Bildirim
8 mps İnternet Kullanıyorum ama çok YAVAŞ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: alperendan81
8 mps İnternet Kullanıyorum Ama torrent yada başka bişeyle dosya indirirken hızım 300 k/b ı geçmiyor....
AKK ( Adil Kullanım Kotası ) Geçmişsiniz. Günümüz şirketleri mesela 50 , 75 , 100 GB geçince hızınızı düşürüyorlar._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TheSmart
quote:
8 mps İnternet Kullanıyorum Ama torrent yada başka bişeyle dosya indirirken hızım 300 k/b ı geçmiyor....
AKK ( Adil Kullanım Kotası ) Geçmişsiniz. Günümüz şirketleri mesela 50 , 75 , 100 GB geçince hızınızı düşürüyorlar.
Ama Sınırsız Alıyoruz Sonuçta ?
quote:
quote:
AKK ( Adil Kullanım Kotası ) Geçmişsiniz. Günümüz şirketleri mesela 50 , 75 , 100 GB geçince hızınızı düşürüyorlar.
İşte sınırsız bambaşka bir şey, sınırsız dediğin 50 tlye istediğin kadar harcadır. AKK ise hız limitidir._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
İşte sınırsız bambaşka bir şey, sınırsız dediğin 50 tlye istediğin kadar harcadır. AKK ise hız limitidir.
Kardeşim Benim Arkadaş 4mps kullanıyo benden hızlı :) ben 100 gb kullanmış olduğumu sanmıyorum..._____________________________
-
Kullanım şartları sözleşmesini bir okuyun derim ben. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler