Şimdi Ara

Orta Seviye Klavye Mouse Önerisi (a4Tech Bloody V8M , B120 , Logitech G300 ,G400s )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba DH kullanıcıları,

    Kullandığım mouse ve klavye perte çıktığından yenilerini almayı düşünüyorum.
    Oynadığım oyunlar ; Dota2 , BF3 , Bf4 , CS , C9... yani hem fps hem moba hemde rpg oynuyorum. Zamanımın çoğunu PC başında geçiriyorum ne yazık ki.

    Bütçem Maksimum 150TL ( Mouse + Klavye ).

    Hali hazırda kullandığım klavye A4Tech in G800MU ve mouse olarak ta A4Tech 740 bf idi. Fakat Klavyeye kötü davrandığımdan kullanılmaz hale geldi ( biraz asabiyimdir )
    Mouse' ta ise sağ tuş a basıldıktan sonra geri gelmeme yanı basılı kalma sorunu yaşıyorum ( yani sanırım sağ tuş öldü ).

    Ayrıca , Ellerim felaket bir şekilde terlediği için Boyası hemen kalkacak, üstünde resimli , işlemeli herhangi bir ürün istemiyorum. Çünkü 1 ay kullandıktan sonra üstündeki kaplama olsun renk olsun eser kalmıyor :)= .

    Buraya yazmak aklıma gelmeseydi ; Bloody B120 Turbo Kablolu Led Aydınlatmalı Siyah Oyuncu Klavye ve Bloody V8M Multi Core Metal Ayak Alacaktım. Fakat sonradan A4Tech'e bütçeme uygun olması yüzünden ama ömrürünün uzun olmayışından Logitech e bakma gereği duydum. Logitech G300 Modeline baktım. Youtube da incelemelerine baktım. Çok küçük , hafif ve o yandaki tuşların rahatsız edeceği kanısına vardım. Ayrıca Gri olan boyasını da elimin teri sanırım bi kaç ayda çıkaracaktır.( bilmiyorum kullanan varsa deformasyon olmuşmudur kullandığı süre içinde , elleri terlermi , bunları yazarsa sevinirim ) Ek olarak Kauçuk yumuşak bölgelerinin olmaması gerekiyor. Malum elimin Teri :) ( git tedavi ettir diyeceksiniz.. doğrudur yapmam gerekiyor. İnşallah onu da yaparım :) .

    Klavyeyi seçmemin nedeni O fiyatta başka bir aydınlatmalı klavyenin olmayışı. Klavye aydınlatmalı olsun +özellikler pek ilgimi çekmiyor açıkçası.


    Bloody V8M Multi Core Metal Ayak Siyah Holeless Oyuncu Mouse ; Görünüşü hoşuma gitti. Sağ ve sol tarafında herhangi birşekilde deforme olacak bir yer yok. Core3 özelliğini para verip alıyormussun. Önemli değil almam. X7 lerden daha kaliteli bir malzemenin kullanıldığını söylüyorlar.( ama eğer kullanan varsa yarumlarını bekliyorum.) Bir de Metal ayak olayı var. Altındaki rahat hareket etmesini sağlayan plastikler metal deniyor. Bu gerçekten bir + mıdır ?


    ## Sonradan Logitech G400s modeline baktım . Hepsiburada' da 105TL ye satılıyor. Klavyedeki seçeneğimi değiştirmezsem toplamda 170TL + 10TL kargo = 180TL vermem gerekecek. Gerçekten Logitech G400s modeli +20TL vermeme değecek mi? Eğer öyleyse mouse seçeneceğimi ondan yana kullanacağım.

    Okuyan , cevaplayan tüm arkadaşlara Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qoqoCAN -- 28 Ağustos 2014; 13:34:46 >







  • Yarın siparişi vermek zorundayım. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
  • Elin terliyorsa asla g300 alma. Abim aldi 6 ay olmadi boyasi kararıyor. Ayrica yanlari kaucugumsu yani sizin icin kotu.

    Bloody v8 modelleri galiba cift el icin emin degilim. Ama yuzuk parmagini koymak icin yer yok v7 modellerindeki gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ynal

    G105:
    http://www.teknosa.com/urunler/125200274/logitech-g105-turkce-oyuncu-klavye

    G100:
    http://www.sanalmarketim.com/logitech-g100-gaming-optik-mouse-910002853/p_41704/


    Çok teşekkürler. G105 i arıyordum aslında Teknosaya bakmıştım G105 için ama o zaman yoktu sanki :) Klavyeyi G105 yapacağım o zaman :)
    G100 pek içime sinmedi :( onda da kauçuğumsu yanlar varsa sorun olur. Bilemedim şimdi :(

    quote:

    Orijinalden alıntı: Balawitz

    Elin terliyorsa asla g300 alma. Abim aldi 6 ay olmadi boyasi kararıyor. Ayrica yanlari kaucugumsu yani sizin icin kotu.

    Bloody v8 modelleri galiba cift el icin emin degilim. Ama yuzuk parmagini koymak icin yer yok v7 modellerindeki gibi


    Teşekkürler bilgilendirdiğin için. Evet Gri renginde kararma olacak gibi gözüküyor. G400s modelinde de yanlar kauçuğumsu gözüküyor. Benim için sorun yaratır gibi.




  • G105 sadece mağazalarda diyor. Gaziantep seçeneklerde yok. Bu kötü oldu :(...

    En iyisi Bloody ler gibi duruyor benim için ? :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qoqoCAN -- 28 Ağustos 2014; 20:57:10 >
  • Verdim siparişi Bloody B120 ve V8M . Bakalım Haftaya cuma günü gelir gibi. Gelince izlenimlerimi paylaşırım :)

    Okuyan , yardım eden arkadaşlara teşekkürler.
  • qoqoCAN Q kullanıcısına yanıt
    Hocam fare gelince farenin sag tarafinin sekli semali nasil pm'lerseniz sevinirim. İlginc bir şekilde hic bir gorsel ya da videoda sag tarafını gostermemisler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloody V8M Multi Core Metal Ayak Siyah Holeless Oyuncu Mouse , arkadaş bu fare hakkında bilgi veririm demiş ama , arkası gelmemiş:)

    Neyse ben bugün aynı oyun faresinden siparişi verdim , gelince ben deneyimlerimi yazayım bari
  • Oyun için tasarlanmış fare geldi. Şöyle bir örnek vereyim , bilardo ustalarının ıstakaları vardır , bu ıstakayı herhangi birine verseniz usta gibi oyanayabilir mi ... Yok böyle bir şey . Kısaca oyun farelerine çok paralar vermeyin derim. Oyun için bana göre 1600 dp fare yeterli. Geri kalan sizin beceriniz.
  • Özür dilerim konuyu unutmuşum. Fare genel olarak güzel. Ben görünüşe önem veririm. Elim çok terlediği için soyulmasından korkuyordum. O konuda pek sıkıntı olmayacak. Benim sular seller gibi olan elime rağmen baya dayanacak gibi. Masada mousepad yokken bile çok rahat kayıyor. Herhangi bir eksiğini göremedim. Benim için gayet iyi. Lisans işine gelince hiç ihtiyacınız olmayacağı için o konuyu dert etmeyin. :)

    Teşekkürler hatırlattığın için @FİRUKO
  • Gigabyte m8000 der susarım..fiyat ve performans açısından o mouse'lara bin basar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.