Şimdi Ara

lumia 1320 mi zefone 6 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar

    benzer özellikte olan iki telefon arasında kaldım .siz hangisini önerirdiniz ve şu yönlerden karşılaştırır mısınız?

    kamera (1320 nin 5 olsa da kaliteli diyenleri biliyorum ve zenfone nun 8 mp olsa da beğenmeyenleri)
    ısınma sorunu (1320 için ısınıyor deniyor)
    işletim sistemi(oyun azlığı sıkıntı değil benim için)
    tabi bunlara ek olarak istediğiniz özelliği karşılaştırabilirsiniz

    ve son olarakta 6 inç bir cep telefonu kullanmaya alışmak zor mu ? şuana kadar büyük ekran telefon kullanmadım



  • Bende bu ikisi arasindayim. Stabilite olarak wp daha iyi.ve 8.1 de yenilikler varmis ayrica markette gelisiyor git gide.bana lumia daha mantikli geliyor ama bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 1320 epey hızlı bir WP. Kesinlikle sorun çıkartmaz. Tasarım vs. açısından ikisi de hoş. Kamera olarak Zenfone 6 önde. WPStore'daki sorun şu, adam gibi alt yazılı video izleyeceğin bir media player yok. File Manager yok yine adam gibi. MoliPlayer var mesela, sadece Camera Roll'a atarsan izleyebiliyorsun. Müzik açısından MixRadio gibi bir harikalığı var. Fakat 2015 gibi alınması daha iyi olur. Şimdilik Zenfone 6.

    Edit : Ben ağır WP'cuyum. Şu anda bana 1320 verilse S4 Active'i veririm. Ama doğruları söylemek de farz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 29 Ağustos 2014; 21:32:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

    Lumia 1320 epey hızlı bir WP. Kesinlikle sorun çıkartmaz. Tasarım vs. açısından ikisi de hoş. Kamera olarak Zenfone 6 önde. WPStore'daki sorun şu, adam gibi alt yazılı video izleyeceğin bir media player yok. File Manager yok yine adam gibi. MoliPlayer var mesela, sadece Camera Roll'a atarsan izleyebiliyorsun. Müzik açısından MixRadio gibi bir harikalığı var. Fakat 2015 gibi alınması daha iyi olur. Şimdilik Zenfone 6.

    Bende katılıyorum,WP sistemi daha tam oturmadı,ufakta olsa görünmeyen ama kullanırken hissettiren eksikler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben zenfone 6 yı tercih ederdim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monstershawn

    ben zenfone 6 yı tercih ederdim

    +1
  • Paran varsa ıphone 5 kardeş gerisi yalan günümüzün en baba telefonu ama zenefon iyidir bu arada samsung galaksy serisinede bak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elber4545 -- 29 Ağustos 2014; 23:39:38 >
  • Ben de bu iki telefon arasında kaldım. Bu konuda başlık açacaktım.
    Görüş bildiren arkadaşlar nedenleriyle beraber yazarlarsa memnun oluruz ...
  • Zenfone özellik olarak güzel cihaz ancak sorun yaşayan telefonu iade eden birçok kullanıcı var ana konusunu takip edin 1320 8.1 ile birlikte eskiye göre daha işlevsel oldu uygulamaların çoğu var yeterli seviyede ısınma sorunu 8.1 güncellemesi ile çözüldü diyebilirim en azından benim telefonum eskisi gibi cayır cayır yanmıyor sadece hafif bir ılıklık oluyor arkasında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elber4545

    Paran varsa ıphone 5 kardeş gerisi yalan günümüzün en baba telefonu ama zenefon iyidir bu arada samsung galaksy serisinede bak

    Samsung Galaxy önerek ilk insansınız samsung galaxy en kötü seçim olur

    1320 iyidir
  • cukurova1907 C kullanıcısına yanıt
    Eğer piyasaya yeni grmiş bi markaya güvenemiyorsan wp al ne kadar yerseler de ben wp yi seviyorum tasarımı , stabilliği arayüzü hoşuma gidiyor. WP yi uzun süre kullanmadım ama hangi telefon olursa olsun andriod bir süre sonra yavaşlıyor kasmaya başlıyor özellikle samsungta. Eğer sadece bu ikisi arasıdna kaldıysan bence lumiayı al. Nokia kamerası her zaman kalitelidir. Samsung d900 üm vardı 3 mp. ARkadasın n70 i vardı. Benım kamerayı ezip geçiyordu :)
  • kardeş ben seirisinden bahsettim yani s5 de olabilir
  • lumia 520 kullanıyorum 1 senedir.wp hakkında şunları söyleyebilirim ilk aldığımda neredeyse hiç oyun yoktu bildiğin adam gibi 2 3 oyun vardı şimdi gameloft neredeyse bütün oyunlarını getirdi ve gayette güzel oyunlar var artık 8.1 le işlevselliği arttı(betası çıktığı gün indirdim).bildirim çubuğu gibi eksiklikler giderildi ama şarj süresi düştü telefonumda ama bu 1320 de sorun olmaz isteğin gibi kullansan yinede 1 günü rahat bitirir.600 tl ye aldığım telefonumda asphalt 8 gibi oyunlarıda rahat bir şekilde oynayabiliyordum(sildim artık zevk vermiyor oyunlar).markette artık gerekli olan bütün uygulamalar var sosyal medya uygulamaları,oyunlar gayet yeterli seviyede.benim telefonun rami 512 mb olduğu için marketten bazı oyunlar inmiyordu unlock yapıp o oyunlarıda oynadım gta san andreas gibi(açılıyordu ama çok az bir süre oynayabiliyordum kapanıyordu oyun ona anlam veremedim).Zen 6 yı kullanmadığım için bilmiyorum ama xperia z kullandım bir süre o bile benim telefonumdan yavaş çalışıyordu(ama telefon doluydu oyun uygulama vs.).s3 mini kullandım kullanmaz olsaydım dedim .Yani wp stabil androide kıyasla uçuyor gibi çalışıyor ios la eşit seviyede stabilliği.1 yılda sadece telefonu güncellerken sıfırladım.
    ben wp hakkında bildiklerimi anlattım.bende telefonu değiştirecem 5 6 gün sonra benimde listemde var l 1320 batarya süresi beni büyüledi resmen(l 520 de akşamı yapıyorum ama %15 20 şarjla 2 saat internet 4 saat müzik dinliyorum gün içerisinde yaklaşık 30 dk kadar da tel görüşmesi)

    umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.