Bildirim
Seat Ibiza ST 1.4 85 Hp Style Yardım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
LPG uyumlu sorunsuz bir araç geri kalani zevk meselesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynısını 45 gün önce adana hasan-kaviden ben satın aldım.38000 tlye el sıkıştım.indirim yüzünden anahtarlık ve kauçuk paspas dışında hediye vermediler.ha bir de 360 tllik sigortayı hediye ettiler.araç hb ibiza ile aynı iç mekana sahip.sadece tek farkı bagaj 430 lt ve gerçekten çok iyi.iç mekanda sert plastikller mevcut.göstergeler okunaklı ve şık.torpidosu derin ve büyük.oturuş pozisyonu rahat.koltuklar rahat.diz mesafesi dar ama boyum 184 cm koltuğu kendime göre ayarlayıp arkaya oturuyorum bacaklarım sıkışmıyor ve kafam tavana değmiyor.sadece ön yolcu kısmı göğüs kısmın çıkıntısından ötürü daha dar hissetiriyor.ama bence ideal ölçülerde bazı arkadaşşaların abarttığı gibi çok dar değil.aracın yol tutuşu güzel.sadece biraz lastik sesi var ama rahatsız edici değil.aracın süspansüyonları serte yakın buna değinmek lazım.bazen bozuk taşlı yollarada sert kalabiliyor.rüzgar sesinin olmayışı bu arabada en beğendiğim kısım oldu.motor çok sessiz gerçekten çok başarılı bu konuda.aracın performansı ise klasik bir atmosferik motor performansı sunuyor.4000 devirlerde ve kalkışta araç seri ama ara hızlanmalar oldukça hantal.kısacası bu aracı alanların başta performans beklentisi varsa bu aracı eleyebilirler.yakıt tüketimi ise şehir içinde gaza abanmadan sert kullanmadan normal tarfik yoğunluğunda 7 lt civarında yakıyor.ama klimayı açınca yoğun tarfikte 8,5 ltlere kadar gördüm.klima performnası çok törpülemiyor yine de araç 1.4 motora rağmen klima ile klimasız olarak yakın bir performans gösteriyor.geçenlerde toplam gel-git 270 km bir uzun yol deneyimim oldu.ağzına kadar dolu bagaj,fulll depo,4 kişi klima hep açık olarak 100 km/s hız sabitleyici ile 5,4 lt gibi güzel bir değer yakaladım.araç full bir araç style versiyonu.yokuş kalkış lastik basınç esp va yan hava yastıkları gibi güvenlik ekipmanları ideal.piyasayı çok araştırdım bu fiyata bu kalite bu donanım bence yok.bazıları bu dediğime karşı çıkacaklar olacaktır.o zaman daha iyi araç varsa 0 km olarak önersinlerde görelim.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
-
Çok teşekkürler yardımlarınız ve bilgilendirmeleriniz için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende ibiza st almayı düşünüyorum...güzel açıklama olmuş... ...lpg taktırdınız mı??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0038Mhmt -- 17 Eylül 2014; 17:28:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 0038Mhmt
bende ibiza st almayı düşünüyorum...güzel açıklama olmuş... ...lpg taktırdınız mı??
yok lpg taktırmadım.aylık 500 km yapıyorum zaten lpg takarsam da garantiden çıkıyor.lpgli araç da sevmiyorum.ama garanti düşünülmezse lovato brc landirenzo gibi markalar takılabilir zaten lpgye %100 uyumlu bir motor. -
bende bakıyorumda bayiler yok çekiyor araca normal kasa var ama st olan yok.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- egea 1.0 firefly neden üretilmiyor
- ev klima gazı ne kadar sürede biter
- trafikte kaynak yapma cezası
- aracıma vurup kaçtılar plakasını aldım
- otomatik ehliyet alanların yorumları
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- bmw 420i gran coupe fiyat
- 35 tfsi ne demek
- dacia elektrikli fiyat
- byd han ne zaman türkiye"ye gelecek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X