Şimdi Ara

Gitara Başlamayı Düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar akustik ve elektro gitarla çalınan müzikler hep hoşuma gidiyor. Ben de hep gitar çalmayı istemişimdir. Şu sıralar öğrenmeye başlamaya karar verdim. Fakat maddi durumum kötü ve öğrenciyim. Selim Işık diye birinin gitar çalma video dersleri var baya kullanışlı bir şeymiş ordan çalışacağım kendi başıma. Şu aralar da ucuz bir akustik gitar arıyorum. Fakat fiyatları hep çok pahalı. Biliyorum gitar fakirler için değil ama bende çalmayı istiyorum işte bana ucuz ve ortalama akustik gitar önerir misiniz? Bu arada konu gerçekten ciddi bildiğin işe falan girip para biriktirip alacağım. Aileme söyleyemedim çünkü biliyorum bi bu eksikti falan diyecekler hiç uğraşamam. İş bulcam o yüzden. Bir de gitar önerisi dışında akustik gitarda yeni başlayanlar için önereceğiniz şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.







  • yaş kaç?
  • Silinebilir aynı mesaj iki kere gitmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recko -- 26 Ağustos 2014; 12:52:14 >
  • yaş 17.
    --
    Bu arada öneriler için teşekkürler ama hepsi Ankara dışı. O şekilde alamam. Normal şekilde alınabilecek tavsiyeler olursa sevinirim. Ayrıca ben de Ankara içi bunu buldum nasıl sizce:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-yamaha-f310-akustik-ikinci-el-harika-ses-askili-174832249/detay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OriginalGangsta

    yaş 17.
    --
    Bu arada öneriler için teşekkürler ama hepsi Ankara dışı. O şekilde alamam. Normal şekilde alınabilecek tavsiyeler olursa sevinirim. Ayrıca ben de Ankara içi bunu buldum nasıl sizce:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-yamaha-f310-akustik-ikinci-el-harika-ses-askili-174832249/detay



    O gitarda güzel gitar hocam.Siz paranızı ayarlayın ikinci elde alınacağı zaman bakmak gerekiyor alacağınız zaman konu açın ya da mesaj atın bana bakarız bir şeyler




  • Ankara'daysan Kızılay'da Kıvılcım müzik var,aksutik gitarımı oradan almıştım.Squier Fender normal akustik gitar (elektro akustik değil öyle olanı da var fiyatı 450 civarıydı) nakit 200 tlye almıştım ve çok da memnunum,sahibi ilgili ve iyi biri sana yardımcı olucaktır.Elektro alırsan çok masraflı olucak senin için,amfi,jak kablosu,gitar askılığı vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Waffen - SS

    Ankara'daysan Kızılay'da Kıvılcım müzik var,aksutik gitarımı oradan almıştım.Squier Fender normal akustik gitar (elektro akustik değil öyle olanı da var fiyatı 450 civarıydı) nakit 200 tlye almıştım ve çok da memnunum,sahibi ilgili ve iyi biri sana yardımcı olucaktır.Elektro alırsan çok masraflı olucak senin için,amfi,jak kablosu,gitar askılığı vs.

    Tam istediğim fiyat. Gitarı sıfır mı aldın ikinci el mi, memnun musun, bir sıkıntısı var mı?
    Bir de dükkanın tam bilgilerini verirsen sevinirim.
  • Gitarı sıfır aldım,hiçbir sıkıntısı yok memnunum,aynısından arkadaşıma da aldık o da memnun.Kıvılcım müzik iyidir,sağolsun çok yardımcı oluyor.Adresi Kocatepe Mh., İnkılap Sk No:31, 06420 Ankara.İki tanesi yan yana birinde bağlama vs.satılıyor,girişinde daima motorsiklet olur,uzun saçlı bir abi bakıyor kolaylıkla bulursun.250 tlydi 200e almıştım pazarlık yaparsın nakitte.Gitarın yanında gigbagde düşünürsen sana satabilirim,pazarlık yapabiliriz,ihtiyacın olucak çünkü daha sağlam bir kılıfa.İlan bana ait,gitar da içinde inceleyebilirsin.

    http://forum.donanimhaber.com/m_96005723/f_//tm.htm#96005723

    Ve istersen manyetik alıp amfiye bağlıyabilirsin,klasik gitar için de takılıyor,fiyatı 130 tl civarı yakın zamanda almayı düşünüyorum.Single ve Humbucker her iki seçenek de mevcut,ama dip sesini kesmesi açısından Humbucker öneririm.

     Gitara Başlamayı Düşünüyorum

     Gitara Başlamayı Düşünüyorum

     Gitara Başlamayı Düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 27 Ağustos 2014; 22:35:31 >




  • Eyvallah çok yardımcı oldun da söylediğim gibi gitarla yeni tanışacağım için dediklerinden pek bişey anlamadım. Ama Kıvılcım Müzik'e ilk fırsatta gideceğim teşekkürler.
  • Ibanez V50 njp jam pack starter alabilirsiniz yeni başlayan biri için herşey var setin içinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O da güzel bi seçenek . 320 TL fiyatı da fena değil biraz zorlarsam alırım herhalde. Sağolun.
  • Valla inşallah aldıktan sornada böyle hevesli olursun. Öğrendim 1 hafta çaldım bıraktım attım köşeye. Pek hevesim kalmadı.
  • bende elektro gitar çalmak istiyorum.şuan klasik gitar var benle.onla başlasam daha iyi mi olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.