Şimdi Ara

## WoW - Eşya ve Karakter Pazarı [ANA KONU] ## (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.219
Cevap
77
Favori
595.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle accountumu ve 2 spectral tigerı satıyorum, isterseniz account+2 spectral tigerı alın, isterseniz sadece spectral tigerları alın. Ama saçma fiyat tekliflerinde bulunmayın lütfen

Al'Akir : Arkadaşım için migrate ettiğim realm.

Main karakterim Undead Rogue. Elinde legendary weaponlar var. 400 PvE ilvl, 404 PvP ilvl var. Bütün gemler epic gemdir. Çok güzel transmog setleri var. /played 72 gün. 8540 achi puanı var. 72 mount, 83 pet var. Realmdeki en iyi 2. PvP guildindeyim. 525 BS - 525 Enchanting - 525 First Aid - 406 Cooking - 256 Fishing - 140 Arkeoloji var. 21 title var. Void Storage full item ile doludur.

Armory link :

Alt karakterim Blood Elf Warrior. Çok uğraşmadım bu karakter için, 391 ilvl PvP Prot Warrior. Genelde BG'lerde FC olarak kullanırım. Biraz PvE item var. /played 5 gün. Meslek yok.

Armory link:

Karazhan: 2006-07 senesinden beri burada oynuyorum.

Eskiden main olan Blood Elf Paladin karakterim var. Bilen bilir, eskiden Denovo guildineydim. 383 PvE ilvl var. 6550 achi puanı var. /played 68 gün. 59 mount, 20 peti var. Mountlardan birisi "Swift Razzashi Raptor". Yani artık oyunda elde edemiyosunuz. Feats of Strength de 13 tane achi var. Bir sürü eski itemlar var, çantada ve bankada çok güzel şeyler var. 525 herb - 506 Alchemy - 447 Cooking - 450 First Aid - 373 Fishing var. 18 tane title var.

Armory link:

Eskiden main olmaya aday, Blood Elf Warlock. 386 PvP ilvl var. 3000 achi puanı var. /played 58 gün. 477 enchanting - 444 tailoring - 186 Fishing - 215 cooking - 434 first aid var.

Armory link:

Alt karakterim Tauren Feral/Resto/Boomkin Druid. Hepsi için PvP itemları var, ancak 394 Feral ilvl, 388 boomkin 388 resto ilvl. 2170 achi puanı var. /played 17 gün. 540 herb - 525 skinning - 137 first aid var.

Armory link:

Alt karakterim Troll Ele/Enha Shaman. Ele 392 ilvl, Enha 376 ilvl. 1690 achi puanı var. Meslek yok. /played 8 gün.

Armory link:

Alt karakterim Blood Elf Mage. 391 ilvl var. 2710 achi puanı var. /played 31 gün. 525 mining - 470 JC - 450 First aid var.

Armory link:

Alt karakter Orc Hunter, Level 74 neredeyse bütün heirloomlar var. /played 9 gün. 1030 achi puanı var. 378 mining - 243 engineering - 350 first aid var.

Armory link:

Alt karakter Blood Elf Priest level 74, 1 trinket hariç bütün heirloomlar var. /played 3 gün

Aynı zamanda 34 level warrior, 13 level hunter, 1 level rogue banka karakteri var. Yine 2-3 değerli item var. Mesela "Searing Blade" adlı bir sword var, satabilirsiniz.

Burning Legion:

Yine arkadaşım için kasmıştım bu realmde ama bıraktım kasmayı, 73 level Night Elf DK var çok sağlam tank, 30 lvl worgen Druid var.

Hellfire:

Arkadaşım için kastığım twink level 70 shamanım var.Hem enha hem resto itemları var. Ama main resto oynuyorum.

