Şimdi Ara

Tüküreyim böyle rekabetin içine.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fenerin bazı yöneticilerine de, GS nin yöneticilerine de.
    İki takımın da bazı malum futbolcularına da.

    Hepsinin suratına tüküreyim. Milyon euroları cebe indir (bu mesajı okuyan bir çok kişi o paraları asla 7 neslen kazanamaz) Sonra gel senin ve başkasının arasında ki kavgayı bütün ulusa yay. İnsanları kümeleştir, kavga çıkart.

    Beyler gelmeyin bu oyuna. Hükümet AKP de olsa, CHP de olsa MHP de olsa veya siz olsanız bile bu insanlar hepimizi fersah fersaaah uyutuyorlar. Yahu bir hükümet buyüğü, "lan size noluyor. Futbolcularınza ne oluyor. Zaten ülke huzursuz, ne b.kuma böyle işlere karışıyosunuz. Yeterlan " demiyorsa (diyemiyor sa değil bakın) bilin ki o hükümette futboldaki bu kaostan memnun.

    Her bir şeyi geçiyor. Soma geçiyor, Reyhanlı geçiyor, ama maşallah 100 yıllık klüplerin ve bazı futbolcularının sidik yarışı geçmiyor.

    Aklınız var ise aklınızı başınıza alın ve karşı tarafa sulanıp sataçaşağınıza hiç oralı olmayın ve yapabiliyorsanız kendi takımınıza mesaj verin. Yoksa bu kavganın boyutu başka yerlere gelecek.

    Harbi tüküreyim lan böyle işe. Ve en önemlisi Tüküreyim bu sorunu düzeltemeyen herkese. Şu salak saçma atışmaları orta okul çocukları çok ciddi söylüyorum yapmaz. Rezil insanlar.

    Artık futbolu herkes rakp takıma laf sokalım küfür edelim demiyosa bende bişey bilmiyorum. Millet rakip takımın maçını izlerken daha stresli. Türk Futboluna ciddi bir boykot lazım.







  • Ortada futbol olarak hiçbir şey yok ! Kalite yok.Rekabet yok.Sadece dövüş var vur kır parçala var ..Kupayı kazan da nasıl kazanırsan kazan !
    Taraftar öyle böyle hakem öyle böyle yoneticiler öyle böyle..Saygı yok sevgi hiç yok.

    Bu şartlar altında 10 kupa alsan ne yazar almasan ne yazar ! Süpermiş kupaymış...Rezalet kupası olur ancak.

    10 yıldır kaç FB-GS derbisi kaliteli geçti ? 1 tanesi bile geçmedi.Hatırlamıyorum.Dünya derbisiymiş..Yersen...
  • Ülke rezalet durumda. Sporda ülkenin genel halini yansıtıyor.
  • İnsanlar "ne koyduk bee üff" demek için takım tutuyor Türkiye de bunu anladım yakın zamanda Kimsenin oynanan futbol alınan haz umrunda değil "öff 5-1 öff 6-0" demekten öteye gidemeyeceğiz bu kafayla umarım TFF nin başına adam akıllı(!) biri gelir de gözünü sevdiğim ülkemde en azından seyredilecek tarafsız bir spor olur.
  • dünya derbisiii, maça öyle bakmayalım arkadaşlarr pet şişeler havada uçuştukta yabancılar daha çok beğeniyorrr gibi yorumlar yapıldıkça daha çok kişi vefat eder daha çok maç böyle geçer kimse kusura bakmasın.. ülkece bu tip şeylere prim vermememiz lazımken maçtan günler sonra hala manşetlerde.. her iki kulübe ağır cezalar kesen bi federasyon var mı? yok..
  • Biz zaten kümeleşmeye meyilliyiz.Futbol işin bahanesi.Yalnız bunun önüne geçemeyiz.Tarihin Arka Odası'nda bir seferinde Vahdettin Engin FB-GS derbilerinden bahsetti.Osmanlı'dan beri kavgalar kutuplaşmalar varmış aralarında.Şimdiki kavgalardan daha beteri hatta.

