Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ::::W700'cülerin Topiği::::

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: ::::W700'cülerin Topiği:::: Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tuyo

19 Ekim 2006; 0:03:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: temizkopat

dün sabah 8 gibi şarzdan aldım teli. gün içinde 1 saat radyo ve mp3 dinledim. 1 saat kadar konuştum. 50 civarı mesaj çektim. bugüğn ise yarım saat kadar konuştum mp3 yada radyo dinlemedim. pek fazla kullanmadım yani bugün. şuan şarz %14 de, sizce bataryası nasıl telefonun?
quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Doğru ancak yine de acil bir durum olmadıkça telefonun şarjını bitirip öyle şarja takmak daha iyidir.

arkadasım ben dun gece sarjdan aldım saat 24 gibi, geceleri tlfnu kapatmam acıktı gun ıcınde yaklasık 1 saat konustum yıne 50 cıvarında msj cektım 3-5 parcada mp3 dınledım şu saat ıtıbarıyla sarjı %53.saat 22 civarı ısıgını minimuma getirdim ve titreşimi kapattım, bakalım bu %53 yarın yetıcekmı tlfnu gece yıne acık bırakıcam ama pil bana sanki yetersiz gibi geldi..

Düny@ BiR GüNdür O dA BugundüR...
tuyo

19 Ekim 2006; 9:04:01 

gece boyunca hiç cgrı ve msj trafıgıne gırmedım sabah sadece alarm caldı suan sarjım %52'de...

Düny@ BiR GüNdür O dA BugundüR...
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Ekim 2006; 17:42:40 

quote:

ayrı bir başlıkta sormuştum ancak buraya sorularınızı da yazabilirsiniz deyince soruyorum:

w700i aldım, kullanım kılavuzunu okumama telefonu kurcalamam rağmen walkman nasıl kapatılıyor bulamadım. seçenekler menüsünde kapat yok, şarkıyı durdurup w ya da return tuşuna basınca da ana ekrana geri dönüyoruz güzel de walkman'i tekrar açınca son şarkı pause edildiği şekliyle duruyor, direkt ana walkman menüsü (şimdi çalan-sanatçılar-parça-çal.listeleri-videolar) görünmüyor.

bu durum şarjı etkiler mi, walkmani kapatmanın bir yolu var mı

Müziği tamamen durdurup walkman menüsünden çıktığında müzik işlevi direk olarak kapanıyor. Şarkı nerede bırakılırsa oradan dinlenmeye devam edilebiliyor.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
dcan06tr

19 Ekim 2006; 18:49:04 

14 ekimde ankara-migros-boyner den w700i aldım.12 çarpı 42 taksitle artı 50 boyner chip para aldım axses karta.telefondan çok memnunum. bu fiyata bu özelliklerde telefon bence yok..almayı düşünenler imkanları varsa kaçırmasınlar..w700i için oyun,tema,program nereden bulabiliriz ???

..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Ekim 2006; 19:20:00 

quote:

14 ekimde ankara-migros-boyner den w700i aldım.12 çarpı 42 taksitle artı 50 boyner chip para aldım axses karta.telefondan çok memnunum. bu fiyata bu özelliklerde telefon bence yok..almayı düşünenler imkanları varsa kaçırmasınlar..w700i için oyun,tema,program nereden bulabiliriz ???

www.myw700.lasyk.net

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
temizkopat

Sisteme Gözat

20 Ekim 2006; 18:26:47 

quote:

Orjinalden alıntı: tuyo

quote:

dün sabah 8 gibi şarzdan aldım teli. gün içinde 1 saat radyo ve mp3 dinledim. 1 saat kadar konuştum. 50 civarı mesaj çektim. bugüğn ise yarım saat kadar konuştum mp3 yada radyo dinlemedim. pek fazla kullanmadım yani bugün. şuan şarz %14 de, sizce bataryası nasıl telefonun?
quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Doğru ancak yine de acil bir durum olmadıkça telefonun şarjını bitirip öyle şarja takmak daha iyidir.

arkadasım ben dun gece sarjdan aldım saat 24 gibi, geceleri tlfnu kapatmam acıktı gun ıcınde yaklasık 1 saat konustum yıne 50 cıvarında msj cektım 3-5 parcada mp3 dınledım şu saat ıtıbarıyla sarjı %53.saat 22 civarı ısıgını minimuma getirdim ve titreşimi kapattım, bakalım bu %53 yarın yetıcekmı tlfnu gece yıne acık bırakıcam ama pil bana sanki yetersiz gibi geldi..

aynen bana da yetrsiz gibi geldi.
konuşurken ekran ışığı kapanmıyo mu bu telin. ben kapatamadım. sanırsam konuşurken çok fazla şarz harcıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temizkopat -- 20 Ekim 2006; 18:29:11 >

p4 2.6@3.0 - kingston 512 drr 400 + 512 ddr 233 + 256 ddr266 - saphirre x1950gt - 400w coolermaster
dcan06tr

20 Ekim 2006; 19:19:11 

teşekkürler...

uLs

20 Ekim 2006; 21:55:52 

selamlar. telefon usb'ye baglandiginda, hic bir program yuklemeden flash disk olarak kullanilabiliyor mu? benim icin cok onemli bir ozellik, yakin zamanda satin alicam; bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim.

Quattro_tr

Sisteme Gözat

20 Ekim 2006; 23:05:50 

quote:

Orjinalden alıntı: uLs

selamlar. telefon usb'ye baglandiginda, hic bir program yuklemeden flash disk olarak kullanilabiliyor mu? benim icin cok onemli bir ozellik, yakin zamanda satin alicam; bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim.

Kullanılabilmesi lazım ama sen yine de almadan arkadaşlara sor.

İmza kuralları nedeniyle imza kullanmıyorum
temizkopat

Sisteme Gözat

21 Ekim 2006; 10:32:15 

quote:

kullanılabiliyo

p4 2.6@3.0 - kingston 512 drr 400 + 512 ddr 233 + 256 ddr266 - saphirre x1950gt - 400w coolermaster
temizkopat

Sisteme Gözat

21 Ekim 2006; 11:41:30 

telefonla konuşurken ekran ışığı kapanmıyo mu?

saner1911

21 Ekim 2006; 15:29:16 

w700i için kaliteli bi şifreleme programı yokmu?

unpop

21 Ekim 2006; 16:52:03 

msn programı ne kuralım buna ?

_jackal_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Ekim 2006; 17:46:23 

quote:

quote:

kullanılabiliyo

Benim K750 de olmuyo bu.Pc suiti yüklemeden memory sticki görmüyo
BaMKaN
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

22 Ekim 2006; 14:13:42 

Kameranda sorun yok, bende de aynı durum söz konusu(k750i), bu durum enstantane zamanın otomatik ayarlanmasından kaynaklanıyor...

O şarkılara gelince; sana yalan söylemişler zaten tel içinde ingilizce demolar var, resmen senin telefonu açmış; kullanmışlar...
maestro_34

22 Ekim 2006; 14:28:00