Şimdi Ara

Banggood fiyatına MJX F49 4 Kanallı RC Helikopter (Büyük Boy)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Bundan yaklaşık 3 hafta önce aldığım MJX F49 model 4 kanallı RC helikopteri satıyorum. Sadece kutu açış ve test videosu çektim, ertesi hafta da halı sahada bir kez uçurdum ve kutusuna kaldırdım. Satma nedenim vaktimin olmayışı, ve biraz da Phantom alacağım için kaynak oluşturmaya çalışmamdır. Tüm kutusu, kutu içeriği vs. durmaktadır. Üzerinde toz dahi yoktur neredeyse. Sıfır almış gibi olacaksınız yani bir bakıma.

    http://www.youtube.com/watch?v=Z9EPIirCUAk&list=PL5mQKl_tjlU7q9-VrrlfKg-YtNzffKFpH&index=18 adresinde kutu açış ve test videosuna ulaşabilirsiniz.

    Helikoptere gelince: Bugüne kadar en az 20 adet dört kanallı helikopter kullandım. Ne V913, ne V912 ne de bir başkası bu kadar güçlü ve rüzgara dayanıklıydı. Çalıştırdığınız zaman sesinden bile gücünü anlayabiliyorsunuz. V913'e göre daha büyük ve daha ağır. Kumandası daha işlevsel. Kumandanın kullanım videosu da yine kanalımda var. Ona da bakabilirsiniz.

    Lafı fazla uzatmadan, kendi çekimim olan fotoğrafları da sizinle paylaşmak istiyorum.
     Banggood fiyatına MJX F49 4 Kanallı RC Helikopter (Büyük Boy) Banggood fiyatına MJX F49 4 Kanallı RC Helikopter (Büyük Boy) Banggood fiyatına MJX F49 4 Kanallı RC Helikopter (Büyük Boy) Banggood fiyatına MJX F49 4 Kanallı RC Helikopter (Büyük Boy) Banggood fiyatına MJX F49 4 Kanallı RC Helikopter (Büyük Boy)
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-XPLoDeR -- 9 Ekim 2014; 16:41:48 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.