Şimdi Ara

Yeni Samsung Galaxy Alpha Sabit Konu >>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Yeni Samsung Galaxy Alpha Sabit Konu >>


    Samsung Galaxy Alpha Bataryası

    Orjinal batarya kullanarak telefonunuz şarj süresini uzatarak hem sağlığınızı hemde cihazınızı korumuş olursunuz. alpha bataryaları telefona bütünleşik olmadığından arka kapağı çıkartıp kendiniz değişimi gerçekleştirebilrsiniz.

    Li-on tipi batarya ile telefonunuzu istediğiniz zaman şarj edebilirsiniz. Kesinlikle lion bataryalara düzensiz şarj etmek herhangibir zarar vermemektedir.



    Samsung Galaxy Alpha Şarj Değerleri


    Tipi: Li-on

    Akım :5.8V

    Kapasite : 3800mAh

    Samsung Galaxy Alpha 'da modelinde 3.800 mAH'lık bir batarya kullanmış. Diğer samsung modellerinin en çok eleştirilen özelliği batarya konusudur. note 3 modelinde bu konu çözülmüş ve daha uzun şarj ömrü sunulmuş ve note 3 şarj süresini rahatlıkla 1,5 - 2 günü çıkartabiliyor.



    Samsung Galaxy Alpha Batarya Değişimi

    Samsung galaxy alpha modelinde olduğu gibi arka kapağı açılan bir Cihazın altında ki kapak açılabilmektedir. Bu kapağın altında ise sadece sim kartı ve kart yuvası mevcuttur. galaxy alpha bataryasını değiştirmek için cihazınızı sökmenize gerek yoktur. direk batarya değişimini gerçekleştirebilirsiniz..

    Diğer samsung modelerinde olduğu gibi galaxy alpha bataryası uzun ömürlüdür fakat zaman içinde batarya ömrünün bitmesi durumunda batarya değişimine ihtiyaç durula bilmektedir.

    Galaxy alpha batarya değişimi uzmanlık isteyen bir değildir. . bataryanızı orjinal ve güvenilir satıcılardan tedarik ettiğinizde cihazınız için herhangi bir sorun yaşamassınız.



    Samsung Galaxy Alpha Batarya Fiyatı

    Yukarıdaki fiyat bölümünde orjinal samsung bataryasının fiyatını görebilirsiniz. Orjinal samsung bataryası kullanmanız önemle tavsiye olunur. Orjinal htc batarya fiyatları modeline göre değişmekle birlikte yansanayi htc bataryalarına göre daha pahalıdır. Orjinal samsung pil kullanarak telefonunuzun ömrünü uzatmakla birlikte batarya dan daha fazla veril alabilirsiniz.



    Samsung Galaxy Alpha Batarya ömrü uzatma

    Teslerimiz göstermektedirki, telefonun 3G kullanımında, aralıksız 10 saat 7 dakika konuşma süresi olduğunu gördük. Bu süre, akıllı telefonlar için oldukça güzel. Ancak konu internet olduğunda, Galaxy Alpha gerçek bir batarya canavarına dönüşebiliyor: Aralıksız internette dolaşma süresi 10 saat 38 dakika. Yine aralıksız kullanmak koşuluyla, telefonun bize sunduğu medya oynatma süresi 9 saat 13 dakika.

    Galaxy Alpha diğer Samsung modellerine göre, iyi bir pil ömrüne sahip. Özellikle konuşma konusunda dikkate değer bir pil ömrü sunabiliyor. Söz konusu internet olduğunda ise performansı pek iyi denemez. İnterneti android in bütünleşik çalışma özeliğinden dolayı kapatılamamaktadır. İnternetiniz yoksa özellikleri tam olarak kullanamamaktasınız.

    Genel olarak samsung modellerinin batarya ömrünü uzatmak için gereksiz uygulamaları kapatmanın bir faydası yoktur. İnterneti kapatarak batarya ömrünü uzatabilirsiniz. Uzun vadeli batarya ömrünü uzatmak için yapmanız gereken orjinal ürünler kullanmak özellikle orjinal değerlerinde şarj aletleri kullanmak.


    Kaynak : Samsung Aksesuar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekinsi -- 26 Ağustos 2014; 12:43:28 >







  • Iyide burda sadece bataryasi hakkında bilgi vermişsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferrari092

    Iyide burda sadece bataryasi hakkında bilgi vermişsin

    evet güncel konu sabitlendiği için eklenir konu açılır diye düşündüm.
  • Benim şarjı 5 dakikada %1 gidiyor ama ultra tasarrufta 8-10 dakikada %1 gidiyor acaba sorunun kaynağı nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.