Şimdi Ara

PureVPN: Türkiye, global VPN pazarında önemli bir yere sahip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • PureVPN: Türkiye, global VPN pazarında önemli bir yere sahip



     

     

    Son dönemlerde yaşanan internet sansürleri sıradan bir internet kullanıcısının daha önce pek kullanmadığı bağlantı yöntemlerini kullanmasına neden oldu. Hiç şüphesiz ki, Virtual Private Network(VPN) olarak adlandırılan özel sanal ağlar, kısıtlamaların önüne geçilmesini sağlayan yöntemlerin başında geliyor.




    VPN sektörünün büyük oyuncularından PureVPN'in Urban Station Şişhane'de düzenlediği basın toplantısı, sektörün ülkemizdeki önemini ortaya koyuyor. Şirketin araştırmaları doğrultusunda yaptığı açıklamaya göre; VPN, yaklaşık 189 milyon $'lık bir kısmına henüz dokunulmamış 270 milyon $'lık bir global pazara sahip. Ülkemizin bu pazardaki önemine de değinen PureVPN, Türkiye'nin VPN lideri olmayı hedeflediklerini dile getiriyor. Bu arada PureVPN'in artık hosting sektöründe hizmet sunan servis sağlayıcıları için üretilmiş MaestroPanel üzerinden de kontrol edilebileceğini belirtelim.




    Sansürlerden, kısıtlamalardan, güvenlik ve gizlilik endişelerinden giderilmiş bir internet deneyimi vaat eden VPN servislerinin ülkemizde ne gibi girişimlerde bulunacağını ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz.







  • Yazar burada Turkiye bir 3.dunya ulkesidir mesajini dolayli yoldan vermis

  • Gönül VPN'i sadece güvenlik vb endişelerden dolayı kullanmak isterdi...
  • Hızlı bir giriş yaptılar Türkiye pazarına. Özellikle bizimkileri 5 kişi aynı anda aynı account'a giriş yapabilme özelliğiyle tavlarlar gibi. Fiyat epey ucuza geliyor öyle :)
  • Tabiki önemli bir yere sahip. Her bi şeyi yasaklayan bir ülke olduk. Özgürlükler kısıtlandıkça bu tarz uygulamaların kullanımı yaygınlaşıyor. Ayrıca güvenlik zaafı da teşkil ediyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Tabiki önemli bir yere sahip. Her bi şeyi yasaklayan bir ülke olduk. Özgürlükler kısıtlandıkça bu tarz uygulamaların kullanımı yaygınlaşıyor. Ayrıca güvenlik zaafı da teşkil ediyor.


    Hızı da es geçmeyelim. Sağolsun pingler düzeliyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.