Şimdi Ara

GTA SA Türkiye mod çıktı!!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
67.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTATURK sonunda beklenen modu yayınladı.!!!!!

725MB

İNDİR

Açıklama: Dosyayı yükleyebilmek için açılan sayfada 5 sn. bekleyin ve Click Here linkine tıklayın...

Çok uzun bir aranın ardından kaldığı yerden devam eden mod çalışmalarımız son bulmuştur. Yaklaşık 1 yıldan fazla süren beklemenin ardından Türkiye Modu bitmiştir. Modun boyutu sıkıştırılmış halde 700 mb. İki part halinde ve nasıl yükleneceği dosyalar bölümünde dosya ayrıntılarında yazmaktadır.

================================
    MODUN GETİRDİĞİ YENİLİKLER
    ================================

İlk olarak moda Türkiye'de kullanılan birçok arabanın yanısıra
    NFS Most Wanted'da yer alan BMW ve bunun gibi bir kaç son model
    arabalarda eklenmiş ayrıca küçük birde ATV Motosiklet benzeri
    bisiklet bulunmaktadır.
    Oyuna 300 den fazla mod eklenmiştir. Bunların 200'ü internetten
    toplamadır. Geri kalanların çoğu Türk yapımı modlardır.
    Tüm araçlara sınırsız nitro ve araçdan düşmeme yeteneği eklenmiştir.
    Artık benzin istasyonlarında araçlarınıza benzin alabileceksiniz.
    H tuşuyla tüm araçlardaki nitroyu aktif edebilirsiniz ancak fazla
    kullanıldığında oyunda donmalar meydana geliyor.
    Oyundaki radyolar değişmemiştir.

=================================
    SORUNLAR

Oyunda bazen donmalar meydana geliyor. Bunu önlemek için sistem
    ayarlarını düşürünüz.
    Multiplayer San Andreas oynamak isteyenler modun üstüne
    yükleme yapabilirler ancak sorun çıkarsa D3D9.dll dosyası
    silinmelidir. Ayrıca oyunda tüm araçlara sınırsız nitro eklendiğinden
    nitroyu sürekli kullanılması halinde oyun kendiliğinden kapanıyor.

KURULUM

İlk olarak Winrar arşvini açıp içindeki setupları çıkartıyoruz.
    Daha sonra Install Part 1'i çalıştırıp San Andreas'ın olduğu dizine
    yani Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas dizinine yüklüyoruz.
    Ardından ikinci setup dosyasını çalıştırıp San Andreas klasöründeki models
    klasörüne yüklüyoruz. İşte bukadar. Yükledikten sonra biraz bekleyin ve
    oyunu çalıştırın. Eğer çalışmazsa pc yi yeniden başlatın ve tekrar deneyin.

Bu modda emeği geçen herkese teşekkür ederim....

İgili konu için tıkla

quote:

www.gtaturk.com

NOT:site üyelik gerektirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 3 Ekim 2006; 14:35:04 >

• teşekkürler dostum
    deneyelim bakalım olacak mı, nasıl olacak
  • ss koyarmısınız bı kac tane ???
  • Evet ya merak ettim
  • şahsen ben daha indirmedim cafe ye falan gidersem indirir cd ye atarım kotalı ya 700 mb koyar
  • Bu tip modları hazırlayanlara teşekkür ederiz.Ancak sürekli nitro gibi oyunun balansını bozacak şeyler gereksiz geldi.Cheat benzeri modları sevmem.
  • saol walla canım sıkılıodu zaten ii oldu bu....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kadar kasıyo ve kitlenme yapıyorsa neden tüm araçlara nitro koydunuz?
  • Bu tür şeyler (nitro vs.. gibi hileler.) oyunun oynanışını bozar diye düşünüyorum. Keşke onlar olmasaydı. Benim temennim araçların hepsinin değiştirilmesi ve etraftaki binaların skinleri değiştirilerek çoğunun ülkemizde gördüğümüz migros, shell vs.. gibi çevremizde rastladığımız yerler olması daha iyi olurdu. Gerçi daha mod u indirmedim ama indirmeyi düşünmüyorum aslında. Modu yapan arkadaşı emeğinden dolayı teşekkür ediyorum ama bu tür bir mod u sizlerde yapabilirsiniz bence. Benim bu tarz bir çalışmam olmuştu oyun ilk çıktığı zamanlarda ve herşeyi kendim yükleyip oyuna aktardım Kendim bir tasarım yapmadım ama nette bulabildiğim kendi kişisel zevkime en uygun araçları ve bina skinlerini indirim oyuna ekledim sonuç olarak çok daha zevkli ve gerçekçi bir oyun oldu. Bence kendiniz biraz uğraşırsanız en azından sizin zevkinize daha uygun bir gta sa yaratabilirsiniz.

• ss şart
  • ss ss ss ss ss ss ss ss heleyecanlandım la
  • resim isteriz 700mb boru deyil kotanini canina okur valla
  • Ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz arkadaşlar

http://gtaturk.com/forum/index.php?PHPSESSID=642676c6ec30e361ad75b58912ab4638&topic=8562.0
  • abi millet pek beyenmişe benzemiyo yorumlara bakılırsa ben indirmekten vaz geçtim zaten bidaha araba falanda yüklemeyecem oyun sade daha güzel bence
  • buraya isteris ss leri bi deneyelim bakalım hazır san andreas kuruluyken gerçi 1 yıldır duruyo öle silinmez böyle bi oyun
  • Arkadaşlar bence bu tarz modlar oyunun orjinalliğini bozabiliyor o nedenle oyuna eklemek istediğiniz ne varsa kendiniz uğraşın derim ben. Yanlış anlaşılmasın modu yapan arkadaşa saygım sonsuz. Yaptığı şey iyi de olsa kötü de olsa sonuçta epey bir süre uğraşılmış ama ben yine takrarlıyacağım bu tarz modlar hakikaten oyunun havasını değiştiriyor (olumsuz anlamda) mesela vice city yi hatırlayın level dergisi real vice city adında çok güzel bir mod yayınlamıştı dergilerinde ama şöyle bir durum olmuştu modu yükledikten sonra oyun 80li yıllarda geçiyordu ama ben oyuna aktarılan yeni araçları görünce 80li yılların havası falan kalmamıştı.. O nedenle oyunu kendiniz modifiye ederseniz bence daha iyi olur. Veya bırakın öyle kalsın:)
    Eğer bir şeyler değiştirmek isterseniz size bir sürü materyal bulabileceğiniz bir link veriyorum.

http://gta.gamigo.de/news.php

• o yamayı yükledim yeni oyun başlatılıyor ama kayıtlı oyunları açmıyor ve oyun hata verip kapanıyor
  • gerek yok bence zamanı geçti artık san andreasın daha yeni oyunlar var onları ouynayın bence
  • ben baktım çok hoşuma gitti.
  • arkadalar bu konu bence alıntıdır aynısını baska bi sitede görmüştüm 1 ay önce
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.