Şimdi Ara

Bazı PS4 Kullanıcılarının Oyun Oynamasını Engelleyen Hata Düzeltildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Geçtiğimiz günlerde bazı PlayStation kullanıcıları kendilerini oyun oynamasını ve satın almasını engelleyen bir hatayla karşılaştığını rapor etmişti. “CE-33945-4″ kodlu bu hatayla karşılaşan oyunculara güzel bir haberimiz var.
     
          Sony temsilcisi Kotaku'ya verdiği bir röportajda, küçük bir kitlede görülen bu hatanın üzerinde sıkı çalışıldığını ve çözüm için önemli adımlar atıldığını dile getirdi. Sony, hatanın neden kaynaklandığını tam olarak açıklamasa da bazı oyuncular bir oyunu ön sipariş edip daha sonra iptal ettiklerinde bu hatayla karşılaştığını belirtti. Görünüşe bakılırsa Sony'nin yaptığı açıklamadan sonra bu hata düzeltildi.
     








  • Ps store bi hata var bazı yerlere girdimizde atıyo oyunlarda gezerken falan ps 4 de storeden atıyo tekrar giriyoruz ps 3 de makina donuyo tekrar açıyoruz storede bi hata var onu düzeltmeleri lazım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PS3 te PSN Store da dolaşırken makkine kilitleniyor arkadan kapatıp açmam gerekiyor son gelen PS3 güncellemesinden sonra oyunlarda da PSN Store da olduğu gibi kikitlenme sorunuyla karşılaşmaya başladım SONY ARTIK DÜZELT ŞUNU YETER...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • p3 psn de kitlenme oluyor bende de hem de her girdigimde cok sinir bozucu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Benim PS4 de son güncellemeden sonra 2 kere kilitlendi reset bile atamadım fişi çekmek zorunda kaldım ne iştir anlamadım.PSN'den atma sorunu 2 aydır devam ediyor onu da hala düzeltmediler...Sony güzel ürünler yapıyor ama yazılım konusunda hep microsoft'un gerisinde maalesef.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PS4'üm Store'da demolara ne zaman girmeye çalışsam ana menüye atıyor. Sony yıl oldu 2014 be hacı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • psn de playstation plus menusune girdiğinizde ps4 ünüz ana menuye donuyor ya da ps3 nüz kitleniyorsa çözüm çok basit. kullanıcı ayarlarınızdan kullandığınız anadili ingilizce yapın ve playstationınızın dilini ingilizceye getirin. ps4 ünüzü resetlemeniz gerekiyor ayarın aktif olması için. ps3 te ise direk bağlanıp psn plus menusunu kullanabilirsiniz.
  • Zarbo257 kullanıcısına yanıt
    Sonbahar guncellemesi bu hatalari duzeltecek, biraz daha sabir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hata düzeltilmiş ne kadar güzel ! Sony keşke TR PSN'ede bir el atsada PS 4'te PS STORE'dan atmasından PS 3'te de DONMA sorunundan kurtulsak diyorum bununla ilgilenmemesi SONY'nin aleyhine çün ki PS STORE'dan ne bir şey satın alabiliyorum ne de adam gibi ürünlere bakabiliyorum !
  • Ne ilginç hatalar çıkıyor arkadaş...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F355 Challenge

    PS4'üm Store'da demolara ne zaman girmeye çalışsam ana menüye atıyor. Sony yıl oldu 2014 be hacı.


    Sizi attığında PS tuşuna önce hızlıca 4-5 kere basın sonra yeniden deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.