Kısaca hesabın özeti bu, en değerli karakterim Rogue. Ve cidden item olarak çok çok iyi. Nerdeyse bütün heirloomlar var, Plate olanlar Al'akir de, Hunter ve Priestte de Mail-Cloth heirloomlar var. Hesapta authenticator var. Spectral tigerları migrate edip verebilirim. Ancak alışverişin elden olması taraftarıyım. Hesabın ilk ve tek sahibiyim. Cataclysm hariç bütün CD-keyler var. Bütün bilgileri biliyorum. PM yoluyla ulaşabilirsiniz.
  • ACCOUNT NAME
    WoW1
    ACCOUNT STATUS
    ACTIVE
    GAME TIME
    Source: Free Month
    Expires: 26/6/2012 12:17
    PRODUCT leVEL
    The Burning Crusade
    Standard Edition
    REGION
    Europe (EU)
    WORLD OF WARCRAFT REMOTE
    UNSUBSCRIBED

2 adet dvd.
    1 adet 256 sayfalık giriş kitabı(ingilizce)
    sadece 19 TL
    Ulaşma Şekli : özel mesaj
  • Hatırladığım kadarı ile TBC zamanı açılmıştı hesap. Bundan sorada pek oynayamayacağım için satılığa çıkarıyorum arkadaşlar. Bütün 85 karakterlerde değişken kalitede olmakla birlikte kendilerini raide sokabilecek PvE gearlarıda mevcuttur. Bol karakterle oynamayı sevdiğim için ach üzerine fazla uğraşmadım, uğraşmayı seven arkadaşlar için bırakmış oldum denebilir Oyundaki mesleklerin çoğu karakterlere dağılı vaziyette geliştirilmiştir. Çoğunlukla pek kimseye ihtiyacınız olmadan işinizi görebilirsiniz. Karakterlere dağınık olarak 25k+ civarı nakit ve yüklü miktarda gerekirse para edebilecek malzeme vardır (meslek materyalleri, gemler vs)

Armory: eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Prismknife/simple
    Characterin nicki: prismknife
    Characterin realmı: sylvanas
    Characterin extra özellikleri notlar: Jewelcrafting ve Leatherworking full geliştirilmiştir, gerekli tüm rare ve gerekebilecek epic gem recipelerine sahiptir. Hem pve hem pvp olarak full gear seviyesindedir. 310% bineğe sahiptir.

Armory: eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/D%C3%A9mentium/simple
    Characterin nicki: démentium
    Characterin extra özellikleri notlar: Nerdeyse bütün glyphler vardır. BS yide tabiki socketler için kastım ve o seviyede bıraktım. Pve için hem dps hemde tank gearı mevcuttur. Dps olarak sorunsuz raide girebilir, tank gearıda ufak 1-2 düzenleme ile adam olur. Bu karakterle aktif pvp yapmasamda eskiden kalma full vicious/ruthless parçalarından olusan full seti bulunuyor.

Armory: eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/lorensoth/simple
    Characterin nicki: lorensoth
    Characterin extra özellikleri notlar: Aktif oynadığım karakter, Full cata ayarında pvp gearı ve 397ağırlıklı pve gearına sahiptir. Raid yada guild bulmakta pek zorluk çekmezsiniz. Yine socket için BS kasıldı yanında Engineer a sahiptir.

Armory: eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/hydrogen/simple
    Characterin nicki: hydrogen
    Characterin extra özellikleri notlar: Karakterde Resto ve feral gearları 384/397 karışık full şekildedir. .Raidlerde yer bulabilir. Full 390 Ruthless feral setine sahiptir, birkaç parça cata eklemesi ile. Herbalism ve Alchemy full geliştirilmiştir. Elixir master olarak hertürlü flaskı yapabilir. 280% uçma vardır.

Armory: eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/quikshot/simple
    Characterin nicki: quikshot
    Characterin extra özellikleri notlar: Farm karakteridir (mining/skin full). 280% flying açıktır. Lv70 zamanı oynanmış bir karakter olarak T6/S2 parçaları halen kasada durmaktadır. 384 parçalarından oluşan ortalama bir PvE setine sahiptir.

