedenini bilen varmı ayarlarla çözülebilen bişeymi? 2 - Birde tlfnun msj hafızası ne kadar bence çok az hemen doldu dedi, 50 msj ya vardı ya yoktu, gelen msjlar sim kartamı yazılıyo yada diğer tlflar gibi arşiv varmı? Simenste bu 100 msj dı, arşive atıp devam edebiliyodun, 6600 da sınırsız, nokiann daha eski bi modelinde 160 msj hafızasu vardı, bunu çözebilen varmı? Tşk
|
|
|
|
|
31 Ekim 2006; 9:50:55
|
|
|
şahsen bu telefonu sevemedim tamam kibar bir tipi falan var ama asla bir k750 olamaaz k750 bu telefondan daha iyi k750 ile w700i kıyaslayınca birinde uçuş modu var-diğerinde otofocus-macro ve kesinlikle autofocus-macro özelliği uçuş modu özelliğinden kat kat üstün bir özellik se nun bu telefonunu senvemedim aldatmaca bir telefon bence bu telefonun k750den tek +sı yeni olması k750de kasada sorunda yok sadece kullanıcıya bağlı joystick sorunları var dikkatli kullanınca joystickte abartılı sorunlar çıkarmaz dikkatli düşünülerek alınmalı sonradan pişmanlık verebilir
|
|
31 Ekim 2006; 15:14:13
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: beRiii hepsiburada.com da 490 ytl webleci.com ada bir bak online alışveriş yapmak istemiyorum güvenemem ben bir de telefona çok para harcıyamam ve ben bu telefonu 3-4 sene kullanmayı planlıyorum, 500 milyona daha iyi bir telefon var mı?
|
|
31 Ekim 2006; 15:28:02
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sew700i tiranplus kardeş pm attım bilmem okudun mu saol kardeşim içime su serptin
|
|
|
31 Ekim 2006; 22:54:30
|
|
|
çok sevdiğim 6630'dan mikrofon arızası yüzünden ayrılmak zorunda kaldım ve bugün genpa garantili 500ytl w700i aldım...telefonu kurcalamak için pek vaktim olmadı aslında ama eski ve uzun süreli bir nokia kullanıcısı olarak menüye alışmam zaman alacak o kesin...6630'dan önce yaklaşık 5 sene 8210 kullanmıştım,uzun ömürlü olursa bunuda uzun süre kullanmayı düşünüyorum....
|
|
|
1 Kasım 2006; 0:10:34
|
|
|
2GB kartlı Genpa Garantili W700i 540'a nakit aldım, (ikinci oldu ilkini kendime ikincisini ev arkadasima aldim)
|
|
1 Kasım 2006; 1:17:26
|
|
|
ya kardesım acaıp bı olay ya. sankı pıyasadan bu telefonu cektıler. dun alacaktım sormadıgım yer kalmadı ama telefon yok. parammızla rezıl olduk ya...
|
|
1 Kasım 2006; 1:37:25
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: deaconster ya kardesım acaıp bı olay ya. sankı pıyasadan bu telefonu cektıler. dun alacaktım sormadıgım yer kalmadı ama telefon yok. parammızla rezıl olduk ya... dostum hangi şehirdesin bilmiyorum ama istte isen direk taksim derim yada beşiktaş girdiğin her dükkanda tlf var..cash para 500ytl çekiyor hepsi..kimiside uyanık indirim yaptık diyor..açıkcası benim taksimde telefoncum var 450 ytl cash..500 ytl kredi kartı ile aldım...faiz olayıda olmasa varya :):):)
|
|
|
1 Kasım 2006; 11:45:56
|
|
|
w700 2gb kartla yavaşlar mı?
|
|
1 Kasım 2006; 11:50:52
|
|
|
bütün alan arkadaşlara w700 hayırlı olsun sew700 dostum ben sadece telefonun otofocus-macro olmadığını bunun da resimde belirgin bir etken olduğunu belirtmek istedim.hepsi bu yoksa onun dışında kibar telefon olduğunu da belirttim yani alınmayacak telefon demedim asla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 1 Kasım 2006; 11:51:24 >
|
|
1 Kasım 2006; 12:02:39
|
|
|
ben kullanmıyorum my phone exployer bilgisayardan dosya alışverişi yaparken kullanılan bir programdır kısaca
|
|
1 Kasım 2006; 12:44:33
|
|
|
myphone explorer 1.5.1 programı süper bi program. Telefon defterine, notlarına... kısacası telefonunun içine giriyorsun. Ve istediğin düzenlemeyi bu programdan yapabiliyorsun... Tavsiye ederim ama link'ini bilmiyorum..
|
|
1 Kasım 2006; 13:57:00
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Alemci Mrb Yine 2 sorum olacaktı, 1 - Msj yazarken 1 msj 160 karakterken telefon 75 karakterde 2. msja geçiyor nedenini bilen varmı ayarlarla çözülebilen bişeymi? 2 - Birde tlfnun msj hafızası ne kadar bence çok az hemen doldu dedi, 50 msj ya vardı ya yoktu, gelen msjlar sim kartamı yazılıyo yada diğer tlflar gibi arşiv varmı? Simenste bu 100 msj dı, arşive atıp devam edebiliyodun, 6600 da sınırsız, nokiann daha eski bi modelinde 160 msj hafızasu vardı, bunu çözebilen varmı? Tşk 1. sorununun cevabı | | | |