Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ::::W700'cülerin Topiği::::

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: ::::W700'cülerin Topiği:::: Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
busonartik

26 Ekim 2006; 22:05:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yanında verilen kulaklık kulak içine giren modelden microfondan sonra jack geliyo 3.5 mm lik kutuplarını bilmiyorum ama ilaki normak kulaklık yönundedir auto focus önemli değil diyosan w700 tabiki otobüsde filanda rahatca dinlersin sebekeyi düşürüp
quote:

Orjinalden alıntı: Camit

ben w700 ile k750i arasında kaldım
acaba mp3 player olarak bakarsak;

kulaklık jakı standart (3.5 mm ) kulaklık kullanılabiliyor mu?(sennhesier kulaklığım varda )
ses çıkışı ipod kadar güçlü mü?

ben bir kaç satıcıya sordum ama ben için autofocus çok önemli bir özellik değil, ama eğer mp3 player olarak ses çıkışında w700 ile k750 arasında fark var mı?

ve yanında veilen kulaklık; kulak içine giren model mi?

Camit

26 Ekim 2006; 22:12:27 

peki en çok merak ettiğim ses gücü;
acaba kulaklıkla ipod kadar yüksek ses verebiliyormu
bende philips mp3 player var ve çok az ses veriyor

busonartik

26 Ekim 2006; 22:16:56 

kaliteli cihazlarde yüsek ses den önemli olan kaliteli sesdir bence kaliteli ses veriyor ipod yerine tercih ederim w700 ü telefon ve camera özeliğinide içe katıyorum tabi
quote:

Orjinalden alıntı: Camit

peki en çok merak ettiğim ses gücü;
acaba kulaklıkla ipod kadar yüksek ses verebiliyormu
bende philips mp3 player var ve çok az ses veriyor

kamdeny

27 Ekim 2006; 14:48:23 

..Knight.. arkadaşım şu senin dediğin telefonda karşımıza çıkan 2 seçenek bende de çıkmıyo yardıcı olabilir misin nasıl olacak o iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamdeny -- 27 Ekim 2006; 14:49:17 >

..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Ekim 2006; 17:11:00 

Ben W810i kullanıyorum ve telefonla bilgisayarın bağlantısını yaptığımda bu iki seçenek telefonda karşıma çıkıyor. Bu da telefonda tak-çalıştır özelliği bulunmasından kaynaklanabilir.

Eğer telefonla bilgisayar arasında veri aktarımı gerçekleştirebiliyorsanız problem yok demektir.

Telefonla bilgisayar bağlantısını yaptıktan sonra bilgisayar sizin telefonda kaç tane harici bellek tanımlıyor?

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
kavanca

27 Ekim 2006; 18:01:21 

normal. bendede aynıları vardı...
quote:

Orjinalden alıntı: sew700i

merhaba arkadaşlarım...bi sorunum var galiba...4 gün önce w700i aldım..genel anlamda çok memnunum ancak kamerası ile fotoğraf çekeceğim zaman çekeceğim yere tutuyorum telefonu ve çok net görünüyor gerçekten ancak deklanşöre bastığım zaman fotoğrafı çektiği anda hafif bi matlaşma oluyor fotoğrafta (video kayıt modunda böyle bişey yok)...2 gündür farkındayım bu olayın...acaba ayarlarında felan mı..ayarlarına baktım ama bi değişme olmadı...bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşlarım varsa çok sevinecem...
ikinci olarak ta telefonu ilk gün aldım ve mp3 leri incelerken baktım içerisinde 4 tane türkçe mp3 var (göksel,ümit sayın vs.).önce bi anormallik varmı diye düşündüm ve müşteri hizmetlerini aradım bunları tanıtım amaçlı biz yüklüyoruz dediler...aynı şey sizlerin telefonunda da var mıydı...?
evet arkadaşlar özellikle şu kamera olayına bi el alatacak arkadaşım varsa çok iyi olacak...küçük bi sorun ama can sıkıyor..teşekkürler şimdiden..

"DENİZLERE HAKİM OLAN CİHANA HAKİM OLUR."
hazardousmen

27 Ekim 2006; 18:36:44 

meraba arkadaşlar ben w700i almayı düşünüyorum.w700 i si olan arkadaşlara birkaç sorum olacak.Şimdiden teşekkür ederim.

1-)Telefonun dışarıya verdiği ses iyimi? mesela masaya koyup kulaklıksız güzelce mp3 dinleyebilirmiyiz?
2-)ben w300 almayı düşünüyordum siz hangisini tavsiye edersiniz?
3-)joystick le ilgili sorununuz varmı?
4-)kullanımı kolay mı?
5-)kasası sağlam mı? yere düşse pek birşey olurmu?

teşekkürlerimi sunarım..