Armory: eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Dementium/simple
    Characterin nicki: dementium
    Characterin extra özellikleri notlar: Enchanter olarak ihtiyacınız olabilecek tüm recipelere sahiptir. Bracer enchantları ve bazı eski kullanışlı enchantlar dahil. Cata/ruthless karışık PvP gearına ve 384 ağırlıklı full PvE gearına sahiptir.

Hesapta ayrıca 65 Human Priest bulunmaktadır komple cloth heirloomları ile birlikte. Bir adet de banka karakteri.

Account bilgileri:

*SQ/SA var mı: Evet
    *MAIL varmı: Var, ancak kendim kullandığımdan vermeyi düşünmüyorum, sizin bir mailinize yönlendirilecek.
    *CD-KEY varmı: Evet
    *Ilk sahibi misiniz: Evet
    *Kimlik fotokopisi verilicekmi: Vermeyi düşünmüyorum.
    *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: Evet

Fiyat: Komple hesap için 200TL civarı istiyorum arkadaşlar. Sormak istediğiniz yada farklı tekliflerinizi PM olarak ulaştırabilirsiniz. Karakterleri hesaptan ayırmayı düşünmüyorum, bütün olarak satılıktır ve satış işlemi, başka bir hesap/gold/pc parçası takasına kapalıdır.
    Not: Hesabın günü dolmuş vaziyettedir, mevcut durumda açtırmayı düşünmüyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resatim

quote:

Orijinalden alıntı: resatim

İstanbul ici satış yapılacaktır ortak noktada bulusup satmak isterim tum bilgileri ve cd leri eksiksiz mevcuttur...

Server Outland PvP

http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/N%C3%A9ptun%C3%A9/simple Ally-Warlock 20k+ Gold mevcut gerekli trainler tamalanmıştır,

http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/Bullzz%C3%A9y%C3%A9/simple Horde-Hunter 1-2kg üzerinde para yapabilecek esyalar ve materyaller mevcuttur,

http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/Tiggra/simple Horde-Warrior karakteri ilk olarak pvp üzerine kurdum fakat yakın arkadasımın oyunu bırakması sebebi ile askıya aldım ama gearı cok kotu degildir,

Karakterlerde para sıkıntısı yoktur binek trainleri vardır, 85 lvl charların PvE heroic ve ufak tefek raid itemleri vardır, Acc cdleri ve kutuları battle chest (classic + bc) - WOTLK - Cata olarak 1 kurulum sonrası muhafaza edilmistir, karakterleri kendi bilgisayarim harici hicbir yerde log etmedim bu konuda titizim biraz.

Eğer sormak istediginiz birsey olursa ozel mesaj atabilirsiniz, Fiyat olarak 150 Tl dusunuyorum, zaten paketlerinde ederi bu kadar olsa gerek yinede konuşuruz :D

İrt ; 0539 277 42 76 Mert/Reşat BAŞARAN

Fiyat 125 TL ye cekilmistir. Herhangi bir eksigi yoktur tüm bilgileri noktasına kadar verilecektir.

tekrardan merhaba ay sonuna kadar 100 TL ye cekilmistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: llChevCheliosll

ACCOUNT NAME
    WoW1
    ACCOUNT STATUS
    ACTIVE
    GAME TIME
    Source: Free Month
    Expires: 26/6/2012 12:17
    PRODUCT leVEL
    The Burning Crusade
    Standard Edition
    REGION
    Europe (EU)
    WORLD OF WARCRAFT REMOTE
    UNSUBSCRIBED

2 adet dvd.
    1 adet 256 sayfalık giriş kitabı(ingilizce)
    sadece 19 TL
    Ulaşma Şekli : özel mesaj

9.99 olmuştur.
  • 30 liraya 60 günlük timecard satıyorum elimde 1 tane var önceden almıştım oynarım diye ama öyle kaldı.