    Maçlardan sonra birbirimize takılmak iyi oluyor aslında.Yoksa işin zevki kalmaz.Sorun şurada.Futbolu yönetenler futbol terörizmini körüklüyor,yorumcular dahil herkes bundan nemalanıyor.İster milli takıma bakın,ister kulüplere,ister federasyona bakın,ister üst seviye dediğimiz teknik direktörlere,yöneticilere.Şu sistemi çökertmek imkansız görünüyor.Çiftlik yapmışlar resmen.

    Şike diye bir şey ortaya attılar.O kadar mahkeme,cezalar,beyanlar oldu.2 sene gündemi işgal etti ve kimse daha bilmiyor şike var mı yok mu.Anlatmak istediğim, sadece derbilerle alakalı bir durum değil.Toplumdaki stresi farklı bir yöne çekmek için futbolun çirkin yüzü kullanılıyor.Siyasiler memnun ki bu durumdan,hala bir önlem alınmıyor.Bizim yazdıklarımız da burada kalır.Arz talep meselesi.İstiyoruz ki koyuyorlar önümüze.




  • Tabi ki taraftarlar arasında dalga geçmeler,şakalaşmalar,laf atmalar falan olur işin tuzu biberi bunlar dünyanın her yerinde var ama bizim beceremediğimiz futbolu saha içinde bırakmak. Yemin ediyorum derbi diye oturuyorum izlemeye maçta pozisyon yok bir şey yok her dakika da bir faul var durmadan hakeme itiraz eden futbolcular birbirini yiyen adamlar yeter artık ya kaliteli futbol olsa bari gam yemiyecem.
  • Aynen bizim yönetime de gün doğdu transfer yok taraftarı uyutuyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar alıştık zaten kavgasız derbi tok. Y.D de tebrik beklesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu zaten bugunden sonra Super Lig maclarini izlemek sacmalik olur.Bekliceksin CL maclarini zevk alickasin.
  • ben digiturkplay'den izliyordum. artık izlemeyi bıraktım. üyeliğimi yenilemedim. varsın izlemeyeyim 1-2 sene. hiç olmazsa tepkimi koymuş olurum.
  • Futbol izlemek isteyen premier ligi izlesin.bizdeki futbolsa adamların oynadığı başka bisey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 seneden beri TÜRK FUTBOLundan aşırı derece de soğudum. Amaç futbol değil çünkü. Artık o eski şevk ile takımımı bile takip edesim gelmiyor şu son olaylardan sonra. Her ne kadar FB ve futbolcuları hatalıysa, aynı hatalar biz de de var. Ülke olarak nerdeyse her alanda böyleyiz. Premier Lige devam. En zevk aldığım lig zaten
  • bu iardas nickli şahıs hala verdiği sözü tutmadı mı ya yönetimde tanıdıkları var arkadaşın sınırsız gidicekti bu bölümden ama nerde o yürek?Verebildiği tek cevap şu " sizin gibileri gördüğüm sürece iyiki gitmemihedohedo"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PLAYEREG

    bu iardas nickli şahıs hala verdiği sözü tutmadı mı ya yönetimde tanıdıkları var arkadaşın sınırsız gidicekti bu bölümden ama nerde o yürek?Verebildiği tek cevap şu " sizin gibileri gördüğüm sürece iyiki gitmemihedohedo"

    Biz gitme diye ısrar ettik ve gitmedi.Hayır da bu adamın gitmesi senin için neden bu kadar önemli ki?
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    sizle alakası yok hatta bunun taraftarlıkla da alakası yok erkek adam sözünde durur gider tükürdüğünü yalamakta nedir?Gs şampiyon olsaydı ben demiştim diye göğüs kabarta kabarta her konuya yazacaktı ama fb şampiyon olunca verdiği sözleri bile tutamadı
  • Saka degil millet olarak o bilince ulasmamiz yuzyilllar surer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.