Şimdi Ara

Fiat coupe 2.0 20v çalışmıyor yardım edin lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar Fiat couoe 1998 model benzin lpg 20v 2.0 5 silindir bi arabam var yeni aldım ama yığdırmadan ve yüksek devirden motor kol çıkardı şuan mekanik tüm problemleri bitti ama aracım marja bastığımda buji ve ateşleme bobinine elektrik gelmiyor krank sensoru değiştirildi yine aynı benzini çekiyor ama çalışmıyor ustalar çaresiz afyondada usta olayı sıkıntı :/ autocom ile araç beynine bağlanamadık 5 tane beyin soleti çıktı 3 pin Fiat soketi hepsini denedik beyne bağlanamıyoruz aracım çaresiz yatıyor yardım ile tecrübenize ihtiyacım var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum acil durum söz konusu :(
  • Krank sensörüyle bobin arasındaki hatları elektrik iletiyor mu kontrol edin. Elektrik hatlarında devamlılık testi yaplmalı, yani krank sensöründen nerey gidiyor, o hat elektrik geçitiyor mu kontrol edin. Sensörle bobin arasında yarı iletlken bir silikon switch de olabilir (eskiden platinlerin gördüğü görevi görür), onar da bozulabiliyor.

    Bu motoru tanımıyorum ama benzer sorun bende olmuştu, motor üzerindeki elelktrik hatları zamanla titreşimden dolayı içerden kopabiliyor.

    İyi bir elektrikçi arızayı bulur bence, sök takçılar yapamaz, motor yaşlı.
  • eyvallah üstadım hemen ustama iletiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.