• -9k achisi var
    - 80 civarı mount
    - herbalism 525 inscription 500
    -4,7k resi disc, ona yakın shadow gearı da var
    -holy gearı 393 disc gearı da ona yakın. 388 shadow gearı da var.
    -2/8 ds hc

Alt karakter olarak
    Wildhammer da ally dk ile rogue var
    Dunemaul da dk var.
    isteyerseniz armorylerini de atabilirim

Ne istediğime gelirsek class mage ve priest dışında Pvp ve zulian tigerlı bir karakter arıyorum.

• Acil Paraya sıkıştığım için hesabımı satıyorum.

Annual Pass hesapta yüklüdür. Hesapta 7 Temmuz'a kadar Pre-Paid vardır.

Karakterler :

WoW

85lvl Hunter ve 85lvl Druid

Diablo

60lvl Monk

Karakterler ile detaylı bilgi isteyen pm atsın armory ve monk'un SSleri gönderilecektir.Wow ve Diablo'da da birçok altkarakter vardır.Sadece max lvl e ulaşanları yazdım. Birçok heirloomda bulunmaktadır.

İstediğim Fiyat 200TL'dir. Hesabın 25 Hazirana kadar satılmaması durumunda satış iptal edilecektir.

Hesabın bilgileri tam ve doğrudur.Hesabın ilk sahibi benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haldigo -- 13 Haziran 2012; 15:49:43 >
  • 85 Level Hunter Twisting Nether

Buradanda bakabilirsiniz karakterime bakabilirsiniz içinde 64 level dk var
    Diablo 3 ile takaslıktır
    Gerçek sahibiyim
    Gizli soru:Evet var
    İsim Soyisim:Evet var
    Her türlü bilgi elimdedir
    Account Şu anda Frozen Durumundadır.
    Fazla oynama imkanım olmadı.
    Sınavlarım yüzünden pek oynayamadım
    Ulaşmak isterseniz bana mesaj atabilirsiniz...
    Saygılarımla.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marool

Selam arkadaşlar account umu artık tamamıyla bırakmak istiyorum.Projeler bir yandan Sınavlar bir yandan artık oynayamaz oldum. Diğer yandan 4 yıldır oynuyorum sanırım yetti artık. :)

Kutuları halen durmaktadır isteyenede kutularda teslim edilecektir.
    Tüm heirloomlar mevcuttur. Hiçbir karakter hakkında bir tane kötü yorum yapan bile olmamıştır :)
    Ana karakter olarak 4 yıl boyunca Rogue oynadım account açıldığından beri bana aittir.
    Bu arada Rogue Legendary Dagger için son aşamada olup 45/60 tır. Yukarıdada bahsettiğim gibi okul yüzünden sürekli bir şekilde raid yapamıyorum.Bu sebepten legendaryler hala elimde değil :)

İlgili arkadaşlar PM yoluyla ulaşabilir.
    Fiyat : 800TL ( rogue nın legendary daggerlarına göre fiyatta artış olabilir. )

Tüm Karakterler Sylvanas tadır.
    Accounttaki karakterler ;

Main Karakter Bilgileri;
    Karakter Adı : Paarthurnâx 85
    Irk/Sınıf : Undead / Rogue (MS Combat PVE / OS Sub PVP)
    MS 398ilvl - OS 402 ilvl bulunmakta.
    Meslekler : Goblin Engineering 525 / Jewelcraft 525 / Fishing 525 / Cooking 525 / First Aid 525 / Arch 156 ( kasması cok sıkıcı :D )
    10375 Achievement Point
    Armory :http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Paarthurn%C3%A2x/simple
    Üzerinde 20K kadar para bulunmakta.DPS kıralıdır , iddialıdır :D
    Ayrıca Void Storage da tüm eski tierler özel setler minik dagger ve fist weapon koleksiyonu bulunmaktadır :) Kısacası Void Storage tüm eski Rogue Setleriyle dolu.

