Şimdi Ara

Tt mi So mu? (ADSL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tt musterisiyim. 24 ay tahutle 6gb internet ve ttnet alo konustukca ode paketine gecersem 39 tl. Tt wifi noktalarinda da 600 dk ve wifi otomatikte 1gb internet var. Isyerimin hemen dibinde kullanabiliyorum.

    Dun So dan aradilar. 6gb internet 100 dk ve wireless modemi (bende yok) 24 ay tahutle 39 tlye veriyoruz dediler. Bide So aboneleri ile 3000 dk dedi ama beni pek ilgilebdirmiyor.

    Sizce hangisi iyi. So baglantisi nasildir. Ttnetten memnun sayilirim. Gecmeye deger mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r-is -- 27 Ağustos 2014; 9:41:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Memnun olduğun hizmetten ayrılıp macera aramayın bence.
  • ADSL'de sorun olduğunda Superonline çağrıyı TT'ye yönlendiriyor bu da çözüm sürecini uzatıyor. Buna göre bir karar verin derim. Fiber olmadığı sürece Superonline'a geçmeyin.
  • Supronline cazip geliyor ama geçiş sürecinde özellikle problem yaşayan çok kişi var araştırdığım kadarıla. Bir de dediğim gibi wifi noktaları meselesi var. Ben tepe tepe kullanıyorum. Şimdi vazgeçmek zor olur gibi. Yine de daha fazlasını söyleyebilecek olanların bilgilerini bekliyorum.
  • Kotalı internetten memnun musunuz? Kotayı aşınca fatura sürprizi yapabiliyorlar. Sınırsızı sorun bir de.
  • ADSL kullanıyorsanız gözünüz kapalı TTNET'i seçin. Neden derseniz, sol zaten onların altyapısını kullanıyor ve geçiş süreci çok sancılı. Forumda okumuşsunuzdur aylarca transfer olamayanlar var. Fiber olsaydı isteklerinize göre karşılaştırma yapardınız ama adsl ttnet'de kalın derim.
  • adsl konusunda ttnet, diğer arkadaşların da dediği gibi Superonline ttnet altyapısını kullanıyor zaten
  • Tüm cevaplar için teşekkür ederim. Ttnette kalmaya karar verdim. Yarın SOL'dan tekrar arayacak müşteri hizmetleri. Geçiş sürecindeki sıkıntı ilk bahanem olmak üzere geri çevireceğim. Diğer bahanem de çalıştığım yerin dibindeki ttnet wifi noktası. Eğer fiyatı çok dert edersem ttnetin taahhütlü kampanyasına geçiş yapabilirim. Şu an yüksek ödüyoruz telefon ile birlikte.

    Kotalı internet bana yetiyordu ama kotasıza da geçebilirim. Bir keresinde virüsten muzdarip olmuştum çünkü. Domzost mu ne ondan bulaşmıştı. 110 lira fatura ödedim. Kardeşim de büyüdü, o da sınırsız diye tutturup duruyor. Onu da düşüneceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.