Şimdi Ara

İndirme Hatası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar herkese. Son günlerde GOM Player ile BS Player indirirken Başarısız - İndirme Hatası şeklinde bir uyarı alıyorum, chrome ile denediğimde. İnternet Exp. ile denediğimde " indirme işlemi kesildi " şekilnde hata alırken, Opera ile denediğimde de aynı anlama gelen hata almaktayım. Bildiğim kadarı ile sadece bu iki programda bu hataları almaktayım. Sizce nasıl indirebilirim bu programları ? İnternetim fiber internettir.



  • Bende de aynı sorun başladı çözdüyseniz sorunu bana yardımcı labilir misiniz.
  • kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    Üzerinden uzun zaman geçti, tam olarak hatırlamıyorum. Ama kendi kendine düzelmişti. O an için çareyi ya indirmemekte yada 3. bir yazılım ile indirmekte buldum. Torrent vs.
  • Yanıtladığınız için teşekkür ederim. Sağolun. BS Player'ı Choromeden indiremedim. Başka bir tarayıcı kurup indirebilirmiyim derken denedim Operqayı indirip kurduktan sonra BS Player'ı hemen indirdi. Windows 8.1 kullanmadan önce Chorome kullanırken hiç böyle bir zorlukla karşılaşmamıştım. 8.1 ile böyle bir sorun yaşadım işin ilginç yanı herşeyi indiriyor ancak BS Player'ı indirmiyordu. Otomatik alt yazı bulması nedeni ile bu program çok hoşuma gidiyor gerçekten. Çok uzattım kısacası sorunumu hallettim. :-)
  • kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bs yi sırf o yüzden indirmeye çalışıyordum, benim de ya opera yada ie ile çözüldü, belki de aracı problem ile. Dönemsel bir sıkıntı olabilir belkide o
  • kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    Aynı hataya bazı zamanlar virüslerde sebep olabiliyor. Linkteki programla tarama yapmanızı tavsiye ederim.

    http://normanasa.vo.llnwd.net/o29/public/Norman_Malware_Cleaner.exe
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    356 MB hocam. Bu inip, tarayıp, varsa, temizleyen kadar kadar ben temiz bir format atarım . Ama sağolsun yinede.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmopasa

    356 MB hocam. Bu inip, tarayıp, varsa, temizleyen kadar kadar ben temiz bir format atarım . Ama sağolsun yinede.

    Format dediğiniz gibi genelde daha kolaydır. En azından sonuç net oluyor. Fakat bazı istisnai durumlarda bu tür programları mecburen kullanmak gerekiyor. Özellikle tek sürücü olmayan yani C: D: gibi çoklu sürücüsü olan sistemlerde diğer sürücülere format atılmadığında bazı virüsler kendini bu bölümlere gizleyebiliyor. Bunun sonucunda ne kadar C: yi formatlasanda değişen birşey olmuyor. Sality denilen virüs yüzünden böyle bir maceram olmuştu ordan biliyorum.

    Bu yazılımı bu sebeple tavsiye etmiştim. Adı sanı bilindik yazılımların bir çoğunu kullandıktan sonra (kaspersky,avira,avg eset vs. ) hiçbir sonuç alamayınca bu yazılımı denemiştim ve bahsettiğim virüsten bu sayede kurtuldum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Hee anladım şimdi. Yemeyiz inş. da uğraşmaya gerek kalmaz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.