Alt Karakter Bilgileri ;
    Karakter Adı :Bâch 85
    Irk/Sınıf : Human / Paladin (MS Holy PVE / OS Holy PVP)
    MS 391ilvl
    Meslekler : Alchemy (elixir master) 525 / Enchanting 525
    Armory :http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/B%C3%A2ch/simple

Alt Karakter 2 Bilgileri ;
    Karakter Adı :Doomstrike 85
    Irk/Sınıf : Tauren / Warrior (MS Prot PVE/ OS Arms PVE)
    MS 393ilvl - OS 382ilvl
    Armory :http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Doomstrike/simple

Alt Karakter 3 Bilgileri ;
    Karakter Adı :Nanisha
    Irk/Sınıf : Orc / Shaman (MS Resto PVE / OS Enh PVE)
    MS 388ilvl - OS 380ilvl
    Armory :http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Nanisha/simple

Alt Karakter 4 Bilgileri ;
    Karakter Adı :Undine 85
    Irk/Sınıf : Undead / Mage (MS Fire PVE / OS Frost PVP)
    MS 384ilvl
    Armory :http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Undine/simple

Alt Karakter 5 Bilgileri ;
    Karakter Adı :Xelda 85
    Irk/Sınıf : Nelf / Death Knight (MS Blood PVE / OS Frost PVE)
    MS 377ilvl
    Armory :http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Xelda/simple

Alt Karakter 6 Bilgileri ;
    Karakter Adı :Ryla 85
    Irk/Sınıf : Human / Warlock ( MS Destro PVE / OS Demo PVE)
    MS 378ilvl
    Armory :http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Ryla/simple

Alt Karakter 7 Bilgileri ;
    Karakter Adı :Loachra 85
    Irk/Sınıf : Worgen / Hunter (MS Survival PVE)
    MS 377ilvl
    Armory :http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Loachra/simple

85 yapamadığım son 2 karakter :) üzerlerinde full Heirloom vardır.

Alt Karakter 8 bilgileri ;
    Karakter Adı :Krasnak 85
    Meslek : 525 Enchanting
    Irk/Sınıf : Goblin / Priest

Alt Karakter 9 Bilgileri ;
    Karakter Adı :Atalalarin 35
    Irk/Sınıf : Troll / Druid

Güzel bir güncelleme ;
    Yukarıdaki WoW + D3 ikiside aynı Battle.net Accountunda
    Daiblo 3 Main karakter olarak Barbar oynuyorum 60lvl infernoda ;
    Şuan act 3 te progress yapmaya çalışıyorum zaman buldukçada act 2 farmlıyorum
    Karakter ;

WoW + D3
    500 liraya
    İzmir Ve İstanbuldan satış elden olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marool -- 14 Haziran 2012; 20:43:46 >
  • dunemaul realm inde içinde 85lvl rogue 7k achivli pvp ve pve item olarak full 404ilvl içinde 15kgold vardır. yanında 85lvl death knight 395 ilvl i vardır. alt karakter olarak gerekebilecek bütün heirloom lar mevcuttur. eu.store dan alınabilecek bütün paralı mountlar mevcuttur (3 tane) ve çift kişilik roket vardır daha fazla bilgi için 546 928 77 85 numarasından ulaşabilirsiniz.

Link:http://eu.battle.net/wow/en/characte.../Zeguet/simple

account un bütün bilgileri mevcuttur.
  • bide buna bakınhd lol
  • Guild İsmi: istanßlue PvE/PVP
    Level: 25
    Server: Burning Legion - EU
    Faction: Horde
    Achievement Puanı: 1200
    Guild Bank Tab sayısı: 5

Önemli sayilabilcek guild achivmentlari:
    - Critter Kill Squad (Ödül: Armadillo Pup)
    - A Daily Routine (Ödül: Battle Standard of Coordination)
    - Guild Glory of the Cataclysm Raider (Ödül: Reins of the Dark Phoenix)
    - Working as a Team (Ödül: Banner of Cooperation)
    - Guild Cataclysm Dungeon Hero (Ödül: Standart Unity)
    - Mix Master Ödül: Cauldron Of Battle ( Recipe)

