Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 121.NCİ JANDARMA EGİTİM ALAY KOMUTANLIĞI SERİNYOL / HATAY

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> Cevap: 121.NCİ JANDARMA EGİTİM ALAY KOMUTANLIĞI SERİNYOL / HATAY Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
myth1974

10 Haziran 2008; 10:37:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

en eskiniz benim galiba 77/4 yaptım usta birliğimde ordaydı 4.bölük yazıcısıydım 18 ayım 4.bölükte geçti arkadaşlara selam

kafein88

22 Haziran 2008; 11:13:31 

Bende 88/2 tertibim.10 bölük havancı olarak acemiliğimi yapmaktayım.Benden sonraki devreler için sadece yemin törenine kadar olan zaman hakkında bilgiler verebilirim.Walla moral bozmak gibi olmasın ama ben çok zorlandım.Sıcak, stresli vs.. :D ama sabrı çok iyi bir şekilde öğretiorlar.Ağustosta başlayacaklar olanlara allahtan sabır diliyorum

Onurca

Sisteme Gözat

28 Haziran 2008; 12:37:44 

Herkeze tekrardan selamlar 88/2 tertipler kaldı son bir ayımız acemilik için herşey şimdilik yolunda gibi 3 gelicek arakdaşlara tavsiyeler burası çok sıcak kafaya hiçbirşeyi takmayın ilk 1 ay zorlanıcaksınız yemin törenniden sonra rahatlama olucak vatan görevini yapan herkeze selamlar

Onurca

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 14:28:20 

mehtap 25 herkeze serinyoldan selamlar

Onurca

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 12:21:09 

m=10 baba gider istanbul

kafein88

26 Temmuz 2008; 16:55:42 

Mehtap sadece 6 arkadaşlar.Malatya İl Jandarma Kom. düştüm.Serinyol'a veda etmeye çok az kaldı :)

erdimesti

3 Ağustos 2008; 19:04:57 

ben 3.bölükteydimm çokk güsel günlerim geçti 88-3ler 1.2.3.4. bu bölüklere düşerseniz rahtsınızz eğitimden değil sıcaktan bıkcanız o kadar komutanlar çok iyilerr gerçii bütünn hepsi iyi ama çok beter sıcakkk yancanız kavrulcanız biz kurtuldukk bitttii allah yardımıcınz olsunnn çokkkkk felaket sıcak hatayyyyyy serinyollllll allah yardımcınızzz olsun 88-3 ler....3.bölüğe düşserseniz kadroluların ve komutanlara benden slm söleyin erdinin slmı var deseniz tanırlar benii:D:D:D

baba gider istanbula :D

Dr_noo

4 Ağustos 2008; 1:19:27 

Merhaba Arkadaslar Adım Tolga BEnde 88/3 tertip olarak Serinyola Geliyorum hayırlısı Ile ..! Benımle Beraber Oraya Gıdıcek Arkadaslar Msn Mı Eklerse Sevınırım :) Miqropsus2dakka@hotmail.com Selametle Bu konuyu Acan Arkadaslara Cok tsk Edıyorum .

88/3 ASker
Onurca

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2008; 9:50:33 

Herkeze selamlar 88/2 olarak acemi eğitimimi bitirdim allahın izniyle ama hataydan kurtulamadım geriye dönüyorum kadrolu olarak bir düdük çök bir düdük kalk yaşamış olanlar bilir 88/3ler sıcağın dışında hiçbir sorun yok morallerini bozmasınlar sadece sabır 1.2.3.4 bölükler arkadaşlarında dediği gibi rahat diğer bölükler kısmi oalrak batıya gönderiyo geneli doğu genelde hakkari şırnak tunceli v.s iyi kötü tam 10 haftanız geçicek burda ben geri döndüğüm için isteğenlere yardımcı olabilirim herkeze kolay gelsin iyi teskereler love_island83@hotmail.com

Dr_noo

6 Ağustos 2008; 14:11:30 

Serinyolda hangı Banka var Arkadaslar orada Yapan Varsa Msn Adresımden Bıraz Bılgılendırebılırmı:) Miqropsus2dakka@hotmail.com

88/3 ASker
Onurca

Sisteme Gözat

7 Ağustos 2008; 13:48:10 

çarşıda hepsi var bütün bankalar alayın içinde türkiye iş bankası ve postane var zorluk çekmezsiniz arkadaslar

Onurca

Sisteme Gözat

8 Ağustos 2008; 12:57:36 

sonuçta arakdaşlar tatile gelmiyosunuz elbette kötü iyi yanları var hersey sizin elinizde cabalarsanız rahat bir acemilik olur salarsanız kendinizi günler degil saatler bile gecmez

murders

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Ağustos 2008; 16:14:27 

slm bende
hataya düşdüm acemi birliği jandarma olarak ama tam olrak ne yapıcam bilmiyorum kanki_93@hotmail.com ulaşabilirsiniz ist dan gidecek arkdaşlarımız varsa haberim olsun 88/3
decoo

9 Ağustos 2008; 13:45:16 

selamlar acemi birligimi hatay serinyolda yaptım ilk bir ay cok zorluk cekersiniz yürüyüşler filan düzgün olmak zorunda 1. tabur yan gelip yatış taburu 2. tabura düşenler safra egitiminde cok zorluk cekebilirler ama karşılıgını mutlaka bir gün alırlar. ben 3. taburdaydım 12. bölük havancı bölügü acemi birligim cok zorlu ama bi o kadarda egitici gecti tek yapmanız gereken asker gibi davranmak derslere katılmak kavga etmeyin özellikle ve kafanıza kepten başka bişi takmayın biter elbet ögrenmeye bakın sadece en baba komutanlar 12. bölüktedir ama bir o kadarda serttirler erdal uzmana sevgiler :)

ACEMİ BİRLİGİ : 121.NCİ JANDARMA EGİTİM ALAY KOMUTANLIĞI SERİNYOL / HATAY
USTA BİRLİGİ : 1 NCİ ŞEMDİNLİ SINIR TABURU KARARGAH DESTEK BÖLÜGÜ / HAKKARİ

mr.niko

10 Ağustos 2008; 11:44:12 

Jandarma
Sınıfı Jandarma
Statüsü Er
Branş
Kabul Toplanma Merkezi
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi SERİNYOL 121'İNCİ J. EĞT. A. K.LIĞI HATAY SERİNYOL

orda bulusmak uzere arkadaslar :) izmirden çıkıcam yola..

sanko42

10 Ağustos 2008; 12:11:36 

slm arkadaslar bende serinyoldayım nasipse..
adım salih biçoğunuzla orada tanısırız insallah...
simdiden hayırlı teskereler...

!!!oto_mania!!!