Şimdi Ara

[S.S.C NAPOLI] 4.Sezon Güncel Kariyer (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle yıllardır oynadığım football manager kariyerlerimde seçtiğim tek takım Napoli'dir. CM 01/02 zamanlarından takımı ikinci ligden yükseltmeye başladığımdan beri başka takım seçmeme sözü verdim kendime. O kadar bağlıyız, seviyorum. Napoli dövmemhttp://i.imgur.com/CxZoLo1.jpg

    KARİYER

     [S.S.C NAPOLI] 4.Sezon Güncel Kariyer (Resimli)



    SSC Napoli - 2013/2014 sezonu

    Her zaman olduğu gibi ilk sezonu genel olarak kullandığım taktiklerin oturmasına, takıma katılacak yeni oyuncular bulmaya, önümüzdeki sezon için maaş ve transfer bütçesinde yer açmaya, gereksiz oyuncuları göndermeye, teknik kadroyu değiştirmeye, genç oyuncuları bulmaya ve kiralamaya ayırdım.

    Uzun yıllar iyi bir yardımcı bulmak için Hollandalı tecrübeli menajer Rene Meulensteen asistan olarak geleceğini benimle bağladı :http://i.imgur.com/dNP1cVY.jpg

    Kardeş kulüp olarak İtalya Serie B liginden Sienayla anlaştım. Regenler ve genç potansiyelli oyuncular için aynı ligin orta takımları oldukça faydalı.


    Sezonda inişli çıkışlı grafik çizdik. Lige ilk 5 maçta 1 galibiyetle başladım. Yeni oyuncuları, taktik uyumunu denerken sezonu 10.bitirdik. Doğal olarak önümüzdeki sezon şampiyonlar ligine katılamadık. Kupada yarı finalde Fiorentinaya toplamda 3-8 lik bir skorla mağlup olduk. Lig tablosu
    :http://i.imgur.com/oxBBodj.jpg

    Her şey bu kadar kötü giderken Şampiyonlar Liginde Arsenal, CSKA ve Bayer-04 takımlarının olduğu C grubundan lider çıktım :http://i.imgur.com/i9ATGF9.jpg

    İkinci turda trajik bir şekilde Paris Saint Germaine deplasmanda 1-2 yenimeme rağmen kendi evimde 3-1 yenerken 90+1-de yediğim golle elendim. Hiç değilse burada ilerlemek istiyordum ama olmadı :http://i.imgur.com/A77bkvv.png

    Genel olarak fikstür oldukça kötüydü, bir ara 9 maçın sadece 1-de galip gele gildim. Yönetimle aramı bazı maçlardaki galibiyetlerle iyi tutuyordum.Fikstür ve tüm maçlar :http://i.imgur.com/wv0au8z.jpg

    4-4-2, 4-1-3-2 ve 3-2-1-3-1 taktiklerini kullandım ama pek yararı olmadı. Dizilişler :http://i.imgur.com/kAb1ru6.png ,http://i.imgur.com/WJtj3uh.png

    TRANSFERLER :

    gelenler :

    Eder Alvarez Balanta - 10 milyona aldım ve 4 sezondur hem sol kanatta hem de defansın merkezinde istikrarını sürdürüyor.
    Dany Rose - Tottenhamdan 9.25 milyona aldım ve şimdiye kadar kariyerlerimde yaptığım en kötü iki transferden biriydi.
    Jackson Martinez - Portodan taksitlerle birlikte 30 milyona mal oldu ve bu en kötü ikinci transferdi benim için. Higuainle birlikte bu sene tam bir fiyasko oldular.
    Diego Alves - Valenciadan 12.75 milyona aldım ve kariyerimin en iyi kalecilerinden biri oldu hala as takımın vazgeçilmezi.
    Cesara Narali - Yedek merkez defans ihtiyacı için ücretsiz imzalatdım ama sezon boyunca takımı sırtlayan tek defans oyuncusu oldu neredeyse.
    Tim Wiese - boşta olduğu için imzalamıştım ama yedek kalecim Rafael-den bile köte performans gösterdi.

    gidenler :

    Federico Fernandez -> Inter Milan(3.5) , Goran Pandev ->Tottenham(7.5), Blerim Dzemaili ->Monaco(10) , Gokhan Inler ->Liverpool(10), Mesto ->Atalanta(0.5) .
    Duvan Zapata Paok'ta, Radosevic Fenerbahçede iyi sezon geçirdi.

    Transfer sezonunu 49 milyon harcama, 32 milyon gelirle bitirdim :http://i.imgur.com/zlw2N9G.jpg

    Maç öncesi antreman yapıp maçtan sonra bir günlük izinle oyuncuları dinlendirdim. Ana odak - hücum(yüksek), genel antreman(takım uyumu), maç antremanı rakibe bağlı olarak savunma ve ya hücum olarak değişiyordu. Sık fikstürü önceden görüm 1 haftayı kondisyon, pas yüzdesi büyük takımlara karşıysa haftayı top kontrol antremanına ayırıyorum.
    2 ayda bir 1 hafta antreman yapmamak ve ana odak - denge(düşük) oyuncuların dinlenmesi için faydalı. Bu antreman programının faydasını paylaşacağım sonraki sezonlarda göre bileceksiniz.

    Sonuç olarak ilk sezon zorlu ama tecrübe ve takım uyumu, taktik, oyuncu ihtiyacı bakımından baya zengin geçti. Sezon içinde Juventus, Milan, Roma, Arsenal ve PSG maçlarındaki galibiyetler taraftarın yüzünü güldürdü ve yeni sezonda içlerinde biraz da olsa umut yarattı.

    Not: İsteğe bağlı yazının devamı 2014/2015 sezonunu paylaşacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ian Napolitano Curtis -- 2 Eylül 2014; 17:56:15 >







  • Öncelikle başarılar takip ediyorum..

    benimde vazgeçilmezim olan bir hoca Rene Meulensteen Fizyoterapist söylemeye gerek yok zaten DAVID FEVRE muazzam..

    ilk olarak tema çok hoşuma gitti gönderebilir misiniz?
  • 4-4-2, 4-1-3-2 ve 3-2-1-3-1 taktiklerini kullandım ama pek yararı olmadı demişsin kesinlikle katılıyorum hocam oyun rezalet durumda son dakika gollerınden,bütün frikiklerin,kornerlerin gol olmasından bıktım ben hiç atamıyorum adamlar atıyor hep..

    transferde ciddi anlamda fiyasko var önceki sezon atıyorum Mario Gomez 40 golden fazla gol atıyor bize gelince düşüyor keza aynı şekilde bek ler adam üst düzey sakatlanmıyor etmiyor takımıza alınca rezalet oynuyor.
  • Antremanlar kadar boş bir şey yok aklıma geldikçe ekleyeyim. Kondisyon ve Taktik dışında bir şey çalıştırmıyorum ciddiyim. çünkü kafayı yersin Savunman zayıf savunma çalıştırayım dersin adamlar gelir her maç fark atar sana. gol sıkıntısı yaşıyorum dersin hücum çalıştırırsın bu sefer gol atamazsın.


    edit: Düzenleme diye bir şey var aklıma mesaj yazdıktan sonra yazmak geldi ayrı ayrı mesaj yazmışım.


    diğer sezonları bekliyorum. bende de bomba Liverpool kariyerim var birazdan konu açarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 26 Ağustos 2014; 18:00:38 >
  • David fevre ve rene meulensteen i fb ye almistim.

    Oyuncu filan istersen yardimci oluruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdi tema fm 14 dark skin :http://www.fmscout.com/a-fm2014-dark-skin.html
    Ama ben liglerin, stadların, kulüplerin hepsine ayrı ayrı backgroundlar yerteştirdim. istediklerini buradan bula bilirsin :http://www.fmscout.com/c-backgrounds14.html

    İlk sezonumda David Ferreyi aldım ama bu sezon öncesi gitmek istedi ben de iyi bir tazminat karşılığı Chelsea'ya gönderdim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    4-4-2, 4-1-3-2 ve 3-2-1-3-1 taktiklerini kullandım ama pek yararı olmadı demişsin kesinlikle katılıyorum hocam oyun rezalet durumda son dakika gollerınden,bütün frikiklerin,kornerlerin gol olmasından bıktım ben hiç atamıyorum adamlar atıyor hep..

    transferde ciddi anlamda fiyasko var önceki sezon atıyorum Mario Gomez 40 golden fazla gol atıyor bize gelince düşüyor keza aynı şekilde bek ler adam üst düzey sakatlanmıyor etmiyor takımıza alınca rezalet oynuyor.

    Aynen hocam, mesela jackson martinez bir önceki sezon portoda 40+ gol atmış, daha önceki kariyerlerimde de chelsea olsun juventus olsun, oynadığı sezonlarda 30 golün altına inmiyordu. Ben aldım adam topla koşamıyordu bile, bireysel antremanlarda o kadar dikkat etmiştim ama. Yanlızca o değil mesela, Higuain, berbat bir oyuncu fm için, hep ya ilk ya ikinci sezonumda satıyorum. Loic Remy olsun, Benteke olsun. Diğer takımlarda tonla gol atar ben alırım kuruyor adamlar. Türlü türlü bahaneler yok alışamadım lige yok şöyle yok sakatlandı. Yukarıdaki ilk sezonuma başlamadan martinez ve higuain 7-8 haftalık sakatlandı. Sezon onun için boşa gitti.

    2014/2015 sezonunu gece yerleştireceğim, taktiklere bakarsın, linklerini atarım, iki sezondur götürüyor beni rahat.

    Ayrıca şu antreman olayında haklısın, yardımcıya bırakmak lazım. İkinci sezon Reneye bıraktım, adam kafasına göre ayarlıyor ama oluyor :D yaptıklarımın tam aksini yapıyor. Juventus maçına hücum, livorno maçına savunma antremanı yaptırıyor :D

    Gece paylaçacağım kardeşim, daha geniş, kapsamlı bir şekilde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brendan Rodgers

    David fevre ve rene meulensteen i fb ye almistim.

    Oyuncu filan istersen yardimci oluruz

    İkinci sezon oyuncu anlamında baya bol geçti, paylaşırım baya yardımı dokunur bence.
  • Ian Napolitano Curtis kullanıcısına yanıt
    beklıyorum hocam
  • Takip. Bende bekliyorum
  • takip.
  • Takipteyim.
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.