Achievments Earned : 119/203
    Dungeon & Raid Achievements : 69/116
    PVP achievments : 17/29

Gold karşiliği satmayi düşünmüyorum. Havale tercihimdir.
    Fiyat için mail veya SMS atiniz
    Bana ulaşabileceğiniz mail adresi : umutcengiz86@hotmail.com
    Telefon: 0505 433 31 63

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut C -- 15 Haziran 2012; 18:08:51 >
  • Tüm paketlerin bulunduğu ek olarakta karazhan realminde 85 warriorun bulunduğu hesabımı çok cüzzi bir miktara vermeyi düşünüyorum.Yeni başlayan arkadaşlarda paket almakla değil sadece oyun süresi yüklemekle uğraşırlar Pm bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur -- 16 Haziran 2012; 17:00:56 >
  • MERSİNDEN SATILIK
    YALNIZCA 250 TL.

Server: outland

Karakter Bilgileri:
    blooddimond

Level: 85
    Class: priest
    Race: Draenei Holy Priest
    Item Level: 385 equipped Pve
    Armory Link:eu.battle.net/wow/en/character/outland/Blooddimond/advanced

tasiyici
    Class: hunter
    Race: Dwarf Hunter
    Item Level: 382 equipped Pve
    Armory Link: eu.battle.net/wow/en/character/outland/Tasiyici/advanced
    Achievement Point: 2450

Server: wildhammer

Karakter Bilgileri:
    blooddimond

Level: 85
    Class: paladin
    Race: Dwarf Holy paladin
    Item Level: 389 equipped Pve
    Armory Link:eu.battle.net/wow/en/character/wildhammer/Tasiyici/advanced

Ve bunlar dışında 85 ve 80 charlar mevcuttur

İlk başlangıç cd-key biliniyor mu? evet
    Accounta kayıtlı e-mail bilgileri var mı? Evet
    Accounta kayıtlı soyisim doğru biliniyor mu? Evet
    Gizli soru ve cevabı biliniyor mu? Evet
    Renkli kimlik (taratılıp) eksiksiz verilecek mi? Hayır , Yüzyüze görüşebiliriz
    Accountun ilk sahibi misiniz? Evet
    Account Payment - kredi kartından ödemelere açık mı? Evet

mesleki açıdan fırsatım olmadığı için satıyorum Tamamen bırakıyorum wowu. mersinden alacak olursa yüyüze verilir,
    irtibat ismailgokhan@msn.com
    tel: 0533 619 39 99
    Alana şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan10 -- 17 Haziran 2012; 19:27:39 >
  • Arkadaşlar game time satıyorum. Wow-turk forumunda Rljer diye bakabilirsiniz defalarca alışveriş yaptım. Güvenlik sıkıntısı olmaz.
    Ücretlendirme

1ay-20 TL
    2ay-30 TL ( rocket ile birlikte)

In Game için: Twisting Nether Horde - Héllbourne

Pm de atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean. -- 23 Haziran 2012; 12:00:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seppuku.

Arkadaşlar game time satıyorum. Wow-turk forumunda Rljer diye bakabilirsiniz defalarca alışveriş yaptım. Güvenlik sıkıntısı olmaz.
    Ücretlendirme

1ay-20 TL
    2ay-30 TL ( rocket ile birlikte)

In Game için: Twisting Nether Horde - Héllbourne

Pm de atabilirsiniz.

