Şimdi Ara

Benchmark skorlarında bu kez Nexus X görünmeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Benchmark skorlarında bu kez Nexus X görünmeye başladı

     

    Google'ın yeni Nexus akıllı telefonunun Motorola tarafından üretileceği ve Shamu kod adını alacağı iddiaları, bu cihazın Moto S olarak pazarlanacağının ortaya çıkmasının ardından rafa kalkmıştı. Ancak bu kez Nexus X adlı yeni bir cihaz ortaya çıktı.




    AnTuTu skorlarında görünmeye başlayan Nexus X modelinin aslında Nexus 6 olarak bildiğimiz cihaz olduğu ve Moto S modelini temel alacağı iddia edildi. Bu cihazda 5.9 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran, 2.7GHz saat hızında çalışan Snapdragon 805 yongaseti, 3GB RAM, 13MP çözünürlükte arka kamera şeklinde özellikler yer alıyor. 




    Ancak cihazın aldığı skor 35430 olarak gerçekleşmiş. Snapdragon 800 yongaseti ile neredeyse aynı seviyelere düşen bu skorun nasıl ortaya çıktığı ise bilinmiyor. Final sürümünde bu hatanın giderilmiş olacağı tahmin ediliyor.




    Skorlarda ortaya çıkan diğer bir ayrıntı ise işletim sisteminin Android 5.0 olması. Bu da Android L sürümünün nihai versiyonda Android 5.0 Lemon Meringue Pie olarak adlandırılması ihtimalini güçlendiriyor. Nexus X cihazının yıl sonuna doğru piyasada olması bekleniyor.  

     

     



    Benchmark skorlarında bu kez Nexus X görünmeye başladı





     



    Kaynak:http://tktechnews.com/2014/08/25/more-nexus-x-screenshots/







  • bu telefonda satar satar ama bir n4 kadar uzun ömürlü olmaz
    neden; ekran çözünüelüğü

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran çözünğlürlüğü ile kafayı bozdı üreticiler. Kim 720p ekran ile snapdragon805 i bir araya getirirse o telefon yok satar arkadaş. ışık hızında çalışır telefon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Ekran çözünğlürlüğü ile kafayı bozdı üreticiler. Kim 720p ekran ile snapdragon805 i bir araya getirirse o telefon yok satar arkadaş. ışık hızında çalışır telefon.

    +500 abi yaa
    ewet g3 ün ekranı güzel ama o ekean ile max 2 sene dayanır ama bir üretici
    s805
    adreno 420
    720 p ekran koysun
    o telefon 3-4 sene dayanır abi note 2 nin ekranı bence haal güxel

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • İşlemci çok daha güçlü, ancak geçen sene çıkan telefonlarla aynı performansı verecek, daha büyük kapasiteli pil kullanılsa bile aynı pil ömrünü sunacak.

    Nedeni daha çok pil tüketen, daha çok ısınan ve performans kaybına neden olan 2K ekran saçmalığı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 27 Ağustos 2014; 2:11:53 >
  • bence ekran çözünürlüğü yerine oyunlarda çözünürlük ayarı gelmeli artık mobile de,böylece iyi bir donanımlı telefon ister 4K ekranlı olsun biz 720p de oynayabilirsek telefon dünyasında devrim olur ve uzun ömürlülük ekrana bağlı kalmaz da biz de sadece donanıma bakarız.

  • turyunus kullanıcısına yanıt
    Yüksek çözünürlük sadece oyunlarda problem yaratmıyor. Hiçbir şey yapmazken sadece telefon menülerinde gezinirken bile sıkıntı, zira pil tüketimini artırıyor ve ısınmaya neden oluyor. 1080p çözünürlük telefon boyutundaki ekranlar için maksimum sınır olmalı.

    Ha ekran teknolojisi gelişir, yüksek çözünürlüklü ekranlar pil tüketimi ve ısınma açısından sorun yaratmamaya başlar, işte o zaman bassınlar çözünürlüğü. Ancak o aşamaya henüz gelemediğimiz için 1080p ekran fazlasıyla yeterlidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 27 Ağustos 2014; 2:20:43 >
  • nexus programı bitti haberleri yalan mı oldu?
  • Iphone 6 720 p ayarinda bi ekranla gelicek ( retinayi tuttursunlar yeter ), Yeni islemci ve GPU derken 3-4 senelik bi telefon ortaya cikicak. aldigin gun arka on korumayi cekeceksin 4 sene kullanip 2. el saticaksin. Ekran Ureticilerine kafa goz dalasim var. Ben PC monitoru yada ucuz LED tv lerde gormek istiyorum o cozunurlugu!!!

  • 5.9 inçlik ekran abartı buyuk olur, umarım boyle cıkmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    İlerde ekranların pil performansı arttırılır şu an için belki biraz fazla olabilir ama eğer 5,2'' 2K ekran ile 3000mAh li-po pil ile 4,5-5 saat ekran açık süresi sunar ki bence bir çok kullanıcı için yeterli bir rakam.stabilite için de Nexus olduğu için hiç bir şüpheniz olmasın en stabil android cihazlardandır kendileri LG G3 e Note 3 felan benzemez.
  • Nexus hiç bir zaman aynı donanıma sahip telefonlar kadar performans vermedi.

    Google bilerek kısıyor.

  • Ekrem71 ve antutu skorlarını önemseme gereksinimi...

  • 5.9 olmaz, 5.2 ile 5.5 arasında en fazla

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratai

    Nexus hiç bir zaman aynı donanıma sahip telefonlar kadar performans vermedi.

    Google bilerek kısıyor.

    Google performans kısıtlaması yapmıyor. Diğer firmaların hepsi özel optimizasyon yaparken nexuslar olduğu gibi çıkıyor dolayısıyla testlerde daha düşük puan alıyor. Xda da bulunan yamaları nexuslara da kurunca benzer hatta daha yüksek puanlar almak mümkün.
  • Aynen, note 2 nin icini yeni nesil snapdragonlarla guncellesinler kafi..720p oled ekrani,pil omru ve ergonomisi cok iyi zaten..kamerasi da fazlasiyla yeterli.





    not: birde o dokulen krom renkli plastigi metal olucak sahane olur :)

  • Takip.
  • Lg değil Motorolla Nexus 6 yı üretecek.
    Sizce Türkiyede satışa sunulacak mı ? Malum Motorolla

  • Umarım bu sefer pil ömrü ve kamerası kalitesi de telefonun genel performansı gibi yüksek seviyelerde olur... Sd-kart'ta takılabilse tadından yenmez gerçi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: depeche35

    Lg değil Motorolla Nexus 6 yı üretecek.
    Sizce Türkiyede satışa sunulacak mı ? Malum Motorolla

    moto g geldiyse bence bu da gelir. umarım gerçekten motorola üretir, bir sürprizle karşılaşmassak... nexus gibi özel bir telefonu LG gibi ısı dağıtımından anlamayan bir firmanın üretmesi beni üzüyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.