Şimdi Ara

İsteğe Bağlı Hazırlık(ÖNEMLI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler kazandığım bölümde hazırlık isteğe bağlı(bilgisayar müh)ben hazırlık okumak istiyorum hem sınav stresini atarım diye hem ingilizcem pek iyi değil ama çevremdekiler 1 sene kaybetme kursa git diyorlar.Önerileriniz nelerdir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megrel53 -- 30 Ağustos 2014; 0:17:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Benim kazandığım bölümde de isteğe bağlı ben de okumayacağım. Bana da bir sene kaybederim gibi geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Megrel53

    Beyler kazandığım bölümde hazırlık isteğe bağlı(bilgisayar müh)ben hazırlık okumak istiyorum hem sınav stresini atarım diye hem ingilizcem pek iyi değil ama çevremdekiler 1 sene kaybetme kursa git diyorlar.Önerileriniz nelerdir ?

    Arkadaşım bende ilk başda gitmeyi düşünüyordum sonra vazgeçtim çünkü bizim türkiyede okullarda ingilizce eğitimi düzgün verilmiyor 8 sene gösterdiler bir şey anlamadık şimdi bir senedemi öğretcek devlet bize ingilziceyi öğretemezler 1 sene çöp olur bazı giden arkadaşlarla konuştum pratik vermiyorlar dedi gramer ağırlıklı olarak veriyorlarmış bunu ne yapıcaz biz konuşmak için gerekli bize ingilizce çevirimi yapıcam ben hayır gramer olsada olur olmasada benim için o yüzden parayla kursa gitmek mantıklı geldi bana hazırlıga gitmenin benim gördügüm tek avantajı erasmus için avantajlı olman olabilir




  • Önerileriniz için Sağolun beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bilgisayar mühendisliğini kazandım ama bölüm %100 ingilizce olduğu için hazırlık zorunlu bizde. 15 Eylül'de Muafiyet sınavı var ama ben girmeyeceğim çünkü hazırlık okumak istiyorum. 8 senede öğrenemedik 1 senede mi öğreneceğiz diyen olmuş. Şu açıdan bakarsan haftada 2-3 dersle ingilizce öğrenmek biraz sıkıntı ve mesela bizde lise 1,2 hariç ingilizceye hiç önem vermediler. İngilizce derslerinde başka derslere falan çalışıyorduk ama hazırlık okuyan biri bir yıl boyunca ingilizce üzerine yoğunlaşacak. Ayrıca mesleki ingilizce öğrenmek bakımından da yararlı diye düşünüyorum ama senin okulunda bölüm ingilizce değilse sen bilirsin kurslarla falan halledersin sanırım.

    Şunu da ekleyeyim, kendi adıma şu an bilgisayar mühendisliği derslerini görmeye hem de ingilizce görmeye kendimi hazır hissetmiyorum. :D 1 sene üniversite hayatına alışma, iyi bir arkadaş çevresi yapma ve tabii ki ingilizcemi bölümün gerektirdiği seviyeye getirme bakımından hazırlık okumak istiyorum. Hem hazırlık okurken sonraki yılın derslerine de çalışma fırsatı bulabilirim, programlama dillerine, kod yazmaya çalışabilirim diye düşünüyorum. Böylece bölüme başladığımda hazırlıklı olabilirim.




  • 8 senede öğrenemedik 1 senedemi öğrenicez diyen olmuş. 1 senede öğrendim. (bir yıl sadece ingilizce başka bişey yapmıyorsunuz, adam akıllı çalış öğrenemezsen okuma zaten)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.