Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARkadaşlar uzun zamandır html dreamweaver ve muse gibi programlarla web tasarım yapıyorum. fakat artık müşteriler benden kendilerinin de ekleme çıkarma yapabileceği emlak, e ticaret gibi siteler istemeye başladı ve benim bildiğim sistemlerde bu tarz şeyler mümkün değil..

    benimde bu tarz hazır kalıpları yapmak için herhangi bir program vs varmıdır?



  • İçerik yonetim sisteminden bahsediyosun herhalde yonetim sistemi html ile olmaz php veya asp bilmelisin bunlardan tam olarak birni bilirsen bu isi koayca halledersin veya wordpress joomla gibi yonetim sistemlerine entegre etmeyi ogren wordpress joomla icerok yonetim sistemleridir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 24onur24

    İçerik yonetim sisteminden bahsediyosun herhalde yonetim sistemi html ile olmaz php veya asp bilmelisin bunlardan tam olarak birni bilirsen bu isi koayca halledersin veya wordpress joomla gibi yonetim sistemlerine entegre etmeyi ogren wordpress joomla icerok yonetim sistemleridir .




    aynen öyle bu işi en bastinden ve hılzısından öğrenmem gerekiyor..
  • mesela ben html yaptığımwww.exi9.com/maresal/index.html sitesindeki ürünler sayfasını asp php gibi hazır bir kalıp yapıp sadece o sayfayı müşterinin admin paneli ile editlemesini istiyorum...
  • asp.net için çok kaynak yok ve kodlar çok karışık, önerim php olur. Youtube'den videolara bakabilirsin mesela pbp veritabanına ürün ekleme, silme, güncelleme şeklinde aratırsan çok fazla kaynak var. Youtube'den öğrenmiş biri olarak söylüyorum :)
  • Adobe musede yapmak mümkün mü acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adobe muse'u tanımak amaçlı kullandım veritabanı işlemleri var mı yok mu bilemiyorum. Ama olduğunu sanmıyorum. Senin dinamik yapı oluşturabilmen için yazılım dili öğrenmen şart.
  • Htlm dili biliyorum musede istediğim yere iframe içinde html kod yazıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musa ile dinamik site yapamazsın, yazılım dili şart.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakofly

    ARkadaşlar uzun zamandır html dreamweaver ve muse gibi programlarla web tasarım yapıyorum. fakat artık müşteriler benden kendilerinin de ekleme çıkarma yapabileceği emlak, e ticaret gibi siteler istemeye başladı ve benim bildiğim sistemlerde bu tarz şeyler mümkün değil..

    benimde bu tarz hazır kalıpları yapmak için herhangi bir program vs varmıdır?

    Yukarıda arkadaşın dediği gibi php, asp.net gibi web programlama dillerinden birisini öğrenerek dinamik siteler oluşturabilir. Müşterilerinin admin paneli yardımıyla istediklerini yapmalarını sağlayabilirsin. Html bilginin bu konuda bir yararı olmaz.

    Hangisini öğreneyim dersen benim tavsiyem php. Elbette asp.net tercih edenlerde var. Bu tamamen sana kalmış.Sakın buralara php mi asp.net mi diye sormaya kalkma.Genelde arkadaşlar kendi bildiği dili övüyor diğerine gömüyor (diğerini hiç kullanmamasına rağmen). Ben sana bir kaç belirgin tercih sebebi yazayım.

    Neden PHP?
    Öğrenmesi kolay, sunucu maliyeti düşük, piyasada istemediğiniz kadar kaynak mevcut, ücretsiz, geliştirilebilir(açık kaynak). Ayrıca projenizi hızlı bir şekilde hayata gecirebilirsiniz.

    Neden ASP.NET?

    Arkasında Microsoftun olması, Visual Studio gibi harika bir IDE'ye sahip olması, .NET geliştirme ortamı, ASP.NET MVC, görsel olarak bir çok işlevi gerçeklestirebilme imkanı.(V.Studio), SQL SERVER.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vayacondıos -- 26 Ağustos 2014; 8:33:05 >




  • Arkadaşlar ben tamamiyle dinamik siteler oluşturmak istemiyorum asp ve php de yapılan tasarımlar ve kalıplar çok amatör geliyor bana sadece 1 sayfamı dinamik yapmak istiyorum yani kendi tasarımlarımda tamamlayıcı olsunlar istiyorum bu şekilde kullanılmaları mümkün mü? Onu soruyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.