Giriş | |
|
|
|
4 Mayıs 2007; 21:27:40
|
|
|
slm arkadaşlar bende hatay 121.er eğitim alayında 87/2 tertip gidecem oraya gidecek arkadaşlar bana msn adresinden ulaşsınlar cuwanmuzik@hotmail.com
|
TIGERSHARK
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
|
 |
|
4 Mayıs 2007; 21:49:00
|
|
|
|
aramanıza ne gerek var yatış yeri olduğu belli ben foçadayken tv bile izleyemiyordum eğitimden normalde 9 da askerler yatarken ben gece 12,1 e kadar bar çekiyordum bence hiç heyecanlanmayın kafanızı rahat tutun böyle sürekl kurcalayarak heyecandan daha beter olursunuz
|
|
|
|
|
4 Mayıs 2007; 21:51:17
|
|
|
Orda ben üniversite okurken arkadaşım orda askerlik yapmıştı her yerden bi saat erken kalkılıyo eğitimleri çok ağır zor geçiyo vs.. gibi izlenimleri vardı.. Ama orda askerlik yapanların büyük bölümü en doğuya gidiyo onuda söylemeden geçmiyim arkadaşımda yüksekovadamı ne yapmıştı.. Artı oranın adı çıkmıştır türkiyenin en zor askerlik geçirilen üç yerinden biri olarak lanse edilir.. Orda askerlik yapacak arkadaşlara hayırlı teskereler diliyorum serinyolun bağlı olduğu antakya güzel bi kenttir bunuda eklemeden geçmiyim
|
|
|
4 Mayıs 2007; 23:33:32
|
|
|
peki askerliğini 125. jandarma eğitim alay komutanlığı Safranbolu/Karabük'te yapmış olan varmı. Nasıl bir yerdir bilgi verebilecek arkadaşlar varmı acaba.
TIGERSHARK
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
|
 |
|
4 Mayıs 2007; 23:35:21
|
|
|
|
oradanda gelen jandarma arkadaşlarda vardı merak etme orasıda yatış şehirde çok güzel açıkçası çarşıda gezicek yeriniz var
|
|
|
|
|
5 Mayıs 2007; 3:26:47
|
|
|
evet arkadaşlar ertan bncede orda birlik olmak idr oranın usta askerleri vardır o açıdan msn adresim eksioglu_5334@hotmail.com
|