Şimdi Ara

## WoW - Eşya ve Karakter Pazarı [ANA KONU] ## (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.267
Cevap
77
Favori
599.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Giriş
  • Grim Batol(EU) horde 14 k gold satılıktır.Miktarı pm den belirtirseniz sevinirim...
  • Yurt disina gidicem artık wowu biraktim oynamicam içinde bir rp serverinda level 70 paladin migrateye acik pve serverlarina bir adet krazhan serverinda level 38 rogue level 45 mage level 38 shaman 1 adet level 55 rp-pvp serverinda ne hunter

hepsi kutu dahil istanbul ici bir kişiye 100 ytl ye saticam pazarlıksız lutfen acele edin.

iletişim q_ulmo@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 21 Kasım 2008; 14:03:01 >

Level 70 Blood Elf Rogue:
    Level 70 Blood Elf Mage :
    Level 70 Blood Elf Paladin :
    Level 70 Human Warlock :
    Level 74 Orc Death Knight :

Anlaşılacağı üzere bu karakterlerin tamamı Darkspeardadır. Paladin hariç hepsi migrationa açıktır. Paladin de 8 Aralıkda migrationa açık olacaktır.

WotLK'un gelmesiyle karakterlerin üzerindeki gearların pek bi önemi kalmadı ama ben gene de önemli sayılabilir bilgi vereyim vereyim.

Rogue: Full Epic PvE gearı ve Netherdrake Mount'u ( Epic Flying Mount ) vardır. Alchemy(Elixir Master):375 - Leatherworking: 375

Mage: Bir tek trinket dışında full epic gearı vardır. şu an armoryde 4gladiator1brutal görünüyor, bunların dışında PvE için de Spellstrike/Spellfire setleri tamdır. Epic olmayan uçan mountu vardır. Enchanting:385 - Spellfire Tailoring:375

Paladin: Tank/Dps/Holy için ayrı ayrı Karazhan seviyesinde gearı vardır. Yine uçan bineği vardır. Blacksmith(Armorsmith):375 Mining:375

Warlock: Karazhan gearlıdır büyük oranda. Uçan bineği vardır. Enchanting:318 - Tailoring:375. 150-250 altını vardı sanırım.

Death Knight: Borean Tundradaki bütün questleri tamamlamış, Howling Fjorda geçmiştim. Yukarda da belirttiğim gibi lvl74tür. Alchemy:375 - Herbalism:407. Uçan bineği vardır. 1200ün üstünde altını vardır.

Ankarada ikamet etmekteyim. Alıcıların da Ankarada olması gerekmektedir. Accountu 500 YTLye gözden çıkarırım.

Orijinal Kutularıyla beraber tabiki. Kendi hazırladığım WoW, WoW:TBC dvdleri de hediye. Bu arada account 22 Aralıkta kapanacaktır yani max 1 ay da hediye:)

İlgilenen olursa msn: mcsahin@hotmail.com
    Msn'den ulaşamazsanız da mail atın.

Unuttuğum bişi varsa hatırlatın karakterlerle ilgili yazayım.
  • arkadaşlar wotlkda oynamadıgımdan dolayı hesabımda olan 9k goldu mu satmaya karar verdim account 5 aralığa kadar açık eğer ilgilenen olursa özel msjdan ulaşabilirsiniz yada 0536 785 48 23 bu numaradan ulaşırsınız
    Server: Frostwhisper Alliance

78 mage: tbcde edindiğim epic itemların neredeyse herpsini hala kullanıyorum sadece 1-2 tanesini değiştirdim.

meslekler, enchanting: 417 tailoring: 415 şu anda.

%280lik riding skilli vardır ayrıca Northrend'de kullanmak için de 1klık riding skilli de öğrenilmiştir.

netherdrake, netherray gibi faction mountları dışında Albino Drake'e de sahiptir. bu mount serverda sadece bir kaç kişide vardır.

The explorer, The hallowed, Jenkins, Champion of Naaru ve Ambassador olmak üzere toplam 5 tane title'ı vardır.

an itibariyle 2245 achievment pointi vardır.

2k kadar parası vardır.

bir çok high-end guild içinde bulunmuş ve serverda herkesin tanıdığı bir chardır, meslekleri 450 yaptığınızda herkes işlerini size yaptırmak isteyecektir emin olabilirsiniz

Magein yanında bir de 70 drood vardır. o da mavi - epic gearlıdır. %280 riding skilli bu charda da mevcuttur.

düşündüğüm fiyat:400 ytl

pm'le ulaşabilirsiniz
    Gigabyte Z390 Aorus Ultra, Intel Core i9 9900k, Gigabyte Aorus 1080 Ti Xtreme Edition, Corsair Vengeance RGB Pro 2x16Gb, Seasonic Platinum 860, Samsung 970 EVO 2 TB M.2 NVME, Asus PG279Q, 2x Dell U2715H
  • Selamlar,

Silvermoon (EU) Alliance'da

70 ve üstü Night Elf Female Priest (geari önemsizdir)

ve ya

70 ve üstü Dranei Female Mage / Priest (Geari önemsizdir)

ve ya

70 ve üstü Human Female Lock (Geari önemsizdir)

aranmaktadır. Gearleri önemsizdir. Ancak mount meslek varsa iyi olur. Mümkünse SS istenmektedir.
    Canon EF 50mm f1,4
  • lvl 70 veya biraz altında Druid arıyorum
    * Horde
    * PvP serverında
    * giyimli olması gerekmiyor ucuz olsun
    * account to account ve server migrate yapacam o yüzden açık olmalı
    * account mevcut durumda açık olmalı ve görmeliyim gerçekten varmı diye :)
    Warlock - Wildhammer

