Şimdi Ara

Boşanma konularında bilgisi olanlar yardım edebilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim merak ettiğim birkaç şey var. Annem ve 2. eşi boşanacaklar. Anlaşmalı boşanma olucak, çocukları yok. İkametleri uzun süredir ayrı yerlerde. Sorum davanın nasıl açılacağı ile ilgili. Dilekçeyi biz mi hazırlamalıyız? Hazırlarsam internette güzel bi örneğini bulabilir miyim? Boşanma davası açmak için başka neler gerekli? Ve bütün bunların maliyeti ne kadar tutar? Maddi olanaklarımız kısıtlı, o yüzden bilmem lazım. Lütfen yardımcı olun.



  • Avukat tutarsanız vekaletname verirsiniz avukat davayı açar ama avukata göre ücret değişir.kendiniz açacaksanız aile mahkemesine dilekçenizi vereceksiniz belli bir harç masrafı var ücretler hakkında pek bişey söyleyemeyeceğim anlaşmalı boşanma davasında 150 tl gibi bi ücret varmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google'da anlaşmalı boşanma protokolü ve anlaşmalı boşanma dilekçesi diye arama yapın. Her iki belgeyi de detayları da bulursunuz. Avukat tutmaya gerek yok anlaşmalı olduğunda.
  • Son 6 aydir birlikte oturduklari yer aile mahkemesine, bosanma dilekcesi ve anlasmali bosanma protokolu ile basvuracaklar. Evliligin en az 1 yil surmus olmasi gerekir, aksi takdirde anlasmali bosanma talep edilemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.