Şimdi Ara

HTC One M7 için kulaklık arıyorum. bütçe: 400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce Creative EP-630i kullandım başlangıç seviye bir kulaklık basslar yerinde ama yeterli bulmadım onu eledim bir süre kullandım ve kablosu koptu bozuldu sonrası çöp... sonraki kulaklığım ise TTesports ISURUS oldu creative göre kat kat iyi bir kulaklık fakat seçim yine yanlıştı bu bir oyuncu kulaklığıydı müzik için tam olarak budur diyebileceğim bir kulaklık değildi bir süre sonra çaldırdım o da hiç oldu. bunun üzerine Yahya Beyle tanıştım CKS55X aldım ilk başlarda kaliteden mennundum sonradan bassların yapay çıktığını farkettim bir tanıdığıma hediye ettim ve bütçemi biraz artırarak yeni bir kulaklık arayışına giriştim. şu an kullanmakta olduğum kulaklık HTC One M7 kutu içeriğinden çıkan kulaklık ses kalitesi bana iyi geldi ama basslar yeterli değil çok daha fazlası gerek bana.
    Dinlediğim müzikler 320 kbpsden aşağı değil hep bu kalitede dinlerim kısaca arkadaşlar, beats kalitesine yakışır bir kulaklık arıyorum.
    çok ama çok sağlam bass vermeli söz gelimi kulak zarımı titretecek kadar güçlü bir bass kalitesi istiyorum kulağımda woofer varmış gibi bir deneyim yaşamak istiyorum tizleri de aynı zamanda yüksek olmalı ve de desibel oranı yüksek olmalı minimum 115-maksimum 125 db
    dinlediğim müzik türleri, basslı parçalar, elektronik müziğin hernevisi trap, electro house, house, progressive, trance edm vs...
    tabiki kulak içi olmalı ses izolasyon vs benim için önemli değil ses kalitesi arıyorum yurtiçinde satın alabileceğim yerlerin linkini, iletişim adreslerini yazarsanız sevinirim.
    bir de beat urbeats tour modellerini düşünüyorum sizce almaya değer mi ?







  • bass konusunda cks90 tavsiye ederim.
    2.el kısmında rahatlıkla bulursun.
    beatse bulasma derim çok pahalı trde.
  • CKS55X modelinden sonra CKS90 modeli tatmin etmeyecektir. Epey eskidi zaten CKS77 tiz anlamında CKS90'dan üstün bence.

    CKS55X modeli bugüne kadar duyduğum en yoğun basslı kulaklık. Muhtemelen alacağınız yeni kulaklık yoğunluk, miktar olarak cks55x modelinin gerisinde kalacaktır ama sıkılık, kalite olarak üstün olacaktır.

    CKS99 veya CKS1000 modelini düşünebilirsiniz.

    Yardımcı olması açısından;
    http://techno-fi.net/forum/konu/audio-technica-karşılaştırmalı-kulakiçi-kulaklık-İncelemesi.7613/

    İkinci el IE80'de düşünebilirsiniz.




  • LSTN KULAKLIK

    http://www.lstnheadphones.com/collections/troubadours/products/beech-wood-troubadours

    Amerikadan getirttim, gumruk vergileri vs odenmis belgeleri elimde sifir urundur. Ilgilenirseniz pm den iletisime gecebilirsiniz. Detaylari konusurz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.