Şimdi Ara

Dolandırıcı Servis www.baykancagrimerkezi.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.baykancagrimerkezi.com adresinden baymak kombim için servis çağırdım. Öncesinde cihazında hata kodu olarak (Baymak Quasar 24 fi) ısı sensörü arızası gösterdiğini söyledim ve telefonda fiyatını sordum 60-70 lira arasıdır dediler ama bunun yanında başka arızalarda çıkabileceğini belirttiler. Tamam dedim çünkü bu parçanın fiyatını baymak firma servisine de sormuştum aynı fiyat aralığını söylemişlerdir(parça ellerinde olmadığı için başka servisi aramamı söylemişlerdi).

    İki kişi geldi cihaza baktı ve ısı sensörü ve akış kontrol cihazı arızalı dedi, fiyatını sordum
    Isı sensörü 150 lira
    akış kontrol cihazı 210 lira dediler.
    Dün ısı sensörü için 60-70 lira demiştiniz dedim beğenmiyorsan başka servis çağır yaptır diye evde birde çirkefleştiler neyse 40 lira arıza tespit parası demişlerdi telefonda, paralarını verdik yolladık... Ne fatura kestiler ne birşey

    Daha sonra 444 36 17 nolu çağrı merkezlerini aradım, dedim böyle böyle dün 60-70 demiştiniz bu para için bugün gelenler 150 lira dediler. Çirkefin biri çıktı, dün sizle konuşan bendim ben öyle demedim 60-70-80-90-100 lira olabilir dedim dedi. bağırdı çağırdı. Bende bağırdım annemin yanında gelen serseriler birde posta koyuyor dedim edepsiz herif beni çocuk zannetti seni de kombini de sikerim geliyorum lan eve dedi. Allah belanızı versin dedim kapattım. Evde kadın var diye çirkefleşen adi şerefsizin tekiymiş hepsi...

    Bugün Orjinal baymak servisi geldi. Adamların 360 lira çıkardığı masraf 150 liraya yaptılar hemde günümü zehir edip lanet olsun bu hayata dedirtmeden. faturasını kestiler cihazı tamir ettiler gittiler.
    Verdiğim 40 lira değilde böyle şerefsizlerle muhattap olmuş olmak çok dokunuyor insana...
    Bu arada ısı sensörü değik sadece akış kontrol parçası (Akış şalteri) arızalıymış (DHW Flow Switch)
    Sakın ama sakın bunlarla iş yapmayın

    www.baykancagrimerkezi.com 444 36 17 şikayet dolandırıcı kombi arıza şikayet baykan çağrı merkezi 444 3617 4443617 şikayet kombi servis







  • akış şalteri 25 sensör ntc 5 tl
     Dolandırıcı Servis www.baykancagrimerkezi.com
     Dolandırıcı Servis www.baykancagrimerkezi.com




  • Doğrudur üstteki parça, sonra internette arattım

    https://www.dogalgazyedekparca.com/productdetails.asp?id=1478

    Yedek parça 38 liraymış. Vicdansızlar nasıl bunun için 360 lira masraf çıkarır anlamış değilim, yarım saatlik iş değildi. Telefondaki rezillikleri aklıma geldikçe sinir oluyorum.
    Birde ben ısı sensörü dedim diye çalışan parçaya da bozuk demişler, Allah belalarını versin dolandırıcı herifler...

    150 lira masraf çıkaran servise Birşey diyemem sonuçta bir liste fiyatları var adamların, pahalı mı evet bence pahalı ama hiç değilse başınız sıkıştı diye kombi başında size canının çektiği fiyatı söyleyip dolandırmıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serzenis34 -- 26 Ağustos 2014; 3:16:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serzenis34

    Çirkefin biri çıktı, dün sizle konuşan bendim ben öyle demedim 60-70-80-90-100 lira olabilir dedim dedi. bağırdı çağırdı. Bende bağırdım annemin yanında gelen serseriler birde posta koyuyor dedim edepsiz herif beni çocuk zannetti seni de kombini de sikerim geliyorum lan eve dedi. Allah belanızı versin dedim kapattım.

    Sizde peygamber sabrı varmış. Birde evinizde size gider yapmışlar. Siz bence çok iyi dayanmışsınız bu tutumlarına.

    Büyük konuşmak istemem ama ben bu yapılanların altında kalmazdım.




  • aynen bende buyuk konuşmak istemem ama bu yaptıklarını yanına bırakmazdım .keşke polis felan çagırsaydınız çunku hakaret ve kufur var bunu yanlarına bırakmayın derim .
    Firmayı da bu konuda bilgilendirn gereken yapılsın ha yapılmıyosa bu topıgı en başa çekelimki o firmanın rezilligi tüm TÜRKİYE görsün.
    Saygılar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet etsem ne olacak, günün daha çok zehir olacak sonunda adamlara hiçbirşey olmayacak. Yapmadım etmedim diyecekler...

    ben onun yerinewww.4443617.com adresini aldım:) yaptıkları herşeyi birebir anlattım. Şimdi google'da adamların siteleri ile birlikte ana sayfada çıkıyorum :)
  • Super olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim evimde bana atar yapacaklar ha? Valla o an Ahmet abiye dönerdim :D nasıl sabrettiniz | Ahmet abiyi bilmeyenlerehttp://www.youtube.com/watch?v=9do8Gqa1JrM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce geldiler gerçi durumu önceden bildirmiştik..sıcak su musluğu tıkalıydı bir ay falan sıcak su sıkıntısı çektik geldiler 10 dk içinde hallettiler. sadece bir kireçlenme 150 tl aldılar gerçi bu durumdan rahatsızım iki kişi geldi bir telefonuyla oynadı sürekli diğeri işini yaptı buna rağmen 150 tl almaları doğru mu ..

    Bu kombi servislerinin hangi arızaya göre ne kadar fiyat alacağının bir listesi yok mu kafalarına göre fiyat söylüyorlar bi kreçlenme için 150 tl sizce de çok değil mi..

    Şimdi sular akıyor bi sıkıntı yok ama ödediğim fiyata değer mi bilmiyorum bu konuda bilgisi olan mutlaka yazsın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.