Şimdi Ara

iPhone 4'ümü Nasıl Hızlandırdım (VİDEO EKLENDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
5
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Merhaba arkadaşlar. iPhone 4 kullanıyorum ve cihaz son işletim sistemi ile birlikte çok yavaşlamış haliyle kullanılması da oldukça güç olmuştu. Biraz araştırma yaptım ve JailBreak üzerine bazı eklentilerle cihazın hız konusunda oldukça rahatlatılabileceğini öğrendim. Birçok arkadaşımın aynı sorunu yaşadığını bildiğimden bunları sizinle paylaşmak istedim. Cihazınızı hızlandırmak istiyorsanız aşağıda anlatmış olduğum eklentileri denemenizi tavsiye edebilirim.

İHTİYACINIZ OLANLAR
    -JailBreak yapılmış iPhone 4.

İLK AYARLAMALAR
    Ayarlar-Genel-Erişilebilirlik Kontrastı Artır: AÇIK
    Ayarlar-Genel-Erişilebilirlik Hareketi Azalt: AÇIK
    Ayarlar-Genel-Arkaplanda Uygulam Yenile: KAPALI

HIZ EKLENTİLERİNİN KURULMASI

1. HideMe7 (1.3)
    Bu eklentiyi kurun ve ayarlardan gereksiz gördüğünüz şeyleri kapatın. Ben birçok şeyi kapattım ve her birinin bir etkisi oldu ancak en önemli gördüklerim SpringBoard kısmında Hide Icon Label ve yine SpringBoard'da Folders kısmındaki background ile ilgili olanlar.

Bu önemli bir eklenti, kullanıcı arayüzünde gereksiz gördüklerinizi kapatın bu şekilde çok daha hızlı geçişler sağlanıyor.

Speed Intensifier (7.0-7 Optimized for iOS7)

iOS7 animasyonlarını hızlandıran harika bir eklenti. NoSlowAnimations gibi bir eklenti kullanıyorsanız silin ve bunu kurun diğerlerine göre daha hızlı. Eklenti kurduktan sonra ayarlarından hız numarasını sınırsız yapın. Bu eklentiyle kullanıcı arayüzünü çok hızlı dolaşabiliyoruz, loading animasyonlarını da hızlandırıyor ama o kadar kusur kadı kızında da olur.

SmartClose

Bu eklentiyi Activator ile kısayol ayarlayarak etkinleştirin ve kullanın. Arkaplanda çalışan uygulamaları derin uyku moduna alacak, aslında normalden bir farkı yok kullanım açısından ancak arkaplanda faydalı bir şeyler yapıyor olacak ki telin bellek kullanımı %98'den aşağı düşmezken şimdi bazen %75'leri bile görüyor. Bu da uygulamalarda ve menüde dolaşmayı çok hızlandırıyor.

REPO
    SmartClose için:http://rpetri.ch/repo
    Speed Intensifier:http://apt.modmyi.com
    Diğerleri için:http://cydia.myrepospace.com/kalora

Ben bu şekilde iPhone 4'ü daha kullanılabilir duruma getirdim, sizin de denemenizi tavsiye ederim. Sorularınız olursa yazabilirsiniz.

iPhone 4'ümü Nasıl Hızlandırdım (VİDEO EKLENDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 29 Ağustos 2014; 20:07:52 >

• Nitrous Safari'yi HIZLANDIRMAZ, yanlış bilgilendirme yapmayalım hocam.
  • Arkadaslar iphone 4 7.1 surumu kurulu restore etsem yeni surume gecermi gecmesin istiyorum tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

Arkadaslar iphone 4 7.1 surumu kurulu restore etsem yeni surume gecermi gecmesin istiyorum tskler

Geçer.
  • khedira_34 kullanıcısına yanıt
    Jb yap ardından tweak yardımıyla restore edebilirsin fakat jb şart

• quote:

Orijinalden alıntı: ktaskaya

Teli satcam ses problemi var restore etsem duzelirmi ses az gdiyor karsiya

• quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

quote:

Orijinalden alıntı: ktaskaya

Teli satcam ses problemi var restore etsem duzelirmi ses az gdiyor karsiya

Belki hocam denemek lazım satacaksanız deneyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skaty. S kullanıcısına yanıt
    Speed Intensefier pek hoşuma gitmedi denedim fakat 4s te takılmalar mevcut denetim merkeİni ve bildirim merkezini indirirken takılmalar oluyor

• Bu hızlandırmaz daha da beter eder. Zaten iPhone 4 kasıyor, JB ile daha da kötü olur. Verdiğin tweakler telefonu hızlandırmıyor. Animasyonu hızlandırıyor. Uygulamalar yine aynı hızla çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

Bu hızlandırmaz daha da beter eder. Zaten iPhone 4 kasıyor, JB ile daha da kötü olur. Verdiğin tweakler telefonu hızlandırmıyor. Animasyonu hızlandırıyor. Uygulamalar yine aynı hızla çalışır.

Telefonun işlemcisini değiştirir demedim zaten tabi ki uygulamalar aynı çalışacak. Konuda anlatılanlar kullanıcı arayüzünü iyileştirmeye yönelik.

Ben JailBreak ve eklentilerin son derece faydasını gördüm en azından artık telefonu bekleye bekleye kullanmıyorum. 4 Kullanıcılarına kesinlikle tavsiye ederim.

Varsayımsal konuşmak yerine deneyip tecrübeye göre yazarsanız konuştuğumuzu anlarız.

Nitrous ile ilgili yanlışı düzelttim.
    iPhone 4S bile JB varken bir süre sonra tekliyor. iPhone 4 iyi bir performans veremez. Tecrübe sahibiyim bu konularda. Konu başlığı yanıltıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mic -- 29 Ağustos 2014; 1:15:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

iPhone 4S bile JB varken bir süre sonra tekliyor. iPhone 4 iyi bir performans veremez. Tecrübe sahibiyim bu konularda. Konu başlığı yanıltıcı.

Ne yaparken tekliyor video çekin yollayın, ben de aynısını kendi cihazımda deneyeyim videoya çekeyim. Denemiş oluruz böylece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Telefonumu sattım, 3GS kullanıyorum. Emin olabilirsin telefon JB varken tekliyordu. Kuzenimde JB'siz iPhone 4 var, telefon vahim durumda. Ve sen JB varken çok iyi diyorsun. Garipsin.

• quote:

Telefonumu sattım, 3GS kullanıyorum. Emin olabilirsin telefon JB varken tekliyordu. Kuzenimde JB'siz iPhone 4 var, telefon vahim durumda. Ve sen JB varken çok iyi diyorsun. Garipsin.

Peki arkadaşım, ben elimdeki telefona göre konuşup yazıyorum sen ise en basit ayarı bile yapılıp yapılmadığı belli olmayan arkadaşının telefonuna göre. Ve garip olan benim :) biraz mantıklı ve yapıcı olmaya çalışalım olmaz mı?

Yarın menü ve uygulamalarda biraz dolaşıp video çekeceğim fikir sahibi olmanız açısından.

• hocam video bekliyorum sizden birde jailbreakı pangu ile mi yaptınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: papadoc.

hocam video bekliyorum sizden birde jailbreakı pangu ile mi yaptınız ?

Evet Pangu ile yaptim. Akşama yükleyeceğim videoyu.

• İphone 4 7.1.2 JB cihaz sahibiyim 1 gıdım kasma yok facebook hariç sorun benim telefondamı anlamadım :D
  • iPhone 4 zaten kullanılabilir halde hareketi azaltmaya kontrası acmaya ve kalin metin kullanmaya gerek yok bunlar acikken zaten cihaz bir garip görünüyor rehbere ve ayarlara 4s gibi girmiyor 3sn sürüyor tek fark bu . Animasyon hızlandırmakda batarya performansını düşürür İnşallah güncelleme gelir.

• Bir video ekledim, bakabilirsiniz. Özellikle görmek istediğiniz bir kısım varsa orası için de video çekebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 29 Ağustos 2014; 20:16:14 >
  • Hocam o en sonda sağ üst köşeye basıp ortaya çıkardığın tweak nedir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.