Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ::::W700'cülerin Topigi::::

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: ::::W700'cülerin Topigi:::: Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
olkancan

16 Kasım 2006; 22:32:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

peki bu tel müzik setine bağlanabiliyo mu? bağlanıyosa süper!ben de v3i var ama tahmin edersiniz ki bi b**a yaramıyo.bi itunes için aldık ama hiç memnun değilim.inşallah en kısa zamanda bundan alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olkancan -- 16 Kasım 2006; 22:33:36 >

D.H Motorola CLUB
pohuman

17 Kasım 2006; 13:12:59 

quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

peki bu tel müzik setine bağlanabiliyo mu? bağlanıyosa süper!ben de v3i var ama tahmin edersiniz ki bi b**a yaramıyo.bi itunes için aldık ama hiç memnun değilim.inşallah en kısa zamanda bundan alırım.

Ben arabaya bağladım telefonu. Müzik setinede bağlanır. Wolkman çıkışlı kaseti vardı arabanın bağladık dinledik..

Ben istemez miyim seni andığımda gülümseyebilmeyi. Sana çok bağlıydım ama bağımlı değildim..
Elbette beni sonsuza dek sevmek zorunda değildin. Sahibin değildim sadece sevgilindim...
Sony Ericsson K850i Cyber-Shot
Sandisk 8 GB Memory Stick Micro (M2)
Sennheiser CX-400
Chenk

17 Kasım 2006; 13:18:38 

W700 deki gibi (256MB), W850 içinden çıkan 1GB Pro Duo nun markası Sandisk .

demek ki Sony Ericsson pro duo kartlarda Sandisk markasını tercih ediyor.

pohuman

17 Kasım 2006; 15:06:32 

Benim kartta Sony - Memory Stick PRO Duo - MagicGate - Made in Japan yazıyor..
Sizin hafıza kartlarını değişmişler bence...

Ben istemez miyim seni andığımda gülümseyebilmeyi. Sana çok bağlıydım ama bağımlı değildim..
Elbette beni sonsuza dek sevmek zorunda değildin. Sahibin değildim sadece sevgilindim...
Sony Ericsson K850i Cyber-Shot
Sandisk 8 GB Memory Stick Micro (M2)
Sennheiser CX-400
busonartik

17 Kasım 2006; 16:31:39 

değişmişlerse teşşürler sandisk daha iyi
quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

Benim kartta Sony - Memory Stick PRO Duo - MagicGate - Made in Japan yazıyor..
Sizin hafıza kartlarını değişmişler bence...

maddog94

17 Kasım 2006; 19:41:37 

birşey sorucam
ben ya w700 weya w550 alıcam w700 istiyorum ama bulmazsam w550 ye kalıcam peki bu ikisinin arasında ne farklar war acaba yazabilir misiniz?

iz bırakanlar unutulmaz
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Kasım 2006; 20:31:43 

@ Maddog94

W700i ile W550i arasındaki temel farklılıklar:

1-) W700i'de 2 Megapiksel; W550i'de ise 1.3 Megapiksel kamera bulunuyor.
2-) W700i'de hafıza 4 GB'a kadar artırılabiliyor; W550i'de ise hafıza artırılamıyor. (256 MB dahili)
3-) W700i'de mono hoparlör bulunuyor; W550i'de ise stereo hoparlör bulunuyor.

Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 / Adobe Photoshop CS3 / Color Efex Pro 3.0 / Imagenomic Portraiture
olkancan

17 Kasım 2006; 21:50:03 

yaa ben de v3i yi satıp w700i almak istiyorum sizce iyi mi düşünüyorum? bi de bu telefonlarının üretimlerinin durduğu hakkında çeşitli söylentiler var.nolur yalan olduunu söyleyin..

D.H Motorola CLUB
batigol_7

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Kasım 2006; 22:14:53 

arkadaşlar ; sorulara kendimce cevap vermeye çalışayım

***mp3 leri hafıza kartındaki mp3 klasörüne atarak kullanabiliyoruz bundan herkes haberdar

***---ama diğer sorunlar için mp3 ve video izlerken özellikle dosya isimler ve mp3 taglarındaki türkçe karakterler yüzünden telefonda bi resetlenme sendromu yaşanmakta buna dikkat edin derim ben.

***---ayrıca çalıştırmak istediğinzi dosya boyutunda videolar için videonun %25i
mp3 için ise en az 10 mb lık bi boşluk oyunlar için ise min. 5 mb lık boşluk yeterli olur

***---firmware update için ise şunu söleyebilirim servisede götürseniz henüz çıkmış bi yeni sürüm bi update w700i için yok varsa banada söyleyin ben yapayım

***---aynı anda oyun oynarken mp3 dinlemeye çalışırken bazen banada kitlenme yada reset oluyo bu oyuna görede değişiyo suçu tamamen telefona atmak yerine oyuna atıyorum bende update çıkarsa çözülür bu problem

***---w700i üretimi her telefon markasının modellerinin başına geldii gibi bizimkine gelir ve durur üzülecek bişey yok aksine tükenmeden herkese aldırmak lazım ;)

***--- kamera sesi içinse , kulaklık modunda bile çıkan kamera sesi
sessiz modda kamera sesi çıkmıyo :) (#basılı tutarak kolayca sessiz moda alabiliyoruz)

***---telefona olan sevgim her geçen gün büyümekte :) ben ne kadar akıllıymışımda bunu almışım diyorum

***---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batigol_7 -- 17 Kasım 2006; 22:27:25 >

batigol_7

Sisteme Gözat

17 Kasım 2006; 22:26:22 

w700i klübümüzü kurmak için sayıca birazdaha artış lazım en fazla 15 kişiyiz herhalde biraz komik görünürüz :)

sunwise27

17 Kasım 2006; 22:30:54 

arkadaşlar öğlen w700i aldım. ama bu meretin telefon kilidini ayarlarken benden eski kodu istiyor. bende eski kod mod yok mal zaten yeni şimdi bu telefona başkasımı kod vermiş yoksa default bi kod varda benmi bilmiyorum_? yardımcı olursanız sevinirim....

maddog94

17 Kasım 2006; 23:04:05 

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

@ Maddog94

W700i ile W550i arasındaki temel farklılıklar:

1-) W700i'de 2 Megapiksel; W550i'de ise 1.3 Megapiksel kamera bulunuyor.
2-) W700i'de hafıza 4 GB'a kadar artırılabiliyor; W550i'de ise hafıza artırılamıyor. (256 MB dahili)
3-) W700i'de mono hoparlör bulunuyor; W550i'de ise stereo hoparlör bulunuyor.
sagol

iz bırakanlar unutulmaz
..Knight..

Sisteme Gözat

17 Kasım 2006; 23:08:07 

Telefonda stabilite konusunda problem yaşamamak için;

1-) Firmware güncellemelerini takip ediniz.
2-) Telefonun dahili belleğini olabildiğince boş bırakınız. Verileri hafıza kartına aktarın.
3-) MP3'lerde sorun olup olmadığını kontrol edin.

Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 / Adobe Photoshop CS3 / Color Efex Pro 3.0 / Imagenomic Portraiture
sunwise27

17 Kasım 2006; 23:37:47 

IIııIIııII kem Küm arkadaşlar soruma bi cevap verseniz ne iyi olur. : yok hani eğer bu aldığım telefon kullanılmışsa gidip yarın telefoncunun kafasına çalacamda :) fikri olan varmı_?

busonartik

18 Kasım 2006; 0:04:26 

telelfon kilit kodu 0000 default ayarıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busonartik -- 18 Kasım 2006; 0:25:45 >

sunwise27

18 Kasım 2006; 0:21:27