Satın almak isteyen olursa PM yada messenger yoluyla fiyatı gorusebiliriz. Msn:hersey_biter_18@hotmail.com

İst/Kadıkoy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Travma22 -- 26 Kasım 2008; 4:53:02 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aâmet -- 27 Kasım 2008; 0:26:49 >

Mage :
    Death knight :

200 milyon düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altant85 -- 27 Kasım 2008; 1:31:01 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteoz -- 28 Kasım 2008; 10:59:02 >
  • Satilik

1) 70 Orc Rogue

Nick: Gossamer
    Realm: Burning Legion
    Professions: Leatherworking(375)/Ench (Yeni baslamistim o yuzden 25)
    Armory Link:
    Guild: Royal Türks

2) 68 Undead Warrior

Nick: Gudubettin
    Realm: Burning Legion
    Professions: Ench(281) / Mining(313)
    Armory Link:
    Guild: Royal Türks

3) 30 Orc Hunter

Nick: Tafo
    Realm: Bladefist
    Professions: Herb(150) / Skin(45)
    Armory Link:
    Guild: -

Hepsinin toplam fiyati 150 ytl..az bir miktar indirim yapabilirim veya keyfime gore fazla miktar da olabilir.Orjinal Cd'leri Cd-keyleri ve diger ivir zivirlari mevcut.Toplamda 4yüz küsür gold mevcut ve daha bugün 1 aylik oyun ucreti kredi kartimdan cekilmi$ durumda (bunu fiyata yansitmiyorum.)

ileti$im icin
    msn : godisacpu@hotmail.com
    tel : 0505 349 27 48

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aâmet -- 30 Kasım 2008; 7:11:31 >

Server : Sylvanas - level 73 elemental shaman

Item/Karakter'in özelliği (yada linki) :

arkadaslar sıkıstıgım icin wow accountumu satıyorum

280 riding skill mevcut ust duzey wotlk kasılması icin gayet duzgun itemlar vardır ustunde ayrıca 1.3k civarı qold bulunmaktadır.
    borean tundradaki questlerin hepsi yapılmıstır suan dragonblightta karakter.
    engineering 380 mining 393 ve uzeri kasılmıstır(first aid 375). mount olarak gryphon dısında engineering ile yapılan epic helikopter(%280) bulunmaktadır.
    boren tundradaki questlerin hepsi yapılmıstır suan dragonblightta karakter.

Server : Xavius - level 70 shadow priest

Item/Karakter'in özelliği (yada linki) :

bu chardada 280 riding skill mevcut uzerindeki itemlar 80e kadar kasmakta gayet yeterlidir. ucan mountta gryphon dısında netherdrake vardır.
    reputation olarak cogu yerle exalted ve revered durumundadır.
    tailoring/enchanting/first aid 375tir. suan uzerinde 2venge 2merci vs parca bulunmaktadır 939 shadow damage...

2 karakterinde enchantleri ve socketleri kaliteli sekilde yapılmıstır.

bunların dısında sormak ıstedıgınız soruları msnden sorabilirsiniz gerekli bilgiler armoryde bulunmaktadır. dusundugunuz fiyatı msnden konusabiliriz...
    gerekli islemleri hemen yapılacaktır gizli soru e mail değiştirme vs, IZMIR ici satım tercihim olucaktır.

not:ayrıca 60 druidde var accountun icinde

Ulaşma Şekli (pm, e-mail, telefon yada diğer sohbet programları): msn - hsnnsl@gmail.com telefon - 0532 260 90 90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasred -- 30 Kasım 2008; 12:26:36 >

Ayrıyetten WArlock Veya Hunter ARanıyor.İtem Önemli Değildir.70 lwl olması sarttır.Migrate Acık olursa Güzel Olur.ucuz Fiyata Aranıyor.Satmak İsteyenler thoreagnix_1903@hotmail.com veya pmden ulasabilr...

Mage :
    Death knight :

Fiyat olarak 175 milyon istiyorum daha da inebilirim elimden çıkarmak istediğim için

Orjinalden alıntı: aâmet

Burning Legion 'da
    55- 70 arası char alınacaktır. (alliance ) (death knight olursa ayrı bi iyi olur)
    PM den ulasın.

kısacası death knight kasıcam burning legionda uyduruktan bi 55 70 arası da yeterli olur acil.

ahmetsalihucar@gmail.com aynı zamanda mailde gönderebilrsniz
    gearı yazmaya gerek varmı bilmiyorum ama full badge item var şuanda..
    karakterde 2k kadar gold var
    banka slotlarının hepsi 16 baglerle açık

ench + engineer meslekleri var
    kasada bol miktarda ench materyal var
    epic mountu + talbuk,tiger ve keçi bide kendi mountu var

bunun dışında 38 draenei warrior,35 human mage,47 belf hunter var..

account şu an kapalı..

armory

Sinnér

biran evvel elden çıkarmak istiyorum fiyatı olarak 80 ytl olarak düşünüyorum..

görüşmek isteyenler için msn adresim c.tunguc@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvérine -- 27 Mart 2009; 21:52:07 >
    Saygılarımla...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.