Pm
  • arkadaşlar stormreaverında horde tarafında oynuyorum 2k param var satılıktır almak isteyen varsa pm atsın paraya ihtiyacım varf
  • Selam arkadaşlar. Account arkadaşımın bana bıraktığı bir account olduğu için ihtiyacım olmadığından satıyorum. ( Kendi accountum var. )

4 yıllık bir account ve içerisinde 8 adet 85 lvl char var. Bazılarının gear durumla gayet iyi. 2 aylık ödemesi yapılmış durumda.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TWISTING NETHER
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CHAR ADI : EXCAVATORY
    IRKI : TAUREN
    SINIFI : PALADİN
    LVL : 85 LVL
    SPEC-1 : PROTECTION
    ITEM LVL : 396
    SPEC-2 : RETRİ
    ITEM LVL: 391

MESLEKLER
    ALCHEMY : 525
    ENCH : 525

ARMORY LİNKİ :

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CHAR ADI : DRUIDTIME
    IRKI : TROLL
    SINIFI : DRUID
    SPEC-1 : FERAL
    ITEM LVL : 394
    SPEC-2 : BALANCE
    ITEM LVL: 394

MESLEKLER
    ALCHEMY : 510
    MINING : 525

ARMORY LİNKİ :

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CHAR ADI : DEADOX
    SINIFI : DK
    SPEC-1 : BLOOD
    ITEM LVL : 396
    SPEC-2 : UNHOLY
    ITEM LVL: 396

MESLEKLER
    JEWELCRAFTING :
    MINING :

ARMORY LİNKİ :

CHAR ADI : FIRLAMATANK
    SINIFI : WARRIOR
    SPEC-1 : PROTECTION
    ITEM LVL : 376
    SPEC-2 : ARMS
    ITEM LVL:

MESLEKLER
    BS : 418

ARMORY LİNKİ :

CHROMAGGUS

CHAR ADI : CAPOEIRA
    IRKI : TROLL
    SINIFI : HUNTER
    SPEC-1 : SURVIVAL
    ITEM LVL : 377
    SPEC-2 : MM
    ITEM LVL: 377

MESLEKLER
    ENGINEERING : 525
    JEWELCRAFTING : 507

ARMORY LİNKİ :

CHAR ADI : NOPANIC
    IRKI : GOBLIN
    SPEC-1 : FROST
    ITEM LVL : 362
    SPEC-2 : BLOOD
    ITEM LVL: 362

MESLEKLER
    ALCHEMY : 505

ARMORY LİNKİ :

CHAR ADI : EXCAVATOR
    IRKI : NIGHT ELF
    SINIFI : DRUID
    SPEC-1 : FERAL
    ITEM LVL : 335
    SPEC-2 :
    ITEM LVL:

MESLEKLER
    HERBALISM : 238

ARMORY LİNKİ :

BURNING LEGION

CHAR ADI : ATILKURD
    IRKI : WORGEN
    SPEC-1 : BLOOD
    ITEM LVL : 335
    SPEC-2 :
    ITEM LVL:

MESLEKLER

ARMORY LİNKİ :

BUNLAR DIŞINDA

CHOROMAGGUS 83 LVL BLOOD ELF WARLOCK
    TWISTING NETHER 55 LVL UNDEAD MAGE

ALT CHARLAR BULUNMAKTA.

AYRICA DIABLO 3 hesabı da accountun içinde bulunmaktadır. İçerisinde düşük lvl bir Barbarian char bulunmakta.

*SQ/SA var mı:H
    *MAIL varmı:E
    *CD-KEY varmı: E
    *Ilk sahibi misiniz: E
    *Kimlik fotokopisi verilicekmi:H
    *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:E

İSTEDİĞİM FİYAT SADECE 500 TL 'DİR..

mail adresi = heil_ahmet@hotmal.com

telefon numarası : 0539 722 27 69

İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM EDİLİR. DİĞER ŞEHİRLERE ÖNCE HAVALE SONRA ACCOUNT BİLGİLERİ VERİLECEK ŞEKİLDE SATIŞ YAPILABİLİR. SİTE ÜZERİNDEN DAHA ÖNCE BİR KAÇ KEZ ALIM SATIM İŞLEMİ YAPTIĞIM İÇİN GÜVEN KONUSUNDA SIKINTI YAŞAMAYACAĞINIZDAN EMİN OALBİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer1 -- 28 Haziran 2012; 3:48:56 >
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.