Şimdi Ara

AİLEMDEN NEFRET EDİYORUM...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar yaşım 30 bekarım ailemle kalıyorum.şuan ikinci üniversite için çalışıyorum eczacılık yada ftr okumak istiyorum inşallah kazanır hayallerimi gerçekleştiririm.asla evlenmeyi düşünmüyorum.şuan kimyager olarak yapı kimyasllarında kalite kontrol lab. da çalışıyorum çok şükür az çok kazanıyorum yani...yıllardır aileme yardım ederim yaklaşık 7-8 yıldır ev kiralarını verip geçimlerine yardım ediyorum ama artık herşeyi inkar ediyorlar.evdeki buzdolabı tv gibi eşyaların hepsini ben aldım cep telefonlarına kadar düşünün artık...

    bir misafir geldiğinde başlıyorlar insanın evladından hayır yok yok şöyle yok böyle bir duysanız çıldırırsınız.en son babam bana resmen bu yaşına kadar ne faydanı gördük dedi bana sorsan kirada oturuyor ama daha 1 kez dahi kira verdiğini görmedim hepsini ben verdim şu ana kadar....hergün kavga eder hale geldim zaten iş hayatım zor birde üzerine ders çalışıyorum zaten işim kolay değil birde bunlarla uğraşıyorum....yani para verince iyi para vermeyince benden kötüsü yok.işsiz kaldığımda 1 ay kirayı veremedim eve yardım edemedim bana dedikleri tek kelime nerden bulursan bul ver oldu ne babam ne annem bunca yıl kiramızı verdin evimize baktın herşeyimizi aldın birkaç ay biz veririz idare ederiz demediler...artık nefret ediyorum hem annemden hemde babamdan ölseler gram üzülmem bile...

    artık şu 2. üniversiteyi bitirene kadar idare edeceğim ondan sonra tek başıma kendim için yaşayacağım....siz siz olun kendinizden başkasını düşünmeyin..unutmayın ne anneden nede babadan insana fayda yok....


    hayırlı forumlar....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 31 Ağustos 2014; 12:43:06 >







  • Aile önemli ama bir yere kadar. Aynı durumdayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi evine çık gardaş bu yaştan sonra aile kasar insanı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srdr87

    kendi evine çık gardaş bu yaştan sonra aile kasar insanı.

    biraz daha birikim yapayım ayrı eve çıkacağım zaten artık tek başıma yaşamak kafamı dinlemek istiyorum evlenmekmiş çokluk çocukmuş aileymiş hiç birisi umurumda değil sürekli kendimi geliştireceğim kendim için yaşayacağım.....
  • O ne öyle ya ,valla Allah sabır versin.Bu yaşta 2. üniversiteye cesaret için ayrıca tebrik ederim, şuan son derece düşük bir yerde mühendislik bitirmek üzereyim sizin gibi 2. kez girip derece yapmak çok isterim ,inşallah kazanırsınız hocam hem kendinizi kuratarırsınız hemde idellariniz gerçekleştirirsiniz, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi başına yaşa aynı durum bende de var çok rahat ve mutluyum şuan ama kız arkadaş şart tek yaşıyosan çok destek olur sana. Ama çoğu kişi ailesinden bu sebeple nefret edebiliyor anormal değilsin dostum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhn0654

    O ne öyle ya ,valla Allah sabır versin.Bu yaşta 2. üniversiteye cesaret için ayrıca tebrik ederim, şuan son derece düşük bir yerde mühendislik bitirmek üzereyim sizin gibi 2. kez girip derece yapmak çok isterim ,inşallah kazanırsınız hocam hem kendinizi kuratarırsınız hemde idellariniz gerçekleştirirsiniz, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

    teşekkürler kardeşim bir yandan tekrar okuyup aynı zamanda çalışacağım bir yandan da şuanki mesleğimde kendimi geliştiriyorum yapı kimyasalları konusunda 7 yıl deneyimim var ve katlayarak gidiyorum birde eczacı falan olursam daha çok kazanır rahat yaşarım...bekar olduğum için okumak sorun olmayacak benim için zaten şu saatten sonra da evlenmem türk kezbanları ile uğraşacak zamanım yok...
  • Örnek alınacak bir kişisiniz hocam tebrik ederim, ailenizin bu hareketleri her ne kadar yanlış olsada sizi daha çok kamçılıyordur ben yapabileceğinize inanıyorum kolay gelsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu durumu iyi bilirim en iyisi aile yanından ayrılmak arkadaşlarınızla veya tek başınıza ev tutun kafanız rahat etsin arada sırada görüşün özleyin birbirinizi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de olsa kötü de olsa aile ailedir usta. Yapacağın en hayırlı şey kendi evine çıkmak olacak. Hatta bekâr evi bile bulabilirsin yaşıtlarınla. Herşeyin çözümü var işin gücün yerindeyse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Toma Hawk

    bu durumu iyi bilirim en iyisi aile yanından ayrılmak arkadaşlarınızla veya tek başınıza ev tutun kafanız rahat etsin arada sırada görüşün özleyin birbirinizi

    bakıyorum keşke bulabilsem ev arkadaşı çıkacağım zaten.ama benim yaşımdakilerin çoğu evli hocam çoluk çocuk sahibi insanlar bu yaşta bekar olan hem çalışıp hemde okumaya çalışan kaç tane ben gibisi vardır ki ?
  • Hayat tecrübem şu:

    Bir an evvel temiz bir insan bulup evleneceksin ve ayrılabiliyorsan ailenin olduğu şehirden ayrılacaksın. Hem onlar için hem de senin için en iyisi bu. Bu bana göre tabi ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kelikuputis

    Hayat tecrübem şu:

    Bir an evvel temiz bir insan bulup evleneceksin ve ayrılabiliyorsan ailenin olduğu şehirden ayrılacaksın. Hem onlar için hem de senin için en iyisi bu. Bu bana göre tabi ki.

    hocam önümde ideallerim var üniversite 1 de bir çok dersten muaf olacağım en az 3,5 yıl okulum var daha sonra çalışıp daha çok para kazanmam var yani en az bir 10 yılım var önümde evlenmeyi asla düşünmüyorum evlilik zindan gibi olur bana ben keyfimce yalnız yaşamayı istiyorum dertsiz tasasız evlenip kadın dırdırı çekemem yani....
  • Sakın evlenme usta, bakma sen evlenenlerin hepsi hayatlarının hatasını yapmış gözüyle bakıyorum ben
    Hayatını yaşa biraz gün yüzü görememişsin...
  • 30 yaşındasın, bekarsın, işin var. Peki neden ailenle kalıyorsun? Ben 24'ümde askerden geldim. Sonrasında ilk işime başladığımın ertesi ayında ayrı eve çıktım. Bu yaşında ailenle oturuyorsan kusura bakma hata sende.
  • Ben ailemden değilde babamdan nefret ediyorum emekli oldu ikramiyesinden 30 bin tl verdi bende kredi çektim ev aldık yaşım 24 1 yıldır ödüyorum krediyi maaşımın yüzde 75 i krediye gidiyor bana birşey kalmıyor zorlanıyorum ki aldığımız ev biraz küçük ve işyerime 1.5 saat uzak hergün 3 saat yolda toplu taşımada hayvan gibi giderek geçiyor.

    geçen taşınalım işe yakın yere burayı kiraya verelim dediğimde mal sahibimi oldun dedi dedim ben hergün bu kadar yol çekemem dedim ne olucak ben çektim sende çek dedim ne çekicem ne çocukluğumu yaşadım ne gençliğimi çocukluğum senden dayak yemekle geçti bende babamdan yedim ne olmuş yani diyor bu resmen bencilliktir.

    kardeşim öğretmen oluyor büyük ihtimal atanıcak bakalım şehir içi olursa başka eve çıkıcaz ama peder eski kafa ya rest çekicez ya da paşa paşa işe yakın daha büyük eve gelicek bizle malum borçları çok bana muhtaç bence sende ayrı eve çık resti çek yoksa ezilmeye mahkum gibi durumun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baelros

    30 yaşındasın, bekarsın, işin var. Peki neden ailenle kalıyorsun? Ben 24'ümde askerden geldim. Sonrasında ilk işime başladığımın ertesi ayında ayrı eve çıktım. Bu yaşında ailenle oturuyorsan kusura bakma hata sende.

    hatanın nesi bende hocam ben onlara evlatlık görevimi yaptıysam hata mı yaptım ? seneye 2. üniversite için muhtemelen şehir dışına gideceğim ve artık yavaş yavaş kopmaya alıştırıyorum kendimi 1+1 bir yer tutsam bile bana yeter zaten tek başıma yaşayacağım...
  • alah seninde yardımcın olsun kardeşim gerçekten çok zor....geçenlerde bana vergi borcu gelmiş 1155 tl aileme yardım edin param yetmiyor dedim bana dedikleri borç senin borcun bizi ilgilendirmez oldu.....allah yardımcımız olsun...
  • Aileyi kötülemen hoş olmamış herkes bir değildir. Ama cok değişik bir davranış sergilemişler. Bencede evden ayrılman senin için iyisi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdinc20

    Aileyi kötülemen hoş olmamış herkes bir değildir. Ama cok değişik bir davranış sergilemişler. Bencede evden ayrılman senin için iyisi olur.

    dikkatini çekerim ben kötülemedim olan biteni anlattım....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.