Şimdi Ara

Samsung Crystal Blue WW90H7410EW/AH A+++ 9 Kg 1400 Devir - 1800 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
5.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli Üstadlar,

    Samsung Crystal Blue WW90H7410EW/AH A+++ 9 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi hepsi burada da 1.999 TL.. Bana özel 1800 TL olarak gözüküyor.. Genel olarak piyasaya göre fiyat uygun gibi..

    Ancak sorunum şu ki bu modelle yada samsung çamaşırmakineleri ile ilgili pek yorum bulamadım.. Eşim bu modeli beğendi marka olarak samsung istiyor. Ancak bu ecobuble teknolojisi ve bu yeni nesil samsung çamaşır makineleri ile ilgili bilgisi olan varsa bilgi verirseniz sevinirim..

    Sanırım samsung çamaşırmakinesinde çok iyi değil diye duydum ayrıca servisi de iyi değil diyorlar.. buna rağmen fiyat avantijini da göz önünde bulundurursak alınabilir mi.. tavsiye eder misiniz.. tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim..

    Gerçekten şu evlilik sürecinde bunlarla uğraşmak çok zor oluyor..







  • Bu arada linki unutmuşum..

    HEPSİBURADA

    bu da akakçe taraması

    akakçe
  • Bence samsungtan vazgeçin. Rus ruleti oynuyorsunuz gibi birşeydir samsung. Rulmanları iki yılda bozan bir marka . ( bir videoda vardı ) . Amortisörleri, yayları az olduğu için neredeyse kazan heryere çarpıyor. Ben size bosch was24765 öneririm . Nedeni ise hem alman malı . Hem sessiz motor. Hem de 8 kilo

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utku bey gerçekten hiç riske girilmemeli mi diyorsunuz.. walla bir aydır bu makineyi alacağız diye kararlaştırmıştık ama ben çok araştırmadım.. Forumumuzu hep takip ediyorum ama böyle konu açarak sormaya yazmaya fırsat olmuyordu..

    Hiç gideri yok mu yani makinenin :) Şimdi tekrardan makine arayışına girmek istemiyorum.. Hepsiburadada 1800 tl bana indirimli fiyatı.. 100 tl chip para artı 200 tl de çek veriyor nerdeyse 2000 tl lik makine 1500 tl ye gelmiş olacak.. Fiyat performans ürünü olmaz mı yine de :/

    Ayrıca önerdiğiniz boch makinesinin siemens karşılığı nedir acaba.. Buzdolabı ile bulaşık makinesi siemens olacak hepsi bir olsun onun için soruyorum ..

    off off şu işler bitsede kurtulsak.. evlenmekten vazgeçeçeğim artık




  • Kesinlikle girmeyin bosch siemens grubu varken .
    Bu o samsungun rulmanları bozulmuş tak tuk ses çıkarttığı video
    https://m.youtube.com/watch?v=Cs0P6hfsUUE

    Bu da amortisörleri yetmeyen video
    https://m.youtube.com/watch?v=3gPSaEQ6cUM
    Bu da benim makinemin sıkması
    https://m.youtube.com/watch?v=YPds9zp_X-Y

    Boschun siemens karşılığı ise : wm12s765tr




  • Utku bey tesekkur ederim tavsiyeleriniz için. Hanim dirdiri dinlemektense istedigi neyse onu al diye bir tavsiye var. Bu kurala uy diyorlar. sanirim samsungu sececegiz yine..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 model samsunglarda amortisör sorunları var. 1800 verdikten sonra çok daha iyi makineler var. Artık sizin eşinize dırdır yapma hakkınız olur :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.