Varg

27 Ekim 2006; 18:56:04 

W810i kullanmama rağmen şu W700i ilgimi çekiyor sebebini anlayamadım :-P galiba ucuz ve kaliteli olmasından. hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varg -- 27 Ekim 2006; 19:15:52 >

I have a dreams. Those dreams are tied to a horse that will never tire...

"iPhoneMOD W810/R4EA031+Supercam 8.52+TVH6mix Acoustic"
mayl

27 Ekim 2006; 19:30:46 

hazardousmen

3 gün önce aldım telefonu rehber kısmında sim kartı silemedim ve gruba melodi nasıl atanıyor çözemedim. bilen biri varsa yardım ederse sewinirim bende. sorularına gelince.

1- dışarı sesi yeterince iyi değil.arkadaşımın d500 ünden daha az sesi çıkıyor w 700 ün ama sessiz ortamda yeter.
2-bildiğim kadarıyla w300 kamerası 640*480. w700 ün 2,0 mega piksel
tabi kapaklı istiyosan o başka. ii araştır
3- biras sert yapman gerekiyo
4- kullanımı kolay alışırsın tavsiye ederim
5- kasa sağlam gibi. bi kaç uçuştan bi şey olmaz sadece pil yuwası kapağı dandik olmuş

tavsiye ederim kesinlikle alabilirsin

ibrahim_995

27 Ekim 2006; 20:04:29 

slm arkadaşlar öncelikle verdiğiniz bütün bilgiler için saolun.Forumları çok gezdim ve karar verdim gibi.Bende artık yarın w700i kullanıcısı olucam inş bi sorun çıkmazsa.Ama tek sorun şu ki k750 nin kamera çekimi daha iyi.Bu kafamı karıştırmakta hala.Benim için bu ikisi arasındaki ses kalitesi farkı önemli değil.Çünkü zaten ipod mp3 player ım var ve müzik sorun değil.k750 nin de joystick vs kasa problemi olduğunu duydum.BUNLARDAN DOLAYI HALA KARARSIZLIK VAR AMA w700i AĞIR BASIYO yardımcı olabilirseniz sevinirim görüşlerinizi bekliyorum

bu arada telefonu alabileceğim en uygun yer neresi

şimdiden saolun

-se K770i-
-TOSHİBA A100-912-
-SEAGATE 250GB USB2.0 8MB 5400RPM 2.5 FREEAGENT-GO EXTERNAL TAŞINABİLİR DISK-
a-lex

27 Ekim 2006; 20:36:02 

müzik sorun değilse k750 al o zaman kardeş. o da sağlam değil ama dersen başka modellere yönel bence.
quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim_995

slm arkadaşlar öncelikle verdiğiniz bütün bilgiler için saolun.Forumları çok gezdim ve karar verdim gibi.Bende artık yarın w700i kullanıcısı olucam inş bi sorun çıkmazsa.Ama tek sorun şu ki k750 nin kamera çekimi daha iyi.Bu kafamı karıştırmakta hala.Benim için bu ikisi arasındaki ses kalitesi farkı önemli değil.Çünkü zaten ipod mp3 player ım var ve müzik sorun değil.k750 nin de joystick vs kasa problemi olduğunu duydum.BUNLARDAN DOLAYI HALA KARARSIZLIK VAR AMA w700i AĞIR BASIYO yardımcı olabilirseniz sevinirim görüşlerinizi bekliyorum

bu arada telefonu alabileceğim en uygun yer neresi

şimdiden saolun

ibrahim_995

27 Ekim 2006; 21:20:05 

kardeş hangi modelleri önerebilirsin başka?bu arada bütçe kısıtlı fazla uçuk bişi olmicak

eyw

-se K770i-
-TOSHİBA A100-912-
a-lex

27 Ekim 2006; 22:24:21 

yani kardeş inan şu an w700'den başka önerebilcek telefon yok bence. o kadar cazipki şu an fiyatı. en kısa zamanda stoklarda bitmeden bende alacam. 2 mp'lik kamera fazlasıyla yeter sana. k750'nin kamerasından tek farkı otofokus olmayışı. bu da önemli bi eksik değil bana kalırsa.
470 ytl'ye bu seviyede başka tel yok.
quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim_995

kardeş hangi modelleri önerebilirsin başka?bu arada bütçe kısıtlı fazla uçuk bişi olmicak

eyw

ibrahim_995

27 Ekim 2006; 22:45:28 

eyw kardeş umarım yarına kadar karar değiştirmem ve alırım ist avrupa da en uygun yer neresidir almak için haberin var mı??yarın gidip alcam inş

saolasın

-se K770i-
-TOSHİBA A100-912-
kamdeny

27 Ekim 2006; 23:01:34 

..Knight.. arkadaş telefonu takınca tek harici bellek görülüyo
w810 da usb den takınca şarj olmaya başlıyo mu

a-lex

27 Ekim 2006; 23:17:08